Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage289
blogImage289

Månedens forfatter: Hella Joof

Månedens forfatter i november er ingen ringere end Hella Joof! Hella Joof tog Danmark med storm med PAPMACHE-REGELEN, og nu er hun klar igen med BÅVEN OM GUD. Læs mere om hvorfor valget faldt på Hella Joof her. 

af

- d. 01. november 2017

Hella Joof har været en del af den danske kultur i mange år og har underholdt store som små. Vi er så heldige, at hun også har kastet sig ud i livet som forfatter, hvilket vi her hos Plusbog.dk er rigtig glade for, og vi ved, at der er mange andre rundt om i Danmark, der er enige. 

Hendes forfatterskab består blandt andet af kæmpebestselleren Papmache-reglen, hvori hun gav os ti års ekstra livserfaring, og i hendes nyeste bog Båven om Gud puster Hella Joof nyt liv i de gode, gamle Bibelfortællinger, som vi alle kender. Med Båven om Gud giver Hella Joof en kærlig hilsen til Gud, vores forældre og os selv.

I anledningen af Halfdan Rasmussens 100 år hyldede Hella Joof ham med en ny ABC til de store, der kom til at hedde Hellas ABC, og til de små skriver Hella Joof om de følelser, vi alle har indeni i bogen Snitten og Kis. 

Hella Joofs bøger giver kærlig indsigt i livet og mennesket. Hendes forfatterskab er både modigt og modent, da hun tør tage fat i både det almindelig og det guddommelige. Her hos Plusbog.dk er vi glade for, at Hella Joof deler sin livsvisdom med os – store som små. Det er derfor, at vi har kåret, Hella Joof som Månedens forfatter i november. 

Båven om Gud og Papmaché-regelen


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner