Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage244
blogImage244

Lola Jensen efterlyser ro i ny bog

Med MÅ VI SÅ FÅ RO! beder Lola Jensen om mere ro i hverdagen på vegne af de danske børn. Læs mere om bogen, der guider dig til en roligere hverdag, og se en video med Lola Jensen her.

af

- d. 08. september 2017

Må vi så få ro! af den kendte familievejleder Lola Jensen hjælper travle, danske familier med at skabe åndehuller i en hverdag, der kører i højeste gear. Vi har travlt som aldrig før, og børn har lige så meget brug for åndehuller og ro som voksne, og det er derfor, at Lola Jensen har skrevet bogen Må vi så få ro! Læs mere om bogen herunder, hvor du også kan se en video, hvori Lola Jensen selv beskriver Må vi så få ro!

Vi er så vandt til, at det er de voksne, som beder om at få ro, hvilket Lola Jensen har vendt på hovedet med sin titel, hvor hun på alle danske børns vegne beder om mere ro. Bogen handler som nævnt om at give børn ro i hverdagen, så børnene trives bedre, og der skabes mere nærvær i hverdagen.

Herunder kan du læse forlaget beskrivelse af Lola Jensens nye bog Må vi så få ro! Der udkommer i dag den 30. august!

Her kan du se den video, som vi har fået af Lola Jensen, hvori hun selv beskriver bogen og målet med den:

Andre titler om familieliv og børneopdragelse af Lola Jensen

Her kan du se et lille udsnit af andre boger, som Lola Jensen har skrevet om børneopdragelse og familieliv, du kan finde hele vores udvalg af Lola Jensens bøger på hendes forfatterside her.

   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner