Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Månedens stemme
Månedens stemme

Månedens stemme Anne Stampe Olesen

"Jeg rammes ofte af dårlig samvittighed over, at jeg ikke læser mere faglitteratur, men når jeg læser, er det et frirum fra arbejde og hverdagen"

af

- d. 01. august 2020

Jeg elsker krimier og har efterhånden læst alle de store serier lige fra Camilla Läckberg til samtlige bøger af Sara Blædel.

På trods af at jeg arbejder for en boghandel og derfor bliver eksponeret for mange bøger hver eneste dag, er jagten på den næste bog altid et omdrejningspunkt for mig, og da jeg inden sommerferien var nået igennem samtlige relevante krimier, vidste jeg igen ikke, hvad jeg så skulle læse.

Jeg rammes ofte af dårlig samvittighed over, at jeg ikke læser mere faglitteratur, men når jeg læser, er det et frirum fra arbejde og hverdagen, så jeg er nået til den erkendelse, at jeg simpelthen ikke slapper af, når jeg læser faglitteratur.

I et forsøg på at finde et alternativt til mine krimier faldt jeg over romanen Drengen fra Napoli. Bogen er baseret på den sande historie om 70.000 børn, der efter krigen i 40’erne blev sendt til Norditalien for at få et bedre liv. Bogen er skrevet så fint - først fra et barns perspektiv og senere fra den voksne, som vender tilbage til sin barndom. Bogen bekræfter min evige tese om, at den vigtigste relation i livet er forældre-barn relationen, og selvom barnet er blevet voksen, overskygger den komplicerede relation til hans mor stadig hans liv og påvirker hans selvværd. Bogen er skrevet i et detaljerigt sprog, og i modsætning til krimier er omdrejningspunktet mere de følelsesmæssige oplevelser, end det er et spændende plot.

Bogen får mine varmeste anbefalinger og selv for en krimifan, er denne bogen perfekt underholdning.

 

Mange hilsner fra en kæmpe bogelsker,

Anne Stampe Olesen

 

Køb bogen her: 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner