Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage53
blogImage53

Ny bog af Suzy Wengel – kvinden bag konceptet Sense

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet og livsfilosofien Sense, og hun er netop nu aktuel med endnu en bog med opskrifter på lækre og smagfulde retter. Læs med her og lær mere om Sense og om kvinden bag.

af

- d. 27. januar 2017

Spis det du godt kan lide og tab dig – det er en bivirkning af denne livsstil. Og Sense er i virkeligheden en livsstil.

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft, samt en række opskriftsbøger. Slankekonceptet går ud på at fordele din mad efter Sense-tallerkenmodellen. Du bruger din håndfladestørrelse og en spiseske til at fordele mængderne korrekt på tallerkenen. Derudover skal man lære at administrere måltider i form af ”spisekasser”. 

Sense – slank med fornuft er konceptbogen. Det er her i bogen, du kan læse dig til opbygningen af Sense-tallerkenmodellen. Bogen har endvidere et register, så du kan slå alle dine fødevarer op og se, om de er smarte eller usmarte at spise.

Suzy Wengel om varigt vægttab

Sense viser en anden vej end den, hvor du tæller kalorier og vejer mad i én uendelighed. Det er slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense er en livsstil og et slankekoncept, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid.

Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. I bogen lærer du at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra blandt andet fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m.

Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – dine hænder er vægten.

Læs Sense – slank med fornuft fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. Bogen guider dig gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sense-konceptet.

Suzy Wengel er netop nu aktuel med endnu en opskriftsbog, der samler et stort udvalg af helt nye Sense-opskrifter. I denne bog har Suzy Wengel endnu engang fået selskab Ida Holm, der har mange års erfaring fra Vægtkonsulenterne, men som nu er selvstændig og en del af Sense-teamet som konsulent og ernæringsekspert.

Om Suzy Wengel

Suzy Wengel har en baggrund som forskningslaborant inden for organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft samt flere opskriftsbøger med masser af inspiration til et liv med Sense. Læs mere om Suzy Wengel her

Alle bøger af Suzy Wengel


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner