Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage139
blogImage139

Glæd dig til den nye Harry Hole krimi fra Jo Nesbø

Jo Nesbøs længeventede 11. roman i krimiserien om Harry Hole TØRST er på trapperne. Varm om til endnu en krimi roman af Nordens mest populære krimiserier, i år fejrer vi nemlig 20 år med Harry Hole.

af

- d. 08. marts 2017

I år kan vi fejre 20 år med Harry Hole og Jo Nesbøs fantastiske kriminalromaner – og er der en bedre måde at fejre en af de mest populære og højtelskede krimiserier i Norden end med endnu en bog i serien? Den 11. roman med Harry Hole i front er snart klar til at blive slugt af krimilæsere i hele landet.

Tørst af Jo Nesbø – den 11. Harry Hole krimi

I Tørst vender vi tilbage til Harry Hole, der måske er den bedste, måske den værste, drabsefterforskers ved Oslos politi. Uanset om man hælder til det ene eller det andet, så kan man vist godt kalde ham for den mest sagnomspundne drabsefterforsker ved politiet.

Harry Hole underviser nu på Politiskolen, og han har levet et fredeligt liv sammen med Rakel de sidste tre år. Da vi møder ham har han intet ønske om at vende tilbage til det, der nær havde taget alt fra ham.

En kvinde bliver fundet død i sin lejlighed drænet for blod. Med en krop tømt for blod og bidemærker på halsen presser både politiets ledelse og medierne hårdt på og ønsker en hurtig opklaring på det bestialske mord. Men politiet ved, at der kun er en mand, som er opgaven voksen, og som ville kunne opklare mordet: Harry Hole. Det går op for den tøvende Hole, at han er nødsaget til at sætte alt andet til side, så han kan pågribe den morder, som det endnu ikke er lykkedes ham at fange.  

Anmelderrost læserfavorit

Jo Nesbø har fået mange rosende ord med sig i tidens løb.  Politiken har kaldt ham for den største plot-og intrigemager i Skandinavien og har beskrevet Nesbø som en af de mest originale krimiforfattere i Europa, hvilket må siges at være lidt af en ros af både ham selv og hans kriminalromaner. Berlingske beskriver Jo Nesbø som en mester, og Information kalder hans talent for stort og indlysende, så mon ikke de også er enige i Kristeligt Dagblads udtalelse, at Jo Nesbø er i toppen af nordisk krimi i dag. Men det er ikke kun anmeldere, der elsker Jo Nesbø. Læserne elsker dem også, og det har gjort hans krimi bøger til bestsellere.

Nye krimi bøger

Det er ikke kun Jo Nesbø, der har en længe ventet krimi roman på trapperne. Der er en række spændende krimier på vej fra blandt andet Julie Hastrup og Jens Henrik Jensen, så du kan snart læse de næste kapitler fra dine yndlings forfattere. Du kan snart få fingrene i Mirakelmanden af Julie Hastrup, den sjette bog i serien om Rebekka Holm og Jens Henrik Jensens debut roman, Wienerringen.

Læs alt om Jo Nesbøs bøger i serien om Harry Hole.

Foto: Thron Ullberg


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner