Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage206
blogImage206

Ny bog i serien om Axel Steen

PAPA er den nyeste bog fra Jesper Stein, og det er den femte bog i den populære serie om politimanden Axel Steen. Læs mere om den nye bog og lær rækkefølgen på serien at kende her.

af

- d. 14. juni 2017

Jesper Stein er forfatteren bag de populære og anmelder roste krimier om politimanden og problembarnet Axel Steen. Han kalder selv sin skrivestil for 2200 Noir, og han er også kendt for at skrive i en rå og realistisk stil, som også ofte rammer det poetiske. Jesper Stein er netop aktuel med den femte bog i serien om Axel Steen. Bogen har fået titlen Papa, og her kan du se en trailer for bogen samt lære rækkefølgen på serien om Axel Steen.

Rækkefølgen på krimiserien om Axel Steen

1. Uro – En barsk og realistisk politikrimi. – Onsdagsavisen

2. Bye bye Blackbird – Endnu mere veloplagt og ambitiøs. – Jyllands Posten

3. Akrash – Velskrevet, velkomponeret og voldsomt spændende. – Berlingske

4. Aisha - Klangfuld, maskulin og sentimenta – Information

5. Papa – Dette er Steins bedste krimi. – Politiken

Prisbelønnet og populær

Som nævnt er bøgerne om Axel Steen både vellidt af læsere og anmeldere. Uro, der udkom i 2012, foregår på Nørrebro ugen efter, at Ungdomshuset blev ryddet. Jesper Stein modtog De Danske Krimialakademis debutantpris for bogen samme år.
Året efter i 2013 udkom Bye bye blackbird, der fik femstjernede anmeldelser, ligesom den tredje bog i serien, Akrash fra 2014, også fik virkelig gode anmeldelser med på vejen. Akrash var nomineret til Læsernes Bogpris i 2015, som var det år Jesper Stein modtog Dan Turèll Medaljen for sin krimiserie.
Aisha, den fjerde bog i serien, udkom i slutningen 2015 og fik seks stjerner i flere anmeldelser, og Jesper Stein modtog De Gyldne Laurbær for bogen året efter.
Nu er den femte del af serien om Axel Steen, Papa, udkommet, og Jesper Stein høster igen gode anmeldelser og flere stjerner – Jyllands Posten gav Papa seks stjerner, og Politiken har kaldt bogen den bedste Stein krimi indtil videre! Så der er virkelig noget at glæde sig til, når man skal i gang med at læse Papa.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner