Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage210
blogImage210

Ny spændingsroman fra Zornig og Lindholm

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm er tilbage med ARKIMEDES, fortsættelsen til BUNDFALD, hvor Malene endnu engang befinder sig i at edderkoppespind af tråde og løgne spundet af magtens elite.

af

- d. 19. juni 2017

Spændingsromanen Arkimedes er en selvstændig fortsættelse af den storsælgende debutroman fra forfatterparret Zornig og Lindholms, der hedder Bundfald.

Virkelighedstro så det gør ondt

Bundfald er både blevet beskrevet som en spændingsroman og en krimi, og begge beskrivelser passer i virkeligheden godt. Bogen, der handler om ulykkelige skæbner i det danske samfund, kan være hård at læse, fordi den er virkelighedstro. Den handler om de ting, som vi i vores hverdag med mere eller mindre succes forsøger at glemme sker i vores lille land.

Debuten

Debutbogen af Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm er både inspireret af Zornigs opvækst med vold og misbrug og hendes brors død. I Bundfald møder vi mønsterbryderen Malene, der bor i København, og da hendes bror, Ronny, dør under mistænkelige forhold sætter hun sig for at opklare det. Men det viser sig hurtigt ikke kun at handle om underklassen og Udkantsdanmark, da Ronnys død trækker tråde til Danmarks magtelite.

Arkimedes

Arkimedes er en selvstændig fortsættelse af Bundfald, hvor vi igen har Malene i centrum. Da en finansmand bliver myrdet peger alle spor mod hende, men hun er uskyldig. Hun kan bare ikke bruge sit alibi, fordi det involvere en minister. Igen sættes Malene overfor en gåde med tråde til magteliten i Danmark, men i Arkimedes vender ekskæresten Matthias hjem og tager del i efterforskningen, der ikke bare peger mod eliten men også til fortiden. Da Malene indser, hvem der er efter hende, må hun selv konfrontere fortiden og vende til bare til det miljø, som hun hele sit liv har forsøgt at lægge bag sig.    

Bundfald er beskrevet som en krimi, der handler om ”mord, magt, misbrug – og mønsterbrydere” og Arkimedes følger i samme spændingsfyldte spor.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner