Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Krimimessen Horsens 2019
Krimimessen Horsens 2019

Krimiweekend fyldt med forfattermøder og spænding

Årets store, danske krimimesse venter lige om hjørnet. Den byder på mulighed for at møde masser af krimiforfattere, oplevelsen af et gerningssted, gode tilbud og meget mere.

af

- d. 05. marts 2019

Der er garanti for blod, mordgåder og forfatterstjernestøv, når Fængslet i Horsens d. 6. - 7. april danner ramme om Krimimessen 2019. Læsere fra alle hjørner af landet strømmer i denne weekend til Horsens, og de har særligt én ting til fælles: begejstringen for krimier. Plusbog glæder sig til at tage del i krimikærligheden med gode tilbud.

Krimigenren er populær som aldrig før, og det bærer det store arrangement også præg af. W eekendens program er på hele 200 forskellige punkter, og det bliver blandt andet muligt at komme helt tæt på krimiidolerne, når store danske og internationale krimiforfattere lægger vejen forbi. Listen over deltagende forfattere rummer navne som Sara Blædel, Michael Katz Krefeld og Jakob Melander, ligesom du også kan møde den britiske bestsellerforfatter C.L. Taylor, Camilla Grebe, der vandt Glasnøglen for den bedste skandinaviske krimi sidste år, C. J. Tudor og mange, mange flere.

Blodstænksanalyse, fængslende lydbøger og masser af tilbud hos Plusbog

Ud over de mange muligheder for at møde forfatterne bag de bøger, der har naglet os til sofaen, giver messen også mange andre muligheder for hjertebanken. Ved årets event ‘Gerningsstedet’ kan du komme med ind bag politiafspærringen og se, hvordan virkelighedens CIA arbejder. Du kan opleve, hvordan kriminalteknikeren udfører en blodstænkanalyse. Og så kan du se, hvordan han sikrer spor, der i sidste ende er en nøglefaktor i arbejdet med at fælde gerningsmanden.

Du kan også komme bag kameraet på en populær dansk krimiserie som Broen, og så kan du høre om, hvordan man skriver blodigt til øregangene, så lydbøgerne bliver så fængslende som muligt.

Plusbog deltager også på messen. Og svinger du mellem mordopklaring, bogsigneringer og foredrag forbi Plusbogs stand, kan du grave dig igennem masser af gode tilbud. Vi tager stakkevis af bøger fra din favoritgenre med, og vi kan ikke vente med at dele dem med dig.

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner