Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage9
blogImage9

Julegaveideer til hende 2015

Plusbog.dk giver dig her de bedste bud på julegaven til kvinderne i dit liv: Din hustru, mor, bedstemor, søster. Vi hjælper dig uden om julegavestresset og guider dig til de bedste julegaver!

af

- d. 16. november 2015

Hos Plusbog.dk elsker vi jul og vi elsker bøger. Og findes der noget bedre end at give julegaver til venner og familie? Gaver, som man ved, at de bliver glade for? Her får du vores julegaveguide til gode bøger, som du kan glæde kvinderne i dit liv med. Vi har noget til alle; din mor, din søster, din hustru, din bedstemor. Kort sagt: Alle kvinderne i dit liv fortjener det bedste, og her finder du vores 10 bedste bud på julegaver til enhver smag. 

Romaner fyldt med eventyr, romantik og længsel  

Måske har du allerede hørt om, eller set, den populære tv-serien Outlander på Viaplay? Bøgerne er solgt i mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan!

Vi begynder eventyret i 1945. Vores hovedperson, den engelske sygeplejerske Claire Randall, forsvinder på sin bryllupsrejse, da hun går igennem en kløvet gammel sten i det skotske højland. Hun lander midt i en skotsk klan i 1743. Men kan hun overhovedet komme tilbage til nutiden og til hendes mand?

Anbefales til læsere af historiske romaner der også har hang til fantasy og tidsrejser. Dette er første bog af otte, så der er masser af spændende læsestof i vente. Læs mere om Outlander i denne artikel.

Glæd dig til en fantastisk kærlighedshistorie! Tessa er den pæne pige. Hun er dygtig og skal begynde på college. Tessa har også en sød og loyal kæreste. Men så møder hun Hardin. Han har tatoveringer og har den her britiske accent… Som historien skrider frem, udvikler den sig med tre- og firkantsdrama, svigt og jalousi. Den første forelskelse er svær, for både Tessa og Hardin. Og kan kærligheden stadig overvinde alt, når sandheden kommer frem?

Anbefales til læsere af Fifty Shades eller Crossfire-serien. After-serien er et moderne drama, der låner elementer fra klassikerne Stolthed og fordom og Stormfulde højder, men scenen er sat i nutidens USA. 

Vi følger Arne fra Nordjylland, der stadig bor på den gård, hvor han er vokset op. Han mindes teenageårene, hvor han fik besøg af københavnske feriebørn, der skulle på ferie væk fra storbyen. Minderne om Freya og Thor, samt nabobørnene Marlene og Charlotte, fylder stadig meget i hans minder mange år efter. I nutidens Danmark er det svært at skabe sig en tilværelse, men nu har Arne fået en idé til en ny vej i livet.

Anbefales til læsere af socialrealistiske romaner, som eksempelvis Ida Jessen, Knud Romer eller Morten Ramsland. I romanen stiller forfatteren igen knivskarpt på familiebåndene, opløsningen af bondekulturen og jagten på det meningsfyldte liv.

Lækre bøger der indbyder til hygge

Måske kender du allerede Anja Camilla Alajdi som kronprinsesse Marys personlige stylist. Men hun er også den anden halvdel af det populære smykkefirma Marianne Dulong. I Styleguide får du et stiltjek og bliver hjulpet til at finde dit drømmelook – og til hvordan du holder det opdateret. Her får du trickene til at klæde dig rigtigt efter din figur – både inderst og yderst. Og fif til at sætte prikken over i’et, med tips til at finde og bruge unikke accessories.

Anbefales til alle kvinder: Om du er 18 eller 60 er stylistens råd altid guld værd!

Makeup by Christiane øser skuespiller, tv-vært og bloggeren Christiane ud af sine mange skønhedstricks og giver tips til at vælge de rigtige makeupredskaber. Christiane lærer dig hvordan du får: Porcelænshud ligesom skuespiller Amy Adams, smokey eyes magen til sangeren Taylor Swift eller hvad med Kim Kardashians dramatiske vipper?

Anbefales til alle der har lyst til at ligne en stjerne! Bogen er fyldt med step-by-step guides, så du kan efterligne Hollywoodstjernernes flotte looks. Så frem med børsten og i gang.

Den store Bagedyst-vinder fra 2013, Annemette Voss, har nu lavet sin anden bagebog. I Kagekarma har Annemette lyttet til sine mange fans, der har efterspurgt guides til hendes fantastiske teknikker. Kagekarma er fyldt med masser af konkrete anvisninger og tips til at anvende alt fra marcipan, fondant, glasur, chokolade, og ikke mindst hvordan man pynter sin egen fantastiske kage med guld, glimmer, blomster og sløjfer.

Anbefales til alle, der kan lide kage og at bage. Bogen er sat meget overskueligt op og fyldt med billeder. Kagekarma er desuden skrevet i en uformel tone og har 100 forskellige opskrifter – så alle kan være med.

“Alle kan strikke, bare det er enkelt nok.” Sådan har norske Dorthe Skappel udtalt. #skappelstrik er blevet et stort fænomen i Norge! Det hele begyndte med en trøje som Dorthe strikkede i sin juleferie. Skappel-trøjen (som den er blevet døbt), overtog hendes døtre, og pludselig blev den omtalt på blogs og fotograferet til magasiner. Trøjen blev så stor en succes, at den nu er endt på Norsk Folkemuseum.

Anbefales til nye strikkelystne, samt til øvede strikkere, der har lyst til afveksling. For med skabbelstrik får man nemme og enkle, men stadig moderne opskrifter. Når du strikker med store pinde kan du hurtigt se resultatet af dit hårde arbejde. Vi har et stort udvalg af strikkebøger til alle niveauer, så du kan let komme igang eller dygtiggøre dig yderligere.

Spændende læsning fra amerikanske, svenske og danske krimidronninger

Efterårets helt store krimi er helt sikkert den nervepirrende thriller Kvinden i toget. Den er braget igennem med udgivelse i over 44 lande, og nu er filmrettighederne også blevet købt. Her er det det psykologiske gys, der kravler helt ind under huden. Vi følger Rachel og det par, som hun observerer under hendes daglige togture til og fra arbejde i London. Men en dag er kvinden forsvundet. Rachel kontakter politiet, men hun er jo ikke et helt almindeligt vidne. Og hvor pålidelig er Rachel egentlig?

Anbefales til læsere af psykologiske thrillers. Det er en rigtig pageturner, fyldt med spændende twist og et fantastisk plot. Læs vores anmeldelse af Kvinden i toget.

Liza Marklunds store finale! Annikas søster er forsvundet. En sms med teksten: “Annika, hjælp mig!” er det eneste livstegn. Hun er derfor nødsaget til at rejse tilbage til fortiden. Og må tage tilbage til sin fødeby, familien og minderne om den kæreste, som hun var nødt til at dræbe i selvforsvar – en fortid som hun har gjort alt for at fortrænge.

Anbefales til krimielskere! Marklund har i de senere bøger indikeret, at hun ville afslutte serien. Med den forestående lukning af Kvällsposten står Annika uvilkårligt over for et nyt kapitel. Serien afsluttes stærkt! I tvivl om du har læst dem alle? Læs mere om Liza Marklund og rækkefølgen på hendes bøger.

Dicte og kæresten Bo er, sammen med et hold fotoelever, taget til øen Gozo i Middelhavet. En storm bryder ud. Bos mønsterelev Natasha tager billeder af en flygtningebåd, der kæmper mod bølgerne. Katastrofen indtræffer, og de bliver alle vidner til at båden kæntrer. Billederne afslører en overraskelse i havet. For blandt de døde afrikanske mænd, flyder også liget af en hvid kvinde. 

Anbefales til krimifans, der ønsker en spændende historie, men også figurer med dybde. I Dødvægt følger vi både det ydre og det indre følelsesmæssige og oprørte hav i Dicte. Få styr på alle bøgerne i Dicte-serien i denne artikel


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner