Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

efterårets anbefalinger

Flere nye bøger i efteråret

Af  Mia Wagner , 31. august 2018

Glæd dig til fire nye bøger i efteråret – forudbestil dem til en yderst attraktiv pris i denne uge. Fra mandag til torsdag vil de hver især indtage pladsen som et helt særligt dagens tilbud til kun 99 kr.

Efteråret har ramt Danmark med et brag, og den varme sommer er forsvundet meget pludseligt. De kølige mørke regnfulde aftner er over os, og havens møbler er skiftet ud med sofaen – i hvert fald hjemme hos os.

Jeg er selv et menneske, som i februar længtes efter foråret og sommerens lys, men samtidig elsker jeg også, når efteråret rammer med flotte farver i naturen og muligheden for fordybelse og ro indendørs.

Når man er en bogelsker, som jeg selv, er fordybelse lig med at læse bøger, og efteråret er heldigvis fyldt med fantastiske nyheder. Jeg har tidligere lavet en anbefaling til efterårets nyheder, meeen jeg glemte nogle, så I får lige lidt ekstra anbefalinger.

De fire bøger, som jeg anbefaler, vil hver især være dagens tilbud i denne uge og kommer til at koste kun 99 kr. Prisen gælder kun den pågældende dag – fra mandag til torsdag. Da disse bøger er A-titler, kan du være begrænset i, hvor mange du kan købe/forudbestille til særprisen, da du maks. kan købe 3 A-titler inden for 30 dage - og kun én af hver titel. 

Jeg garanterer, at bøgerne ikke bliver lige så billige igen i 2018, så det er med at få fingre i favoritten nu eller købe julegaven på forhånd.

God læselyst 🙂

Mandag - Vi kunne alt af Merete Pryds Helle

Vi kunne alt er den selvstændige forlængelse af bestselleren, Folkets skønhed. For alle os, der var vilde med Folkets Skønhed, er denne bog især et must, men den kan helt sikkert også give jer andre en god læseoplevelse.

af Merete Pryds Helle
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 179 kr.
  ( 299,95 kr. )
Vi kunne alt , af Merete Pryds Helle
Beskrivelse:
Denne selvstændige forlængelse af "Folkets skønhed" er en stor familieroman fra 1970ernes Danmark.

Fuglene fløjter sorgløst på himlen over et villavejskvarter i Værløse, i de tidlige 70'ere. Inde i parcelhusene bag ligusterhækkene er stemningen dog en helt anden - i hvert fald hjemme hos Merle. Hendes mor er hårdt ramt af en galopperende sygdom, og ofte slår farens tålmodighed ikke til. Så forsvinder han ned i flasken eller af sted på valsen. Merles storesøster har også sit at slås med, og Merle står derfor helt alene, med problemer hun ikke er gammel nok til selv at løse i sine tidlige teenageår: den første forelskelse omgærdes af skyld og skam, venner bliver til fjender, og de voksne magter ikke at være voksne.

"Vi kunne alt" tegner et billede af den sorgmuntre optimisme, der prægede Danmark i de tidlige 70'ere, og minder os om at selvom man har fået råd til både parcelhus og familiebil, er det ikke sikkert at man kan alt. Som en selvstændig forlængelse af "Folkets skønhed", møder vi nogle af de samme personer, vi kender fra tidligere. Blandt andet naboen fru Pryds og hendes datter Merete, som bliver Merles veninde. 

Merete Pryds Helle er uddannet fra Forfatterskolen og har en bachelorgrad i Litteraturvidenskab.

Tirsdag – Smaragdsliberen af Anne-Cathrine Riebnitzsky

En anden af mine yndlingsforfattere udkommer med endnu en bestseller, Smaragdsliberen, som handler om at vælge livet til. Riebnitzsky har tidligere skrevet bestselleren, Forbandede yngel.

af Anne-Cathrine Rieb...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 165 kr.
  ( 299,95 kr. )
Smaragdsliberen , af Anne-Cathrine Riebnitzsky
Beskrivelse:
"Smaragdsliberen" er en roman om at vælge livet til. En fortælling om kærlighed, om ubrydelige venskaber på tværs af religiøse overbevisninger og om bratte fald: En roman om lykke og skønhed. 

En gammel jødisk smaragdsliber, Pierre Levy, falder død om af et hjertestop, men vender tilbage til livet efter at have oplevet noget storstået og uforklarligt på den anden side af livet. Han genoptager sit arbejde, og får til opgave at slibe verdens største, og meget værdifulde, smaragd. For Pierre bliver slibningen af den betagende ædelsten hans livsværk. 

Omverdenen trænger ind i sliberiet, da Pierres datter, kunsthistorikeren Zara, bliver kidnappet af islamister under kortlægningen af en gruppe uvurderlige hulemalerier ved David Gareji-klosteret i Georgien. Selv er hun ateist, men de dramatiske begivenheder tvinger hende alligevel til at tage stilling.

Anne-Cathrine Riebnitzsky er sprogofficer, forfatter og foredragsholder. Hun er født og opvokset på Fyn, og uddannet fra Forfatterskolen i København. Du kan også finde forfatterens tidligere bøger her hos Plusbog.

Onsdag – Ghostwriter af Steffen Jacobsen

Et kært gensyn venter, når 5. bind i serien om Michael Sander og Lene Jensen udkommer.

af Steffen Jacobsen
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 299,95 kr. )
Ghostwriter , af Steffen Jacobsen
Beskrivelse:
Femte krimi i serien om Michael Sander og Lene Jensen. I "Ghostwriter" leverer Steffen Jacobsen igen højspændt drama og spænding, fra første til sidste side. 

En medicinaldirektør hyrer en ghostwriter til at skrive sin biografi. Han er gammel og syg, og ønsker nu at løfte sløret for en hemmelighed: Et dansk forskerhold, som testede et middel mod sneglefeber i Etiopien, observerede den bivirkning at præparatet var virksomt mod diabetes. En fuldstændig revolutionerende opdagelse, med ufattelige økonomiske konsekvenser for medicinalindustrien. Den unge danske læge, som ledede teamet i Etiopien, noterede alle resultaterne i en notesbog, som nu er i medicinaldirektørens besiddelse.

Under direktørens første møde med ghostwriteren bliver begge mydet, og notesbogen forsvinder sporløst. Politikommissær Lene Jensen bliver sat på sagen og får snart brug for sin mand, den egenrådige privatdetektiv Michael Sanders hjælp. Sammen indleder det umage par jagten på de ansvarlige for mordene og på den danske læge, som formodes at være det næste offer. Men sagen er speget - ikke mindst fordi Michael Sander er mere involveret, end han giver udtryk for.

Første bind i serien, "Trofæ", blev Steffen Jacobsens store gennembrud som krimiforfatter. "Ghostwriter" er den femte bog i serien, men kan læses selvstændigt.

Torsdag – Min Historie af Michelle Obama

Jeg finder stærke kvinder fascinerende og inspirerende, og derfor glæder jeg mig enormt meget til denne bog. Historien om en af vor tids mest inspirerende og ikoniske kvinder, skrevet af hende selv.

af Michelle Obama
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 179 kr.
  ( 299,95 kr. )
Min historie , af Michelle Obama
Beskrivelse:
En af vor tids mest ikoniske og inspirerende kvinder, udgiver nu en selvbiografi. Michelle Obama var, i sit virke som USA's førstedame, med til at skabe det mest rummelige og imødekommende Hvide Hus nogensinde. Hun etablerede samtidigt sig selv som en stærk fortaler for kvinder og piger, både i USA såvel som i resten af verden. Hun har stået ved sin mands side, mens han førte landet gennem nogle af de mest dramatiske øjeblikke, samtidigt med at hun har fået amerikanske familier til at stræbe efter et sundere og mere aktivt liv. Undervejs har hun vst os et par dansetrin, vundet i Carpool Karaoke, og opdraget to døtre med begge ben på jorden, på trods af en ubarmhjertig mediebevågenhed.

I bogen bliver vi inviteret indenfor i Michelle Obamas verden, og introduceret for de oplevelser der har formet hende - lige fra barndommen i Chicagos South Side til hendes år som erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem sin karriere og rollen som mor, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse.

MIN HISTORIE er en usædvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjæl og substans, der utrætteligt har overgået alle forventninger - og hvis historie inspirerer andre til at gøre det samme.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display