Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage74
blogImage74

Nye og kommende fantasy bøger

Hvis du er glad for at læse fantasy, så kan du se frem til mange gode bøger her i de første måneder af 2017. Her har vi samlet nogle af de fantasy udgivelser, der enten er udkommet eller er på trapperne.

af

- d. 06. februar 2017

Fantasy er en af de genrer, som virkelig kan samle folk. Disse historier bringer folk sammen på kryds og tværs af alle mulige faktorer. Hvad det er i genren, der formår at gøre dette er et rigtig godt spørgsmål. Men en ting er sikkert – der findes mange fantastiske fantasy bøger.

I år udkommer der en lang række gode fantasy bøger – nogle af dem er allerede udkommet og er læseklare, og resten kan vi se frem til. Der udkommer også en række efterfølgere i år, så hvis du ikke er nået at komme i gang med f.eks. Outlander serien, så kan man nå at komme i gang med læsningen, inden den næste bog i serien kommer.  

Snigmorderens lærling af Robin Hobb

Robin Hobb udkommer med Snigmorderens lærling den 9. februar. Robin Hobb er et pseudonym, forfatteren Megan Lindholm bruger, når hun skriver fantasy bøger. Hendes bøger er blevet beskrevet som traditionelle, episke fantasy fortællinger. Snigmorderens Lærling er faktisk den første bog, hun udgav som Robin Hobb, og nu kommer den endelig på dansk! Bogen handler om en dreng, der bliver efterladt ved slottet med en besked om, at han er kronprinsens søn. Han bliver og sendt væk, da han er en bastard. Men drengen, der bliver kaldt Fitz, vender tilbage til hoffet, fordi folk mener, at en bastard er en risiko for kongeriget. Han bliver sendt ud på missioner for hoffet, men det er ikke til at vide, hvem man kan stole på, og hvem der ønsker en godt eller ondt i kongeriget, for intet er som det ser ud.    

Sværd af Glas af Victoria Aveyard

Sværd af glas er den anden bog i Victoria Aveyards fantasy-trilogi, der startede med Rød dronning. Victoria Aveyards bøger er markedsført som værende YA, hvilket også er meget rigtigt. Men hvis man godt kan lide en god fantasyhistorie med en plottwist eller to, så er Rød dronning og Sværd af glas nogle rigtig gode muligheder – uanset din alder. 
Mare Barrow lever i et samfund delt op i Sølvere og Røde. Sølvere er opkaldt efter farven på deres blod, og på grund af deres særlige evner er de hævet højt over de røde. Mares blod er rødt, og hun stjæler for at hjælpe til derhjemme. Hun ender ved et tilfælde ved Sølv-hoffet, og da en ulykke viser, at denne røde pige også har særlige evner forandres alt for altid.

Kongens Forkæmper af Sarah J. Maas

Hvis du gerne vil have mere fantasy med en snigmorder i centrum, så er Sarah J. Maas Throne of Glass serie noget for dig. I den første bog i serien, Kongens Forkæmper, finder vi Celaena Sardothien, der på trods af sine kun 18 år er en berygtet snigmorder, i fængsel. Hun bliver taget ud af fængslet for at deltage i en konkurrence om at blive kongens forkæmper, men da hendes konkurrenter begynder at forsvinde på mystisk vis, må Celaena finde ud af, hvad der sker, inden hun er den næste, der forsvinder. Læg venligst mærke til, at dette er en e-bog. Ligesom Victoria Aveyards bøger er denne serie også markedsført som YA.

Fantastiske skabninger og hvor de findes af J.K. Rowling

J.K. Rowlings Fantastiske skabninger og hvor de findes rullede over biografskærmene sidste år med stor succes. Udvidelsen af Harry Potter universet med Newt Scamander i centrum er en finurlig og fantastisk historie om magi, det gode og det onde og venskab. Til marts kan du få manuskriptet til filmen i en flot bog, så du kan få historien genfortalt på en anden måde.

Kommende bøger i fantasyserier

Andre fantasybøger som du kan se frem til i 2017 er fortsættelserne til Outlander serien. Den tredje bog i serien er sat til udgivelse i juni, men der er mere godt nyt til Outlander fans, da Gyldendal har planer for de næste fire bøger i serien!

En anden fortsættelse, der kommer i år, er Invasionen af Tearling, efterfølgeren til Dronningen af Tearling af Erika Johansen, som du kan få fingrene i til maj!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner