Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hanne -Vibeke Holst

Af  Uffe Aalborg , 4. april 2018

Plusbog.dk kårer Hanne-Vibeke Holst som månedens forfatter i april 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Hanne-Vibeke Holsts samfundsrelevante forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

Hanne–Vibeke Holst er kåret til månedens forfatter på Plusbog i april mdr.

Hendes bøger bærer tydeligt præg af, at der bag dem står en stærk kvinde med stor indsigt og faglighed. Hanne-Vibekes baggrund som journalist skinner tydelig igennem i hendes fiktive universer, hvilket gør bøgerne meget samfundsrelevante. Gennem hele hendes forfatterskab tager hun udgangspunkt i den moderne kvindes liv og vilkår. Både aktuelle dilemmaer, der sætter den internationale dagsorden og de nære dilemmaer, som en kvinde og mor bliver konfronteret med i dagligdagen.

Senest har vi læst og nydt SOM PESTEN. En fantastisk velskreven bog, som har international kaliber. Bogen er intens og ekstremt spændende. Vi følger den kompetente og modige Caroline Branner i en velbeskrevet international kontekst, som giver os realistisk billede af det internationale miljø i Schweiz. Fra bogens start bliver man viklet ind i det spændende univers, og bogen drager læseren til at ville have mere og mere, hvilket gør at de 686 sider læses med stor lethed og fornøjelse.

Hos Plusbog er vi, ligesom resten af Danmark, stolte af Hanne-Vibeke Holst og fascinerede af de stærke romanfigurer og de universer som hun fører os ud i.

Fra Plusbog skal lyde et stort opråb til de danske læsere: Hver en side er guld værd.

Populære bøger af Hanne-Vibeke Holsts titler

Hanne-Vibeke Holst har udgivet et stort antal fantastiske bøger så som 'Som Pesten', 'Kongemordet', 'Dronningeofret' og 'Kronprinsessen'.

af Hanne-Vibeke Holst
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
Som pesten , af Hanne-Vibeke Holst
Beskrivelse:
Den danske læge Karoline Branner har lyst til at starte et nyt liv som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse i Geneve. Hun er kun lige ankommet til byen, da en dødelig influenza bryder ud. Den rammer først Danmark, og bevæger sig herefter jorden rundt. Det bliver den ambitiøse Karolines største prøvelse. Hun skal ikke blot forsøge at stoppe epidemiens frygtelige hærgen men kommer også til at kæmpe mod enorme økonomiske og politiske kræfter. Også på hjemmefronten er hun ovenikøbet presset, idet hun kæmper en næsten umulig kamp for at redde sit forhold. 
Den kendte forfatter Hanne-Vibeke Holst er endelig tilbage med en samtidsroman af format fyldt med drama og spænding om det moderne menneske på kanten af en katastrofe. Som pesten er en interessant fortælling om, hvad der sker, når mennesket trues af et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan vil vi reagere, hvis vi står overfor en dødelig virus, der kan udrydde millioner af mennesker? Kan vi holde hovedet koldt og dermed træffe de rigtige valg? 
Hanne Vibeke Holst er kåret som månedens forfatter hos Plusbog.dk i april 2018. 
Køb bogen billigt her hos Plusbog.dk.

af Hanne-Vibeke Holst
Paperback, 2009
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Dronningeofret , af Hanne-Vibeke Holst
Beskrivelse:
Elizabeth Meyer, formand for de danske socialdemokrater, har en mission: At vinde regeringsmagten og dermed blive Danmarks første kvindelige statsminister. Meyer vil og tør tage magten og lederskabet på sig. Derfor tager hun det også ganske køligt, da hun på grund af sin jødiske herkomst trues på livet af islamiske fundamentalister. Med sin mangeårige erfaring i dansk og international politik er hun klar over, at politik har sin pris. Desuden ved hun, at en langt alvorligere fjende kan sætte en stopper for hendes ambitioner. En fjende, der truer hendes eksistensgrundlag i langt højere grad end islamiske dødstrusler og interne politiske magtkampe: hun lider af den frygtede sygdom Alzheimers. Den længe ventede afslutning på Hanne-Vibeke Holsts trilogi om kvinder og magt i Danmark efter årtusindeskiftet.

af Hanne-Vibeke Holst
Bog, 2008
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 50 kr.
  ( 69,95 kr. )
Kongemordet , af Hanne-Vibeke Holst
Beskrivelse:
Linda Lykke Jakobsen, gennem tredive år gift med fhv. finansminister Gert Jakobsen, sidder alene i palævillaen på Frederiksberg og ser »Det historiske skred mod højre« på valgaftenen, december 2001. Blot et kort glimt af ægtefællen på skærmen er nok til, at hun kan gennemskue ham, der ellers er kendt som Socialdemokratiets bedst begavede og skarpeste ideolog. Hun kan se den tilintetgørende foragt, han betragter sin gamle allierede Per Vittrup med. Hun kan se, at han nu har besluttet sig for at vælte ham og selv gå efter formandsposten. Hun kan se det, for hun kender sin mand som et magtmenneske. Både mentalt og korporligt har han ydmyget hende i årevis ... Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en rå og alvorlig samtidsroman om magtens væsen i såvel det private som i det offentlige rum.

af Hanne-Vibeke Holst
Paperback, 2006
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,00 kr. )
Kronprinsessen , af Hanne-Vibeke Holst
Beskrivelse:
Charlotte Damgaard, midt i trediverne, mor til to og gift med Thomas, står ved en skillevej i livet: Jobbet som direktør for Naturens Venner er sagt op, flyttekasserne er pakket, og forude venter en årrække som medfølgende hustru i Uganda; nu er det for en gangs skyld mandens karriere, det gælder. Så en sen torsdag aften ringer telefonen. I røret er Per Vittrup, den socialdemokratiske statsminister, og hans tilbud kan hun umuligt sige nej tak til: Charlotte skal være regeringens nye miljøminister. Og det bliver hun. Igennem ni turbulente måneder følger vi Charlotte; på Christiansborg, i ministeriet, i 'marken', i medierne og på hjemmefronten, hvor Thomas mere end nogensinde må erfare, at det er svært »at skulle være kone, når man er mand«. Kronprinsessen er en spændingsmættet samtidsroman om politisk rænkespil bag korridorerne og om mediernes magt, men frem for alt er det en fortælling om en moderne kvinde, der har truffet et skæbnesvangert valg, og som må kæmpe ikke blot med sine egne dæmoner, men så sandelig også med andres.

 

 

Tags:   Forfatter

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display