Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterportræt

Ny bog fra krimisensationen Lars Kepler

Af  Kathrine Nyhus Laursen , 27. januar 2017

Lars Kepler er aktuel med endnu en nervepirrende krimi i serien om Joona Linna. Denne gang er det en gådefuld massemorder, der er på spil. Læs med her, hvor vi ser nærmere på forfatterparret bag Lars Kepler.

af Lars Kepler
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 213 kr.
  ( 349,95 kr. )

Da Lars Kepler i 2009 debuterede med Hypnotisøren var det med stor mystik og med mange gisninger om, hvem denne nye og ukendte forfatter var. Man vidste ikke, hvem der stod bag aliaset, og man ventede i spænding på en mulig offentliggørelse af folkene bag den sensationelle krimi.

Det viste sig at være det svenske forfatterægtepar Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril, der siden har slået forfatternavnet Lars Kepler fast som en af Skandinaviens bedste og stærkeste krimiforfattere.

Begge forfattere bag Lars Kepler har en fortid inden for teateret og dramaturgiens verden. Denne baggrund kommer tydeligt til udtryk i Lars Keplers medrivende krimier, der er bygget op med masser af spænding, drama og forløsning – ligesom et godt teaterstykke.

Lars Kepler er bedst kendt for serien om den tidligere kriminalkommissær Joona Linna, hvor Hypnotisøren er den første. Men forfatterparret har desuden skrevet den psykologiske thriller Playground, der er historien om en mors kamp for at redde sin søn. Playground viser en anden side af Lars Kepler, hvor den psykologiske dybde og personskildringerne er i fokus. 

af Lars Kepler
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 88 kr.
  ( 150,00 kr. )

Hvorfor Lars Kepler?

Men hvordan finder man det helt rigtige kunstnernavn eller forfatternavn at skrive under? Og hvad ligger der til grund for valget at netop Lars Kepler?

Pseudonymet Lars Kepler menes at være en hyldest til to markante skikkelser: Den tyske astronom og matematiker Johannes Kepler og den svenske krimikonge Stieg Larsson. Stieg Larsson regnes af mange for den forfatter, der for alvor gjorde den nordiske krimi kendt i resten af verden med sin Millennium-trilogi, og fra hvem forfatterparret bag Lars Kepler henter stor inspiration. Du kan læse meget mere om Lars Kepler her.

 

Rækkefælgen på Lars Keplers bøger i serien om Joona Linna:

af Lars Kepler
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 103 kr.
  ( 149,95 kr. )
Hypnotisøren , af Lars Kepler
Beskrivelse:
Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil ...
Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose. En nat i begyndelsen af december kaldes han til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret - tilsyneladende den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm.
Det viser sig, at der også er en ældre søster. Hende vil man finde, før morderen gør det, og kriminalkommissær Joona Linna beslutter sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til at forhøre drengen under hypnose for at få et signalement af morderen. Men da Bark giver efter for politimandens bøn om hjælp, og dermed bryder sit gamle løfte, sættes en skræmmende handlingskæde i gang ...
Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned i sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid.
Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn.
Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna.

af Lars Kepler
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 113 kr.
  ( 149,95 kr. )
Paganinikontrakten , af Lars Kepler
Beskrivelse:
Der er mennesker, du ville ønske, du aldrig havde mødt.
For din største drøm kan blive dit værste mareridt.
Og visse kontrakter kan ikke brydes.
Ikke engang med din egen død …

En smuk sommerdag findes en ung kvinde død, druknet i brakvand, om bord på en sejlbåd drivende i Stockholms skærgård. Senere samme dag findes en mand hængt i sin herskabslejlighed på Östermalm. Det ligner selvmord, men rummet er fuldstændig bart, hvordan er han kommet op i løkken? De to dødsfald var forblevet en gåde, hvis ikke kriminalkommissær Joona Linna havde været så forfærdeligt stædig ...
 

af Lars Kepler
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 103 kr.
  ( 149,95 kr. )
Ildvidnet , af Lars Kepler
Beskrivelse:
Genudgivelse i paperback-format.
En efterårsnat finder et blodigt dobbeltmord sted på Birgittagården, et hjem for stærkt adfærdsvanskelige teenagepiger. Ingen har set noget, men samme nat flygter en af de unge piger.
I Stockholm brænder jorden under kriminalkommissær Joona Linna. Han er suspenderet fra jobbet og på vej nordpå, jaget af
sin egen fortids dæmoner. Mordene på Birgittagården får ham til at vende om, men alle spor i sagen ender blindt. Joona står over for sin karrieres hidtil mest lukkede mordgåde.
Samtidig begynder en kvinde at ringe til politiet med anonyme tips. Først er hun ude efter en dusør, men efterhånden forsøger hun bare desperat at få politiet til at lytte.
Ildvidnet er tredje bog i serien om kriminalkommissær Joona Linna.

af Lars Kepler
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 113 kr.
  ( 149,95 kr. )
Sandmanden , af Lars Kepler
Beskrivelse:
En nærmest spøgelsesagtig bleg og udmattet ung mand kommer en kold vinternat syd for Stockholm gående på en høj jernbanebro.På sygehuset konstateres at den stærkt afkræftede og nedkølede mand har legionærsyge.
Man finder også ud af han blev erklæret død for syv år siden. Efter sammen med sin yngre søstre at have været sporløst forsvundet i tre år. Manden og hans søster var et af Jurek Walters sidste ofre. Den gådefulde seriemorder der blev fanget af kommisær Joona Linna og dømt til retspsykiatrisk forvaring og total isolering. Men som på uhyggeligste vis kaster lange og truende skygger ind over Joonas liv.
Hvor har den unge mand opholdt sig i al den tid? Hans uventede opdukkern og uhyggelige vidneudsagn gør, at den gamle sag må tages op igen. Det haster, det haster meget. Saga Bauer kommer på den i enhver forstand grænseoverskridende mission.
Ingen kan gemme sig for Sandmanden. Lyt ikke til ham, tal ikke med ham, fald ikke i søvn. Mareridtet er først lige begyndt.

af Lars Kepler
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 123 kr.
  ( 149,95 kr. )
Stalker , af Lars Kepler
Beskrivelse:
Genudgivelse i paperbackEt link til et klip på YouTube – 52 sekunder filmet ind gennem en kvindes soveværelsesvindue. Ingen ved Rigskrim tager det alvorligt. Ikke før kvinden findes myrdet i sit rækkehus. Og ikke før politiet får endnu en filmsekvens …Den nye kommissær Margot Silverman sidder nu på Joona Linnas kontor og kæmper desperat for at identificere kvinden og advare hende. Forgæves.Morderens andet offer hedder Susanna Kern. Hendes mand bliver så chokeret over at finde sin kone dræbt, at han lægger hende i seng og gør hele huset rent. Hvad har han set, der har traumatiseret ham så voldsomt? Margot Silverman presser psykiateren Erik Maria Bark til at forsøge med hypnose for at få svar. Det specielle forhør frembringer ubehagelige minder hos hypnotisøren – og oplysninger, som får ham til at lyve for politiet og begynde sin egen efterforskning.Samtidig har kommissær Joona Linna været forsvundet i over et år, og alle tror, han er død. Næsten alle. For hans kollega Saga Bauer har ikke opgivet at finde ham og få ham ind i kampen mod den bestialske kvindemorder.STALKER er femte bind i Kepler-serien med Joona Linna.

af Lars Kepler
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 213 kr.
  ( 349,95 kr. )
Kaninjægeren , af Lars Kepler
Beskrivelse:
KANINJÆGEREN er en ny krimi fra Lars Kepler!

I KANINJÆGEREN møder vi Joona Linna, efter at han var været i et højsikret fængsel i to år. Han bliver ført derfra, så han kan deltage i et hemmeligt møde. Politiet har brug for Joona Linnas hjælp. Han skal hjælpe med at sætte en stopper for den gådefulde morder, der går under navnet Kaninjægeren. Den eneste sammenhæng, de kan finde mellem morderens ofre, er, at de alle har hørt et rim om kaniner fra et barn, inden morderen finder dem.

Tv-kokken Rex Müller havner tilfældigt lige midt i de grusomme begivenheder. Det er første gang, at han skal være alene med sin søn, men de tre uger, som skulle have være afslappende og rare, bliver hurtigt til et mareridt og en skræmmende kamp for overlevelse. 

I al hemmelighed er Joona Linna og Saga Bauer nødsaget til at arbejde sammen og stoppe Kaninjægeren, inden det er for sent.

Læs den spændende bog KANINJÆGEREN af Lars Kepler, som er det sjette bind i den spændingsfyldte, svenske krimiserie om kriminalkommissær Joona Linna. Lars Keplers bøger har nået en enorm popularitet, og er udgivet på mere end 30 sprog. Serien med Joona Linna i centrum startede med bogen HYPNOTISØREN, der kom på dansk i 2010, siden er det blevet til PAGANINI-KONTRAKTEN, ILDVIDNET, SANDMANDEN og STALKER. Nu kan du få det seneste bind i serien med KANINJÆGEREN.

Køb KANINJÆGEREN af Lars Kepler hos Plusbog.dk.
TAG ET KIG I BOGEN HER

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display