plusbog logo
Plusbog logo
Pga. Covid-19 kan vi dog midlertidig ikke skaffe engelske bøger
20 krimi anbefalinger
20 krimi anbefalinger

Plusbog anbefaler 20 nye krimier

Hos Plusbog er vi vilde med krimier, og når vi er nået til midten af juni, er vi blevet beriget med 20 nye spændende krimier! Vi kan slet ikke få armene ned! Hvis du elsker gribende bøger fulde af spænding, så læs med her i blogindlægget og bliv inspireret til nye læseoplevelser - alle sammen, kriminalromaner. Husk at du kan forudbestille bøgerne hos Plusbog - og modtage dem på udgivelsesdagen. Det er altid godt, at have noget at glæde sig til!

 

af

- d. 22. februar 2019

Alle bøgerne i blogindlægget kommer i rækkefølge ud fra hvilken dato de er udkommet og vil udkomme. 

 

Jeg vil savne dig i morgen af Heine T. Bakkeid


Udkom den 8. januar.
 
Jeg vil savne dig i morgen er første bog i serien om Thorkild Aske, som er forhenværende forhørsleder, og som netop er blevet løsladt efter at have afsonet tre år for manddrab. Han er ramt af skyldfølelse og fysiske smerter og lader sig overtale til at rejse til et nedlagt fyr i Nordnorge for at efterforske en sag om en forsvundet ung mand, og det går hurtigt op for Akse, at han ikke er alene på fyrholmen. 
 

Jeg vil savne dig i morgen

Heine T. Bakkeid

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 

Søster min af Helle Vincentz 

 
Udkom den 31. januar.
 
Helle Vincentz er tilbage med anden bog i hendes krimiserie om Sofie Munk, som er antropolog og nyansat privat efterforsker CJ Consult. Sofie Munk bliver sat på en sag for et medicinalfirma, der står for lanceringen af deres største satsning – en banebrydende pille til kvinder med depression, som også mister lysten til sex. Hun finder hurtigt ud af, at ikke alt er, som det bør være, og at direktøren har væsentligt større problemer end blot nogle ulovlige dokumenter. 
 

Søster min

Helle Vincentz

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 
Køb også det første bind i serien om Sofie Munk, Stjålne liv, til KUN 27 kr! 
Klik her: Stjålne liv af Helle Vincentz
 

 

Fjenden iblandt os af Jakob Melander

 
Udkom den 1. februar. 
 
Jakob Melander er endelig tilbage med sjette bind i serien om Lars Winkler. I Fjenden iblandt os er vi endnu engang med Lars Winkler nede i Danmarks underverden, og her får han en meget voldsom start efter overstået orlov, da han som efterforskningsleder bliver sendt til ghettoen, Oksevængets heksedel, i sytten lange timer.
 

Fjenden iblandt os

Jakob Melander

Indbundet

Vores normalpris
249 kr
Medlemspris
206 kr
 
 
Har du endnu ikke læst de andre bøger i serien om Lars Winkler kan du købe dem fra KUN 25 kr. 
Find alle bøgerne af Jakob Melander her: Forfatter, Jakob Melander
 
 

Sommermørke af Stina Jackson

 
Udkom den 7. februar.
 
Sommermørke er Stina Jacksons debutkrimi og den er super spændende! Den handler om Lelle, hvis teenagerdatter forsvandt for tre år siden, i skovene i det nordlige Sverige, da hun en dag stod og ventede på bussen. Lelle har kørt søvnløst rundt dag og nat for at lede efter hende, da politet var og er på bar bund. Endnu en ung pige forsvinder... 
 

Sommermørke

Stina Jackson

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 

 

Gravkammeret af Tess Gerritsen 

 
Udkom den 7. februar. 
 
Bogen er nr. 7 i serien om Rizzoli & Isles.  
Det vækker stor begejstring på Crispin Museumet i Bosten og i offentligheden, da der bliver gjort et fund i den støvede kælder under museet: en perfekt konserveret mumie som bliver døbt Madam X. Der bliver udført en CT-scanning af mumien, og det står hurtigt klar, at noget ikke er, som det burde. Det mumificerede lig viser tegn på nylige skader, og Madam X er ikke længere en sag for oldtidseksperter, men en sag for retsmediciner Maura Isles. Det er tydeligt, at der er tale om et nutidigt mordoffer. Der bliver fundet uhyggelige levn af endnu en myrdet kvinde, og det står klart, at en galning er på fri fod. 
 
 

Gravkammeret

Tess Gerritsen

Hæftet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
246 kr
 
 
Se alle Tess Gerritsens krimier her: Forfatter, Tess Gerritsen
 
 

Francesca af Lina Bengtsdotter


Udkom den 25. februar.
 
Francesca ender ud i et voldsomt misbrug og selvskadende handlinger samt afbryder sine studier, efter at hendes bedste ven dør. Hendes forældre forsøger at hjælpe hende og tager hende med ud til deres landsted, herregården Guldhammar, for at hun kan få ro til at komme sig. Francesca har en mistanke om, at vennens død ikke skyldtes selvmord, og hun er fast besluttet på at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket. Ingen ved hvor langt Fransesca er villig til at gå i sin søgen efter sandheden. 
 

Francesca

Lina Bengtsdotter

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 

Intrigo af Håkan Nesser

 
Udkom den 28. februar.
 
Intrigo samler nogle af Håkan Nessers bedste romaner og noveller: Rein, Kære Agnes!, Slangeblomsten fra Samaria, Al information i sagen og den nye Tom. Alle historierne udspiller sig i en fiktiv by, Maardam. Intrigo er en café, der ligger i byen. Alle historierne kredser om flugt, skyld, hævn, forsoning og hemmeligheder. 
 

Intrigo

Håkan Nesser

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
99 kr
 
 

Dengang Annie Thorne forsvandt af C.J. Tudor


Udkom den 4. marts
 
C.J. Tudor udkom i april sidste år med sin debutroman, Kridtmanden, der blev en stor succes! Nu er hun ude med bog nr. 2, som handler om Joe Thorne, hvis søster forsvandt, da han var dreng. Hans søster Annie var væk i 48 timer, og da hun kom tilbage, var hun en helt anden person, og hun ville ikke udtale sig om, hvad der var sket. Alt gik galt. Nu er Joe tilbage i Arnhill, hvor han er flyttet ind i et hus, hvor en mor for nylig havde slået sin søn ihjel og derefter taget livet af sig selv. Han kan mærke, at han ikke er velkommen i byen, og han havde helst været fri for at være tilbage. Joe modtager en e-mail hvor der står ‘’Jeg ved, hvad der skete dengang med din søster. Det er begyndt igen’’.
 

Dengang Annie Thorne forsvandt

C.J. Tudor

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 
 
 

En grav til to af Anne Holt

 
Udkom den 15. marts.
 
En grav til to er den første bog i serien om Selma Falck, som er en succesrig advokat, tidligere håndboldstjerne og dermed også en populær kendis. Selma har på meget kort tid mistet alt, hvad hun havde kært: sit ægteskab, sine børne, arbejde og hjem – og det er en hendes egen skyld. 
 

En grav til to

Anne Holt

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
99 kr
 
 

I dårligt selskab af Viveca Sten


Udkom den 15. marts.
 
Mina er i flere år blevet mishandlet af sin mand, Andreis, som også er leder for et af Stockholms største narkokarteller. Hendes liv er fuld af angst, og en dag slår han hende så slemt, at hun bliver indlagt på hospitalet. Anklageren, Nora Linde, forsøger at få Andreis dømt for økonomisk kriminalitet, da det er umuligt at fælde ham for narkotikahandel. Hun opfordrer derfor Mina til at vidne mod sin mand og gå i skjul med deres søn et sted i skærgården. Flere personer i Minas omgangskreds bliver ofre i Andreis’ krig. 
 
 

I dårligt selskab

Viveca Sten

Indbundet

Vores normalpris
249 kr
Medlemspris
206 kr
 
 
 

Det inderste rum af Jørn Lier Horst

 
Udkom den 26. marts.
 
Det inderste rum er anden bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet. Da den tidligere minister Bernhard Clausen dør af et hjertetilfælde, bliver William Wisting hasteindkaldt til et møde på Rigsadvokatens kontor. Der er blevet gjort et fund i den afdøde ministers hjem, og sagen må opklares, uden at pressen og offentligheden får nys om, hvad det drejer sig om. Spor i flere uløste kriminalsager peger tilbage på den afdøde ministers fortid, og modvilligt indser Wisting, at han har brug for hjælp til at afsløre Bernhard Clausens inderste og foruroligende hemmeligheder. 
 

Det inderste rum

Jørn Lier Horst

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
99 kr
 
Køb den første bog i serien, Katharina-koden her: Katharina-koden af Jørn Lier Horst.
 
 

Dvale af Camilla Grebe


Udkom den 28. marts.
 
Camilla Grebe fik prisen Årets svenske krimi i 2017 og blev vinder af Glasnøglen for den bedste skandinaviske krimi i 2018.  
Dvale er en stærk, skræmmende og åndeløst spændende krimi, som handler om en samtid, der er præget af selvoptagethed og grænseløshed på de sociale medier. Bogen er også en skildring af kærlighed, der er stærk nok til at overvinde mørket. Dvale er også en fritstående fortsættelse af Når isen brister og Husdyret. 
 

Dvale

Camilla Grebe

Indbundet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 
Køb Når isen brister billigt her: Når isen brister af Camilla Grebe
Køb Husdyret billigt her: Husdyret af Camilla Grebe
 
 
 

Blindtunnel af Tove Alsterdal


Udkom den 4. april 
 
Blindtunnel er en enkeltstående spændingsroman, der omhandler familie, venskaber og om en verden, hvor alt kan ændre sig på et splitsekund.  
Sonja og Daniel er et ægtepar i 50’erne, som trænger til en ny start. De drømmer om et nyt liv på en malerisk vingård, der ligger i Bøhmen i Tjekkiet. Den forfaldne vingård har stået tom i flere årtier, og under renoveringen finder Daniel et mumificeret lig af en lille dreng med en Reichsmark fra 1045 i lommen. Drømmen om den nye tilværelse bliver pludseligt til et mareridt. 
 

Blindtunnel

Tove Alsterdal

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
99 kr
 
 
 

Bitter Frugt af Harriet Tyce


Udkom den 5. april.
 
Alison er advokat og lever det gode liv. Hun har det hele. En hengiven mand, en skøn datter og hendes karriere kører på skinner. Selv drikker hun dog for meget, hun tager sig ikke af sin familie, og hun har en affære med en af sine kollegaer. Alison får til opgave at forsvare en kvinde, som er anklaget for mord, men der er noget ved kvindens historie, der ikke giver mening. Alison begynder at modtage SMS’er fra et ukendt nummer, hvor der står ‘’Jeg ved hvad du laver’’. Nogen vil have Alison til at bøde for hendes fejltrin, og en dag forsvinder hendes datter... 
 
 

Bitter frugt

Harriet Tyce

Hæftet

Vores normalpris
199 kr
Medlemspris
166 kr
 
 

Det gyldne bur af Camilla Läckberg 

 
Udkom den 5. april.
 
Den svenske og anerkendte krimiforfatter, Camilla Läckberg, er tilbage i topform med hendes nyeste udgivelse, Det gyldne bur. Vi følger bogens hovedperson Faye og hendes idylliske liv med en betænksom ægtemand, som hun har en skøn og elsket datter med. Sammen bor de i en stor flot lejlighed i Stockholm. Men inde i det gyldne bur lurer en helt andet virkelighed. 
 

Det gyldne bur

Camilla Läckberg

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
239 kr

 

Metropolis af Philip Kerr


Udkom den 12. april.
 
Metropolis er den 14. og sidste bog i forfatterens krimimesterværk, Berlin Noir.  
Weimarrepublikken synger på sidste vers, og Berlin er lidt endnu en by fuld af dekadence og ekstravagance, men nazismen og jødehadet vokser. På trods af at Bernie Gunther kun har været få år hos politiet, er han allerede mere hårdhudet end de andre, med 4 år i skyttegravene under 1. verdenskrig på bagen. Flere af samfundets mest udsatte – prostituerende og krigsveteraner, der tigger på gaderne – bliver myrdet, og Bernie finder ud af, at nazismen har infiltreret Berlins politi. 
 
 

Metropolis

Philip Kerr

Hæftet

Vores normalpris
277 kr
Medlemspris
199 kr
 
Se alle Philip Kerrs krimier her: Forfatter, Philip Kerr
 
 

Død mands tango af Geir Tangen


Udkom den 10. maj.
 
For få måneder siden dækkede journalist Viljar Ravn og Lotte Skeisvoll over et drab, og selvom de troede, at de var sluppet heldigt fra det, ser det nu ud til, at en anden kommer til at bøde for deres forbrydelse. En mand er stået op fra de døde, og han venter på at hævne sig på de mennesker, han engang troede, var hans venner. Det er sommer i Haugesund, og byen er plaget af en række gruopvækkende mord. Det mest uhyggelige er, at ofrene er blevet dræbt af det de frygtede allermest.  
 
 

Død mands tango

Geir Tangen

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
135 kr
 
 

Nemesis af Chris Carter

 
Bogen er Chris Carters 10. bog i serien om Robert Hunter.
Den handler om Lucien der efter at have tilbragt tre et halv år i et isolationsfængsel, endelig er brudt ud. Og han er vred! I alt den tid han har siddet i fængsel, har han ikke haft tankerne på andet end hævn. Personen som er ansvarlig for at have spærret ham inde skal få betalt. Og denne person er Robert Hunter!
Forudbestil bogen på Plusbog.dk nu!
 
Se alle bøger af Chris Carter her: Krimier af Chris Carter
 

Nemesis

Chris Carter

Hæftet

Vores normalpris
239 kr
Medlemspris
89 kr

 

Kniv af Jo Nesbø


Udkommer den 6. juni.
 

Kniv er 12. bog i serien om Harry Hole.
I Kniv har Harry Hole ramt bunden. Han husker intet, da han vågner efter en druktur, og han er smurt ind i blod, der bestemt ikke er hans eget. Det værste, der kunne ske, er sket.

Kniv

Jo Nesbø

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
139 kr

Se rækkefølgen på hele Harry Hole-serien her: rækkefølge på Harry Hole-serien af Jo Nesbø

 

Afdeling Q - Bind 8 af Jussi Adler-Olsen


Udkommer den 14. juni.
 
I mere end 10 år har den humoristiske krøltop, Assad, arbejdet sammen med Carl Mørck og Rose. Han har store sprogkundskaber samt en uventet evne til at pacificere en voldelig modstander på få sekunder. Hvorfor ved og kan Assad alt det? Det får vi at vide i den ottende roman om Afdeling Q.  
 
 

Offer 2117

Jussi Adler-Olsen

Hæftet

Vores normalpris
254 kr
Medlemspris
204 kr
 
Find alle bøgerne i serien her: Bøger af Jussi Adler-Olsen
 
 
 
 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK