Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Her er de nominerede til Årets forfatter 2021

Så er det endelig officielt! Her er de fantastiske forfattere, som kæmper om titlen som Årets forfatter 2021.

af

- d. 20. september 2021

For 5. år i træk uddeler Plusbog.dk prisen Årets forfatter. Og igen i år har det været meget svært at vælge blot tre nominerede kandidater blandt det stærke danske forfatterfelt.   

STEM PÅ DIN FAVORIT HER

 

“Vi har igen i år haft utroligt svært ved at begrænse os til blot tre nominerede forfattere, fordi vi har så mange fantastiske forfattere i Danmark, og der blev debatteret længe, før vi nåede frem til finalisterne. Årets tre nominerede udmærker sig ved alle at fortælle deres historier på hver sin unikke måde, så vi husker dem. Og vi er glade for, det er Plusbogs læsere, der skal vælge, for de er alle tre så dygtige, at det er svært at vælge én vinder,” fortæller Helene Kristensen fra Plusbog.dk.    

De nominerede til prisen som Årets forfatter 2021 er:

Jesper Wung-Sung, Gyldendal og Politikens forlag

Siden sin forfatterdebut har Jesper Wung-Sung været en af Danmarks mest aktive forfattere. Han mestrer alle genrer til perfektion, lige fra romaner og novellesamlinger til billed- og ungdomsbøger samt erindringsromaner. Hans udgivelser stryger direkte ind på vores bestsellerliste gang på gang, og det er på baggrund af hans samlede forfatterskab men i særdeleshed de seneste to udgivelser, Kvinde set fra ryggen og Mine ar, vi har valgt at nominere Jesper Wung-Sung til Årets forfatter 2021.

 

Kim Faber & Janni Pedersen, Politikens forlag

Parret debuterede med krimien Vinterland i 2019 og siden er det gået stærkt for det populære krimipar. Både Vinterland og de to efterfølgere Satans sommer og senest Kvæler har toppet vores bestsellerlister og vores anmeldere giver bøgerne 5 ud af 5 stjerner. Sproget er levende og let, plottet utrolig gennemtænkt og serien meget troværdig - ikke mindst fordi Kim Faber og Janni Pedersen tager nogle meget aktuelle og jordnære emner op. Og så er der fuld fart på, allerede fra første side, så man næsten glemmer at trække vejret indtil sidste side er vendt.

 

Lone Theils, People's og Lindhardt & Ringhof

Vi nominerer Lone Theils til prisen som Årets forfatter på baggrund af hendes to nervepirrende krimi-serier og hendes skønne børnebogserie. Hun er bedst kendt for sin populære serie om Nora Sand, som har solgt tusindvis af eksemplarer, og er inspireret af virkelige hændelser. Senest har hendes nye Hjemvendt-serie huseret på vores bestsellerliste igennem mange uger. Vi elsker hendes skrivestil, de fede plots og det faktum, at serien ulig mange andre krimier foregår i det mørke Midtjylland, hvor vi selv har hjemme.

STEM PÅ DIN FAVORIT HER 

 

Du kan stemme indtil søndag den 31. oktober. Vinderen afsløres på Bellascenen på Bogforum fredag den 5. november kl. 16. Her afsløres også vinderen af Danish Book Blog Award 2021.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner