Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Anbefalinger

Lækre livsstilsbøger der udkommer i februar

Af  Jane Gisselmann , 11. februar 2016

Elsker du at lave mad eller sysle med noget kreativt, så find februars lækreste livsstilsbøger her. Vi ser nærmere på alle de dejlige kogebøger, malebøger og inspirerende strikke- og hæklebøger, som du kan glæde dig til!

Vintermørket omslutter os. Vi går i hi og sidder indendøre, mens vi venter på, at det skal blive lunere. Og hvad er bedre tidsfordriv, end at bruge tiden med at lave lækker, velduftende, sund mad, syle med strikkepindene eller symaskinen – eller hvad med at slappe af med en ny lækker mindfuld malebog?

Claus Meyer: Simremad

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 209 kr.
  ( 349,95 kr. )
Meyers Simremad , af Claus Meyer
Beskrivelse:
Med MEYERS SIMREMAD giver Claus Meyer dig inspiration til lækre simreretter hele året.

Du får mere end 100 lækre opskrifter på simremad i denne ultimative kogebog fra Claus Meyer. MEYERS SIMREMAD er en grundbog, hvor du lærer alt om, hvordan du får det allerbedste ud af en simreret. Du bliver introduceret for de helt grundlæggende håndteringsredskaber, tips og teknikker. Når du har forståelsen for de kemiske processer i gryden, kan du også behandle dine råvarer på en måde, som giver dig det mest smagfulde resultat.

Bogens opskrifter er opdelt i fire årstider, og der er inspiration fra alverdens køkkener. Alle retter er illustreret med lækre fotos. Prøv for eksempel Meyers bud på chili con carne, chicken tikka masala, osso buco og danske klassikere som labskovs og frikassé.

Om simremad
“Begrebet SIMREMAD har ikke en klar definition, men for de fleste af os betyder det robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt over lang tid ved forholdsvis svag varme; en tilberedning, der har den yderligere behagelige kvalitet, at retten kun bliver bedre af at blive sat et køligt sted og genopvarmet næste dag”

Vintertid er simremadstid og nu er den kendte kok Claus Meyer klar med den flotte kogebog MEYERS SIMREMAD, der vi pirre dine sanser og give dig lyst til alle former for gryderetter.
Meyer holder os på sædvanlig pædagogisk vis i hånden, når vi introduceres til de helt grundlæggende håndteringsredskaber, tips og teknikker, som er grundlæggende i disciplinen simremad. Begrebet SIMREMAD har ikke en klar definition, men for de fleste af os betyder det robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt over lang tid ved forholdsvis svag varme; en tilberedning, der har den yderligere behagelige kvalitet, at retten kun bliver bedre af at blive sat et køligt sted og genopvarmet næste dag.

Simremad udkommer 4. februar

Anne-Sophie Lahme: Køkkenterapi – Enkel mad til travle dage

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 299,95 kr. )
Køkkenterapi , af Anne-Sophie Lahme
Beskrivelse:
Anne-Sophie Lahme er vokset op med en mor, der ikke gad lave mad, og med en forbrænding som et kraftvarmeværk. Midt i den konflikt har hun fundet ud af, at det, der gør hende gladest i en travl hverdag, er hendes daglige dosis Køkkenterapi, og den deler hun rundhåndet ud af i sin debutkogebog af samme navn. Med en hverdag, der byder på lange arbejdsdage, korte aftner, og mange opgaver, kan det være svært at finde tid til at lave mad. Anne-Sophie Lahmes bog er et forsvar for den daglige madlavning og det fælles måltid, som pause, som fællesskabsmarkør men også som holdningsdrevet kommentar til det madhysteri, der ind i mellem kan herske: ”Mad skal skabe glæde, og danne fællesskaber, fremfor at dele os op i grupper, der enten tilbeder det Nordiske Køkken eller er gået i Stenaldergrøften. Maden er brændstoffet til, at vi kan få det optimale ud af hverdagen, men det er også muligheden for at dele en berigende sanseoplevelse, og den synes jeg, vi skal tage os tid til: Både til at lave den og til at nyde den.” siger Anne-Sophie Lahme.
Køkkenterapi er smækfyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter, der alle kan laves efter endt arbejdsdag og som ikke kræver hverken særligt udstyr, rejser udenlands efter ingredienser eller et kursus i franske teknikker, inden man kan gå i gang.
Fakta om bogen:

-
- Indeholder 8 kapitler, der tager dig fra morgenmad, over frokost, fisk, salater, aftensmad og desserter
-
- Hver eneste opskrift er let at gå til og langt de fleste passer ind i en almindelig hverdag.
-
- Samtlige opskrifter er - med mindre andet er angivet - beregnet til to personer, så man hverken behøver leve et kernefamilieliv eller være dygtig til matematik for at kunne bruge opskrifterne.
-
- Der er flere end 70 opskrifter indeholdt i bogen
-
- Alle fotos er af Ditte Ingemann
-
- Foodstyling af Anne-Sophie selv.
 

Anne-Sophie Lahme er vokset op med en mor, der ikke gad lave mad, og med en forbrænding som et kraftvarmeværk. Midt i den konflikt har hun fundet ud af, at det, der gør hende gladest i en travl hverdag, er hendes daglige dosis Køkkenterapi, og den deler hun rundhåndet ud af i sin debutkogebog af samme navn.

Med en hverdag, der byder på lange arbejdsdage, korte aftner, og mange opgaver, kan det være svært at finde tid til at lave mad. Køkkenterapi er smækfyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter, der alle kan laves efter endt arbejdsdag og som ikke kræver hverken særligt udstyr, rejser udenlands efter ingredienser eller et kursus i franske teknikker, inden man kan gå i gang.

Kogebogen Køkkenterapi udkommer den 11. februar

Jessica Nadel: Grønt 24/7

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 86 kr.
  ( 249,95 kr. )
Grønt 24/7 , af Jessica Nadel
Beskrivelse:
Grønt 24/7 af blogger Jessica Nadel

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du med denne bog kan lave af lækker mad, der tiltaler såvel dine smagsløg som dit syn. I Jessica Nadels nye kogebog finder du masser af inspiration til at inkludere masser af supersundt bladgrønt i din madlavning - og det hele er vegansk.

Dette er ikke en helt almindelig kogebog. Den er usædvanligt flot illustreret og giver dig mere end 100 nytænkende og udelukkende veganske opskrifter, der dækker alle dagens måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær,
sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat med rå chokoladesovs til dessert.

I bogen sætter Jessica Nadel fokus på især de grønne grønsager og præsenterer os for en masse mindre kendte af slagsen på en så lækker måde, at man får lyst til selv at prøve dem af og suge til sig af alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, de bugner af. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere meningsfuld madlavning.

Jessica Nadel er blogger og skriver om veganske madoplevelser og driver
desuden sit eget økologiske og veganske bageri i Sudbury, Canada.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du egentlig kan lave af lækker mad, der i dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i din daglige madlavning.
Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær, sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat med rå chokoladesovs til dessert. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere
meningsfuld madlavning.

Grønt 24/7 udkommer 12. februar

Jamie Oliver: Superfood. Sund mad hver dag

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 179 kr.
  ( 299,95 kr. )
Superfood. Sund mad hver dag , af Jamie Oliver
Beskrivelse:
Vil du spise sundere, men ved ikke rigtig, hvor du skal begynde? Jamie Olivers "Super food" gør det nemt og lækkert med sunde og ernæringsrigtige opskrifter.
Brug bogen som en inspirerende hverdagskogebog - eller som en kur, hvor du følger opskrifterne hver dag i en måned. Oplev hvordan du dag for dag får det bedre og føler mere overskud og livsglæde.
Jamies "Super food" giver dig
• gode tips til at balancere din kost
• 30 opskrifter på sund morgenmad
• 30 opskrifter på frokostsmåltider 
• 30 opskrifter til lækre middagsretter
"Packed with vitamins, bursting with flavour: irresistible new recipes from Jamie Oliver" - Sunday Times

Superfood af tv-kokken Jamie Oliver udkommer 15. februar

Christian Bitz og Claus Holm: Sund appetit

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 79 kr.
  ( 150,00 kr. )
Sund appetit , af Christian Bitz og Claus Holm
Beskrivelse:
Bitz og Holm jonglerer med smag, sundhed og hverdagsmad, du aldrig bliver træt af. Det er enkelt og pivnemt.
 
80 dansende, lækre måltider med fokus på smag, sæson og sundhed.
 
Bitz og Holm tager dig hele turen rundt i huset bedste rum – nemlig køkkenet. De skaber måltidet sammen med dig og i øjenhøjde. Ingen hokus pokus. Ingen lange indkøbssedler. Ingen lange dage i køkkenet. 
 
Det er sjovt, og så smager det, så sokkerne ryger af dig af begejstring bum.
Fik vi sagt, at der også er masser af bissetriks og fif.
 
God appetit!

Christian Bitz og Claus Holm har skrevet SUND APPETIT – saft, kraft og masser af grønt.
Det er enkelt og pivnemt, når Bitz og Holm jonglerer med smag, sundhed og hverdagsmad, som du aldrig bliver træt af! SUND APPETIT giver dig 80 dansende lækre måltider, hvor fokus er lagt på smag, sæson og sundhed.
Du kommer med hele turen rundt i husets bedste rum; KØKKENET! Der er ingen hokus pokus. Ingen lange indkøbssedler. Ingen lange dage i køkkenet. Bitz og Holm skaber måltidet sammen med dig, og i øjenhøjde. Det er sjovt, og det smager, så sokkerne ryger af dig af begejstring. Bum. Fik vi nævnt, at bogen også indeholder masser af bissetricks og fif? Rigtig god appetit!

Sund appetit udkommer 29. februar

Andrea Pippins: Fortryllende fletninger – en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår

Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 69 kr.
  ( 99,95 kr. )
Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår , af Andrea Pippins
Beskrivelse:
Lad dig opsluge af fantastiske og fortryllende frisurer!
Denne malebog rummer de smukkeste, vildeste, sejeste fletninger og frisurer oger en hyldest til alle typer hår. Glæd dig til at farvelægge, udbygge og udsmykke de elegante stregtegninger

Så kan du godt gøre dig klar til at lade dig forføre, af endnu en fantastisk mindfuld malebog. Denne gang med temaet: hår. 

Fortryllende fletninger – en mindful malebog med fletninger frisurer og fantasifuldt hår udkommer 11. februar

Katrine Hannibal: Yndlingsstrik

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 149,95 kr. )
Yndlingsstrik 1 , af Katrine Hannibal
Beskrivelse:
I Yndlingsstrik 1 inviterer den danske designer, Katrine Hannibal dig til at strikke ni skønne sweatre, som er inspireret af hendes eget yndlingstøj og som hver især har sin egen funktion i hendes klædeskab.
De skønne, feminine og anvendelige designs er:
Den blødeste drøm af en trøje, med smukke striber og lommer i kontrastfarver
Den smukke feminine islændersweater
Den enkle trøje med lille vandfald og smukke detaljer af smockmønster
Den florlette cardigan til altid lige at have med i tasken
Den lange hyggecardigan med smockmønster
Den rummelige bluse med snoninger og flagermusærmer
Den aran-inspireret jakke med snoninger
Den enkle cardigan med flot bølgekant
Den smukke v-hals trøje med mønster af japanske vifter
Alle opskrifter er designet i Isagers lækre kvalitetsgarner, for at understrege det nordiske islæt og for at få den allerbedste kvalitet i rene naturfibre.
Rigtig god strikkelyst!
Marianne Isager:
“ÖNLING er et firma med høje idealer og hos ISAGER er vi glade og stolte over at I har valgt at bruge vores garner i jeres håndstrikkede modeller. Katrines strikdesign er feminint og klassisk på den gode måde. Trøjer og sweatre man får lyst til at bruge år efter år.”
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 129 kr.
  ( 199,95 kr. )
Små størrelser: Enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj du kan sy til din baby , af Jazz Domino Holly
Beskrivelse:
Babyer kræver et væld af ting, og i stedet for at bruge en masse penge på dyre
produkter hvorfor så ikke finde din indre kreativitet frem og lave det selv?
I denne bog er der 30 originale og nemme syprojekter for alt fra håndklæder til
barnevognstilbehør. De er både simple og fashionable – glem alt om kedelige
pasteller, for babyer elsker klare farver og dyreprint. Og det bedste af det hele er,
at du ikke behøver at være ekspert i at sy, bruge flere dage på projekterne eller
købe en masse udstyr for at udføre dem.
Jazz Domino Hollys DIY-projekter har været i forskellige magasiner.
 

Små størrelser: Enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj du kan sy til dit barn udkommer 15. februar

Jan Eaton: Håndbog i hækling, – 300 tips, teknikker og tricks

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )
Håndbog i hækling , af Jan Eaton
Beskrivelse:
Giv dine klæder og dit tilbehør en professionel finish med denne hæklebog.
Teknikkerne i bogen er organiseret efter den nødvendige rækkefølge for at lave
projekterne – fra udvælgelsen af den rette hæklepind og garn til at efterse det
færdige stykke beklædning.
Trin for trin fotografier, diagrammer og instruktioner guider dig gennem hele
arbejdet. Du lærer også, hvor meget garn, du skal bruge, hvordan du forlænger
et klæde, og hvordan du tilpasser mønstre.
Endvidere finder du også inspiration til at gøre lidt ekstra ud af dine projekter
ved at tilføje perler og pynt af hækling.
 

Håndbog i hækling udkommer 24. februar

Elizabeth Lovick: Magien ved Shetlandsk kniplingsstrik

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )
Magien ved Shetlandsk kniplingsstrik , af Elizabeth Lovick
Beskrivelse:
Shetland lace strikning kan måske virke alt for svært for den almindelige strikker,
men færdighederne for at mestre strikketeknikken er inden for rækkevidde
med denne bog. Den tager nybegynderen skridtet videre til at lære de mere
komplekse mønstre.
Teknikkerne er introduceret med klare trin for trin instruktioner, diagrammer
og detaljerede fotografier. Opskrifterne er målrettet til begyndere, men mere
erfarne strikkere vil også værdsætte bogens projekter. Bogen indeholder alle de
traditionelle Shetland motiver, og opskrifterne foreslår, hvordan du kan bruge
Shetland lace strikning til at lave tørklæder, hatte og sjaler.
Bogen er illustreret med atmosfæriske fotografier fra det skotske landskab, og
ydermere er der historisk information om udviklingen af Shetland lace strikning,
der med sikkerhed vil glæde enhver strikkeelsker.

Magien ved shetlandsk kniplingsstrik udkommer 22.februar

Stina Tiselius: Strikkede grydelapper

Hardback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 129 kr.
  ( 199,95 kr. )
Strikkede grydelapper , af Stina Tiselius
Beskrivelse:
Giv dit køkken nyt liv med personlige, hjemmelavede grydelapper. Romantiske
grydelapper til landkøkkenet, retrolapper til bylejligheden - og til påskefrokosten
hører naturligvis påskegrydelapper!
Grydelapper er et sikkert gavehit: Alle har brug for grydelapper, de er hurtige og
enkle at lave, og de kan varieres i det uendelige.
Alle bogens 28 forskellige grydelapper er strikkede, og nogle har desuden
hæklede detaljer. Bagerst i bogen findes en grundig introduktion til teknikkerne,
så strikkere og hæklere på alle niveauer kan være med.
Bogens forfatter, Stina Tiselius, arbejder som grafisk designer og har en strikkeog
hækleblog.
 

Strikkede grydelapper udkommer 24. februar

Mest populære

Er du klar til Readathon?


Fra katastrofetanker til fiktion


9 sjove brætspil for hele familien


Victoria: bogen bag serien


5 gode Low FODMAP bøger


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display