Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage93
blogImage93

Harlan Coben har skrevet en skræmmende og fængende thriller

Harlan Coben er en af moderne amerikansk litteraturs store navne, og han er leveringsdygtig i gode, solide og underholdende krimier. Vores anmelder Helle P. har anmeldt SAVNER DIG og er meget begejstret. Læs med her.

af

- d. 18. maj 2015

Advarsel: Læs ikke denne bog, hvis du ønsker at bruge en internet-datingside!

Af Plusbog anmelder: Helle P

Ikke alt er gået som forventet i Kat Donovans liv. Hendes far blev myrdet for 18 år siden; hendes forlovede skred uden forklaring, og Kats drømme om en karriere blev ændret til ønsket om at blive kriminalbetjent, så hun kunne opklare mordet på faderen.

En besked til fortiden sætter en række begivenheder i gang

Nu mener Kats veninde, Stacey, at det er på tide, at Kat finder sig en kæreste og stifter familie. Så Stacey har oprettet en profil på en datingside i Kats navn. Af ren og skær nysgerrighed ender Kat med – trods stor modvilje – at bruge en aften på at surfe på siden. Og ved et tilfælde falder hun over et billede af Jeff, hendes tidligere forlovede. Hvad laver han der? Og er hun kommet over ham?

Kat ved ikke helt, hvad hun nu skal stille op, men ender med at skrive en besked til Jeff. Denne besked starter en uhyggelig sag. For kort tid efter bliver Kat opsøgt af 19-årige Brandon, der leder efter sin forsvundne mor. Først ser Kat ingen sammenhæng, men da Brandon fortæller, at moderen er taget på ferie med Jeff og viser Kat billedet, der er det samme som på Jeffs profil, aner hun, at der er noget galt.

Som læser bliver man langsomt halet ind i nettet

Dette er en skræmmende fortælling om, hvor galt det kan gå, når man stoler på ukendte folk på nettet. Her er al den gru og elendighed, man kan blive udsat for ved at vise tillid. Kat er fanget i et stort spind af løgne og fortielser – og det er djævelsk godt beskrevet. Som læser bliver man langsomt halet ind i nettet – og da man ser det både fra Kats, de forsvundne personers og bagmandens synsvinkler, får man historien i alle grusomme detaljer.

Savner dig er en fornøjelse at læse og skrevet i et let og flydende sprog

Bogen kan varmt anbefales. Den er skrevet i et let og flydende sprog, der gør det til en fornøjelse at læse den – hvis man er til thrillere! Alt er så levende beskrevet, at man føler, at man står på sidelinjen og ”hepper” på de gode i kampen mod det onde. Efter læsning af sidste side sidder man tilbage med følelsen af ”åh, hvor skræmmende? Kan det virkelig ske?” – og ”er bogen virkelig allerede læst??”. 

Se en video, hvor Harlan Coben fortæller om at være forfatter og om at skrive:

Læs mere om Harlan Coben og find alle hans bøger her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner