FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Jul

Julegaveideer til hende 2015

Af  Camille Thuesen , 16. november 2015

Plusbog.dk giver dig her de bedste bud på julegaven til kvinderne i dit liv: Din hustru, mor, bedstemor, søster. Vi hjælper dig uden om julegavestresset og guider dig til de bedste julegaver!

Hos Plusbog.dk elsker vi jul og vi elsker bøger. Og findes der noget bedre end at give julegaver til venner og familie? Gaver, som man ved, at de bliver glade for? Her får du vores julegaveguide til gode bøger, som du kan glæde kvinderne i dit liv med. Vi har noget til alle; din mor, din søster, din hustru, din bedstemor. Kort sagt: Alle kvinderne i dit liv fortjener det bedste, og her finder du vores 10 bedste bud på julegaver til enhver smag. 

Romaner fyldt med eventyr, romantik og længsel  

af Diana Gabaldon
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 230 kr.
  ( 349,95 kr. )
Den engelske kvinde , af Diana Gabaldon
Beskrivelse:
Outlander - Den engelske kvinde er første bind i en romanserie på otte bøger, der på verdensplan har solgt i flere end 25 millioner eksemplarer og er blevet tv-filmatiseret. En dramatisk, romantisk historie med den engelske sygeplejerske Claire Randall som gennemgående hovedperson. Da hun er på bryllupsrejse i det skotske højland i 1945, går hun igennem en kløvet sten i en oldtidsstenkreds. Det sender hende på en tidsrejse til 1743, hvor hun havner midt i en skotsk klan og inddrages i farefyldte, fandenivoldske eventyr.
Anden del af sæson 1 havde premiere på Viaplay 5. april 2015.

Måske har du allerede hørt om, eller set, den populære tv-serien Outlander på Viaplay? Bøgerne er solgt i mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan!

Vi begynder eventyret i 1945. Vores hovedperson, den engelske sygeplejerske Claire Randall, forsvinder på sin bryllupsrejse, da hun går igennem en kløvet gammel sten i det skotske højland. Hun lander midt i en skotsk klan i 1743. Men kan hun overhovedet komme tilbage til nutiden og til hendes mand?

Anbefales til læsere af historiske romaner der også har hang til fantasy og tidsrejser. Dette er første bog af otte, så der er masser af spændende læsestof i vente. Læs mere om Outlander i denne artikel.

af Anna Todd
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 125 kr.
  ( 199,95 kr. )
After serien bind 3: Faldet , af Anna Todd
Beskrivelse:
Der var tiden, før Tessa mødte Hardin, og så er der tiden efter.
Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Harry skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen?
Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham.
Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi?

Glæd dig til en fantastisk kærlighedshistorie! Tessa er den pæne pige. Hun er dygtig og skal begynde på college. Tessa har også en sød og loyal kæreste. Men så møder hun Hardin. Han har tatoveringer og har den her britiske accent… Som historien skrider frem, udvikler den sig med tre- og firkantsdrama, svigt og jalousi. Den første forelskelse er svær, for både Tessa og Hardin. Og kan kærligheden stadig overvinde alt, når sandheden kommer frem?

Anbefales til læsere af Fifty Shades eller Crossfire-serien. After-serien er et moderne drama, der låner elementer fra klassikerne Stolthed og fordom og Stormfulde højder, men scenen er sat i nutidens USA. 

af Jens Smærup Sørens...
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 183 kr.
  ( 299,95 kr. )
Feriebørn , af Jens Smærup Sørensen
Beskrivelse:
Ny roman af Jens Smærup Sørensen - om børn og forældre, om barndommen, som man aldrig slipper fri af, om skæbne, om at finde ud af, hvem man er, og skabe sig et liv.Arne Beltoft bor på den gård, hvor han voksede op. Sommer efter sommer blev han som barn omgivet ikke alene af de københavnske feriebørn Freya og Thor, men også af et par piger fra nabolaget, Malene og Charlotte, der var stærkt tiltrukket af storbybørnene. Alle er de kommet til at spille en stor rolle i hans liv, som han med støtte i sine dagbogsnotater ser tilbage på og skriver om.Som medarbejdere, venner og kærester har de været med i det hele. Også når det ellers kunne ligne rene tilfælde, eller et resultat af fikse ideer, at han har opgivet at drive moderne landbrug, og at han er blevet præst, og at han er blevet brugtbilshandler.Nu har han fået øje på en ny vej i livet, som han er meget opsat på at følge. Men først må han overbevise sine nærmeste, få sine læsere med på den.

Vi følger Arne fra Nordjylland, der stadig bor på den gård, hvor han er vokset op. Han mindes teenageårene, hvor han fik besøg af københavnske feriebørn, der skulle på ferie væk fra storbyen. Minderne om Freya og Thor, samt nabobørnene Marlene og Charlotte, fylder stadig meget i hans minder mange år efter. I nutidens Danmark er det svært at skabe sig en tilværelse, men nu har Arne fået en idé til en ny vej i livet.

Anbefales til læsere af socialrealistiske romaner, som eksempelvis Ida Jessen, Knud Romer eller Morten Ramsland. I romanen stiller forfatteren igen knivskarpt på familiebåndene, opløsningen af bondekulturen og jagten på det meningsfyldte liv.

Lækre bøger der indbyder til hygge

af Anja Camilla Alajd...
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 160 kr.
  ( 249,95 kr. )
Styleguide , af Anja Camilla Alajdi og Elsebeth Mouritzen
Beskrivelse:
Dit drømmelook 
Find dit helt personlige look med denne guide, der giver dig et grundigt stiltjek fra top til tå.
Anja Camilla Alajdi er stylist for kendte personer i medier, underholdning og erhvervsliv. Hun giver her sine råd til god og gennemført stil fra inderst til yderst.
Lad dig inspirere og få hjælp til at finde de bedste snit til din figur, få tips til at holde dit look opdateret, holde styr på garderoben og ikke mindst – tilføje det sidste twist med unikke accessories.

Måske kender du allerede Anja Camilla Alajdi som kronprinsesse Marys personlige stylist. Men hun er også den anden halvdel af det populære smykkefirma Marianne Dulong. I Styleguide får du et stiltjek og bliver hjulpet til at finde dit drømmelook – og til hvordan du holder det opdateret. Her får du trickene til at klæde dig rigtigt efter din figur – både inderst og yderst. Og fif til at sætte prikken over i’et, med tips til at finde og bruge unikke accessories.

Anbefales til alle kvinder: Om du er 18 eller 60 er stylistens råd altid guld værd!

af Christiane Schaumb...
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 120 kr.
  ( 199,95 kr. )
Makeup by Christiane , af Christiane Schaumburg-Müller
Beskrivelse:
Christiane Schaumburg-Müller elsker at planlægge den helt store aften. At google red carpet shows og instagramme kendte makeupartister for at lade sig inspirere til at skabe sit helt eget look – hvad enten anledningen er en aften i byen eller en fornem prisuddeling. I MAKEUP by CHRISTIANE lærer hun dig at skinne som en stjerne med en række looks, der step by step beskriver Hollywoodstjernernes flotteste makeup. Amy Adams’ porcelænshud, JLo’s glow look, Taylor Swifts smokey eyes, dramatiske vipper à la Kim Kardashian og mange flere. Christiane fortæller om sine favorit beautytricks og stiltips og giver fifs til makeupredskaber og -teknikker. Så frem med børsten …

Makeup by Christiane øser skuespiller, tv-vært og bloggeren Christiane ud af sine mange skønhedstricks og giver tips til at vælge de rigtige makeupredskaber. Christiane lærer dig hvordan du får: Porcelænshud ligesom skuespiller Amy Adams, smokey eyes magen til sangeren Taylor Swift eller hvad med Kim Kardashians dramatiske vipper?

Anbefales til alle der har lyst til at ligne en stjerne! Bogen er fyldt med step-by-step guides, så du kan efterligne Hollywoodstjernernes flotte looks. Så frem med børsten og i gang.

af Annemette Voss
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 174 kr.
  ( 300,00 kr. )
Kagekarma , af Annemette Voss
Beskrivelse:
HAPS! 100 kager De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss. Marcipan og fondant, chokolade og glasur, guld og glimmer, blomster og sløjfer foruden pensler og tyller i alle størrelser. Det hele er i brug, når Annemette Voss viser sine læsere, hvordan man giver den gas med kagepynten og tilføjer sine egne kager et personligt udtryk i et feminint univers. Mange fans har bedt om konkrete anvisninger på, hvordan Annemette kreerer sine fantastiske kager. I denne bog deler hun gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage. Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifter, der bare virker, på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. Det hele er hyggeligt og uhøjtideligt, for det at bage er netop noget, man tager sig tid til sammen og for hinanden. Det er go’ kagekarma. Om forfatteren:
Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 på DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to børn i Charlottenlund nord for København.

Den store Bagedyst-vinder fra 2013, Annemette Voss, har nu lavet sin anden bagebog. I Kagekarma har Annemette lyttet til sine mange fans, der har efterspurgt guides til hendes fantastiske teknikker. Kagekarma er fyldt med masser af konkrete anvisninger og tips til at anvende alt fra marcipan, fondant, glasur, chokolade, og ikke mindst hvordan man pynter sin egen fantastiske kage med guld, glimmer, blomster og sløjfer.

Anbefales til alle, der kan lide kage og at bage. Bogen er sat meget overskueligt op og fyldt med billeder. Kagekarma er desuden skrevet i en uformel tone og har 100 forskellige opskrifter – så alle kan være med.

af Dorthe Skappel
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 125 kr.
  ( 200,00 kr. )
Nem strik på store pinde , af Dorthe Skappel
Beskrivelse:
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i denne bog. Når Dorthe Skappel holder fri fra sit job som tv-vært i norsk tv, er hun travlt beskæftiget med at strikke og designe nye modeller. Som designer er hun kendt for sine enkle opskrifter, der er lige til at gå til. Det hele startede med en enkel, tyk trøje, som Dorthe Skappel strikkede i en juleferie, og som døtrene Maria og Marthe straks overtog. De omtalte den senere som deres yndlingstrøje på Marias kendte blog og siden fotograferet i den til kendte norske magasiner og ugeblade. Trøjen skabte så stor interesse, at da opskriften endelig blev tilgængelig, fik rigtig mange gang i strikkepindene. Skappel-trøjen endte på Norsk Folkemuseum i forbindelse med en udstilling om norsk folkestrik – og på den måde blev en succes skabt.
 
Skappelstrik er i dag et fænomen i Norge. I denne bog har Dorthe Skappel samlet alle sine populære opskrifter, som alle er topmoderne og superenkle at gå til.

“Alle kan strikke, bare det er enkelt nok.” Sådan har norske Dorthe Skappel udtalt. #skappelstrik er blevet et stort fænomen i Norge! Det hele begyndte med en trøje som Dorthe strikkede i sin juleferie. Skappel-trøjen (som den er blevet døbt), overtog hendes døtre, og pludselig blev den omtalt på blogs og fotograferet til magasiner. Trøjen blev så stor en succes, at den nu er endt på Norsk Folkemuseum.

Anbefales til nye strikkelystne, samt til øvede strikkere, der har lyst til afveksling. For med skabbelstrik får man nemme og enkle, men stadig moderne opskrifter. Når du strikker med store pinde kan du hurtigt se resultatet af dit hårde arbejde.

Spændende læsning fra amerikanske, svenske og danske krimidronninger

af Paula Hawkins
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
Kvinden i toget , af Paula Hawkins
Beskrivelse:
Den moderne parforholdsthriller møder Hitchcock-uhygge i KVINDEN I TOGET. Paula Hawkins' thriller er verdens hurtigst sælgende debutbog. Den gik direkte ind som nummer 1 på både de engelske og amerikanske bestsellerlister og er under udgivelse i 41 lande. Filmrettighederne er solgt til Dreamworks.Hver morgen tager Rachel toget ind til London sammen med alle de andre pendlere. Hver dag holder toget stille foran et bestemt hus, og Rachel betragter det smukke unge par, som bor her. Hun fantaserer om, hvad de hedder, og forestiller sig, at deres liv er helt perfekt.Men en dag ser hun noget dybt chokerende fra togvinduet – og kort tid efter forsvinder kvinden fra huset. Rachel kontakter politiet og begynder at blande sig i efterforskningen. Men Rachel er ikke noget pålideligt vidne. Faktisk kan hun ikke engang stole på sig selv.”Overraskende drejninger og en forfatters dybe indsigt i vores psykologi – Kvinden i toget er en chiller i ordets allerbedste betydning.” Sara Blædel”Kvinden i toget kommer til at tiltrække en kæmpe læserskare.” The New York Times”Uhørt spændende og suverænt gennemført” The Guardian

Efterårets helt store krimi er helt sikkert den nervepirrende thriller Kvinden i toget. Den er braget igennem med udgivelse i over 44 lande, og nu er filmrettighederne også blevet købt. Her er det det psykologiske gys, der kravler helt ind under huden. Vi følger Rachel og det par, som hun observerer under hendes daglige togture til og fra arbejde i London. Men en dag er kvinden forsvundet. Rachel kontakter politiet, men hun er jo ikke et helt almindeligt vidne. Og hvor pålidelig er Rachel egentlig?

Anbefales til læsere af psykologiske thrillers. Det er en rigtig pageturner, fyldt med spændende twist og et fantastisk plot. Læs vores anmeldelse af Kvinden i toget.

af Liza Marklund
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
Jernblod , af Liza Marklund
Beskrivelse:
Den store finale i Marklunds populære serie om journalisten Annika Bengtzon. En mørk og intens spændingsroman om relationer og identitet, hævn og forsoning.Vi har fulgt den fandenivoldske reporter Annika Bengtzon, siden hun blev ansat som journalistelev på Kvällsposten. Nu står papirudgaven af avisen foran lukning, og der venter helt nye udfordringer. I retten følger Annika en bestialsk mordsag med svage beviser. Samtidig er hendes søster forsvundet. Eneste livstegn er en sms: Annika, hjælp mig!Trods sit komplicerede forhold til fortiden, kan hun ikke sidde søsterens indtrængende bøn overhørig. Annika tvinges tilbage til den by, som hun i sin tid forlod. Til sin mor, til sine minder - og til forældrene til den kæreste, som hun dræbte i selvforsvar på det gamle jernværk.Med Jernblod afslutter Liza Marklund sin successerie om Annika Bengtzon og overgiver en styrket og afklaret Annika til et nyt livskapitel.Pressen skriver:»Vellykket slutspil. ... Det er en afsked med manér. Hvor andre skandinaviske krimiforfattere slingrer lidt rigeligt mellem friskbagte kanelboller og bestialitet, så er Marklund anderledes konsekvent.«- Weekendavisen» Uden tvivl en fandens god historie om en kvinde, en branche og et samfund, vi har fået her. «***** - Ekstra Bladet»Liza Marklund får læseren op i det røde felt. «**** - JydskeVestkysten»Marklund skriver vanligt underholdende.«**** - Alt for Damerne»En værdig afslutning på en særlig epoke i nordisk krimilitteratur. «**** - Politiken

Liza Marklunds store finale! Annikas søster er forsvundet. En sms med teksten: “Annika, hjælp mig!” er det eneste livstegn. Hun er derfor nødsaget til at rejse tilbage til fortiden. Og må tage tilbage til sin fødeby, familien og minderne om den kæreste, som hun var nødt til at dræbe i selvforsvar – en fortid som hun har gjort alt for at fortrænge.

Anbefales til krimielskere! Marklund har i de senere bøger indikeret, at hun ville afslutte serien. Med den forestående lukning af Kvällsposten står Annika uvilkårligt over for et nyt kapitel. Serien afsluttes stærkt! I tvivl om du har læst dem alle? Læs mere om Liza Marklund og rækkefølgen på hendes bøger.

af Elsebeth Egholm
Ebog, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 76 kr.
  ( 99,00 kr. )
Dødvægt , af Elsebeth Egholm
Beskrivelse:
Under en storm i Middelhavet mellem Malta og søsterøen Gozo kæntrer en flygtningebåd fra Libyen.Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd.Da Bo og Natasha senere forsvinder, kæder Dicte og den lokale efterforsker Jack Spiteri det sammen med Natashas fotos. En af færgens passagerer ligner nemlig til forveksling den døde kvinde i havet. Og da Natashas lig findes for foden af klipperne, mens Bo er pist væk, stiller spørgsmålene sig for alvor i kø: Hvem er de to identiske piger, og hvorfor skulle den ene dø? Hvad er det for en viden, der har kostet Natasha livet? For at kende Bos skæbne, er Dicte nødt til at arbejde tæt sammen med en mand, hun er mere end tiltrukket af. Efterforskningen kører op i gear, da liget af endnu en ung pige skyller op på Siciliens kyst, og en samvittighedsplaget Dicte må forholde sig til den gamle sandhed, at hvide liv tillægges større værdi, end sorte.

Dicte og kæresten Bo er, sammen med et hold fotoelever, taget til øen Gozo i Middelhavet. En storm bryder ud. Bos mønsterelev Natasha tager billeder af en flygtningebåd, der kæmper mod bølgerne. Katastrofen indtræffer, og de bliver alle vidner til at båden kæntrer. Billederne afslører en overraskelse i havet. For blandt de døde afrikanske mænd, flyder også liget af en hvid kvinde. 

Anbefales til krimifans, der ønsker en spændende historie, men også figurer med dybde. I Dødvægt følger vi både det ydre og det indre følelsesmæssige og oprørte hav i Dicte. Få styr på alle bøgerne i Dicte-serien i denne artikel

Mest populære

Rækkefølgen på Julie Hastrups bøger


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til børn 3 – 6 år


Månedens forfatter: Hella Joof


Årets forfatter og årets bogblogger - finalister


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display