Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage222
blogImage222

Ny heltinde fra Elsebeth Egholm!

I Elsebeth Egholms nyeste krimi, JEG FINDER DIG ALTID, der udkommer den 28. juli, møder vi en ny krimiheltinde. Hvis du elsker Dicte, så kan du virkelig glæde til at møde Rina!

af

- d. 17. juli 2017

Vi kender nok alle Elsebeth Egholm bedst, som kvinden bag Dicte! Elsebeth Egholm har skrevet hele ni bøger med journalisten Dicte Svendsen i hovedrollen – hvis du ønsker at danne dig et overblik over serien om Dicte, kan du læse meget mere om den i vores blogindlæg Rækkefølgen på Elsebeth Egholms bøger om Dicte Svendsen, der fortæller meget mere om den populære serie, der foregår i Aarhus, og som er blevet lavet til en tv-serie med Iben Hjejle i titelrollen.

Mød Rina - den nye heltinde på den danske krimiscene

Nu er Elsebeth Egholm endnu engang ude med en krimi, hvilket der er rigtig mange af de danske krimielskere, som har set frem til. Denne gang byder Elsebeth Egholms krimi velkommen til en ny heltinde på den danske krimiscene – nemlig Rina!

I Jeg finder dig altid bliver lægen Rina viklet ind i en mordefterforskning. Om natten lever hun som street artist, og i nogle skæbnesvangre nattetimer falder en ung fyr i døden, og Rina bliver overfaldet med en kniv. Rina har sine gode grunde til at lyve overfor politiet, da de udspørger hende, men da hun bliver hængt op på et drab, er hun nødt til at flygte – men det er ikke kun politiet, som Rina flygter fra.

Jeg finder dig altid – ny bog fra Elsebeth Egholm

Du kan som altid finde vores udvalg af Elsebeth Egholm bøger på vores hovedside.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner