Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

H.C. Andersen eventyr i moderne format

"H.C. Andersen eventyr i moderne format"

af

- d. 08. juni 2022

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder at skolernes sommerferie også er lige på trapperne. Uanset om i skal på kør-selv-ferie eller i sommerhus, så har GivingTales udgivet lige de bøger, som kan sikre underholdning for små, såvel som store børn.

Kan du huske de klassiske “Lyt og læs” bånd fra din barndom og har du ledt efter et lignende koncept til dine børn? GivingTales har i målet mod mindre skærmtid udgivet en samling af H.C. Andersens klassiske værker, der med QR-kode giver adgang til oplæsningen fra nogle af Danmarks mest kendte stemmer.

Hør, eller genhør, H.C. Andersens tidsløse historier og gå sammen med dine børn på opdagelse i de klassiske eventyr. Opdag en verden fyldt med magi og farver og slip din fantasi løs, med alle tiders mest berømte eventyr og introducer dine børn til en skattekiste fyldt med dansk kulturarv.

GivingTales har med smukke illustrationer og højtlæsning fra en lang række kendte danskere, moderniseret eventyrene i et koncept hvor bøgerne populært sagt ”vokser med barnet”. Her starter barnet med at få læst historien højt mens det bladrer i bogen og ser de flotte billeder. Når barnet bliver lidt ældre, kan man scanne den påtrykte QR kode, og så bliver bogen læst højt. Barnet kan nu både lytte til historien, men også ”læse selv” da der bliver givet lyd når det er tid til at bladre til næste side. Når barnet har knækket læsekoden, kommer bogen endnu engang til sin ret, idet barnet nu selv kan læse bogen højt.

Bøgerne er tro mod de originale historiers moralske værdier og lærdomme, sådan at nutidens børn kan lære de tidsløse eventyr at kende. Hertil er teksten tilpasset i en moderne formidling, ved at være kort og læsevenlig i et nutidigt sprog. GivingTales vil gerne være med til at udvikle børns ordforråd, og det handler ligeligt om at styrke deres nysgerrighed, fantasi og kreativitet. Bøgerne er omtrent 60 sider og 10 minutters højtlæsning, som der passer til børns hurtige forbrug af medier og koncentrationsevne.

Bøgerne kom til verden som et initiativ der donerer 30% af overskuddet til velgørenhedsorganisationer, som arbejder med fremme af børns levestandard. Derved hjælper bøgerne ikke blot børn med at lære at læse, men giver samtidigt familier mulighed for at støtte et godt formål.

Motivationen til Giving Tales er enkel: Bøger er en del af alles barndom, og den universelle viden, bøger formidler, skal med videre ind i den digitale tidsalder.

Du kan læse meget mere om GivingTales på https://givingtales.com/dk/ 

Samt købe bøgerne her nedenfor:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner