Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage201
blogImage201

Iron Fey – ny fantasy serie fra Julie Kagawa

Glæd dig til denne nye fantasy saga fra Julie Kagawa, der er fyldt med mystiske overnaturlige væsener. Hvis du elsker at læse paranormal romantik, så er Iron Fey serien lige noget for dig.

af

- d. 08. juni 2017

Jernkongen er den første del i den nye serie fra Julie Kagawa – herhjemme nok bedst som forfatteren til Sagaen om Talon. Jernkongen er en fantasy fortælling fyldt med paranormal romantik og forskellige overnaturlige væsener, som du måske kender fra William Shakespeares skuespil En skærsommernatsdrøm.

Jernkongen af Julie Kagawa

Det er nu 10 år siden, at Meghan så sin far forsvinde for øjnene af sig, og hun har ikke følt, at hun har passet ind siden den dag. I Jernkongen finder hun ud af, at intet er, som hun før har troet. Den nye viden om verden, sig selv og sin plads i verden vender op og ned på hele Meghans liv. Hændelserne i Jernkongen bliver starten på en rejse for Meghan, hvor hun kommer til at stå overfor spørgsmålet om, hvor langt hun vil gå for at redde den, hun elsker, og hvor langt hun vil gå for at stoppe den ondskab, som ingen endnu har vundet over. Mødet med sit livs kærlighed er hun heller ikke forberedt på – på nogen måde – han vil nemlig hellere dø end lukke hende ind i sit iskolde hjerte.

Og netop som Meghan tror, hun kan ånde lettet op, samler en storm sig og nærmer sig hende med hastige skidt.   

Rækkefølgen på Iron Fey

Harper Collins, forlaget bag Iron Fey, har virkelig tænkt på sine læsere med denne serie. Ikke nok med at man nu kan få fingrene i starten på Julie Kagawas fantastiske serie med Jernkongen, så bliver hele serien udgivet henover sommeren, så man ikke skal vente ulideligt længe på at få det næste bind i serien. Rent faktisk udkommer de næste bøger i serien i starten af de næste tre måneder. Jerndatteren, der er anden del i Iron Fey serien, udkommer nemlig allerede den 3. juli, den tredje del af Iron Fey, Jerndronningen, kommer den 1. august og bare en måned senere udkommer den fjerde og sidste del af Julia Kagawas Iron Fey serie – Jernridderen. Så er sommerunderholdningen hus! 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner