Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage205
blogImage205

Plusbog.dk fylder 7 år!

I dag er det 7 år siden, Plusbog.dk gik i luften, og takket være vores fantastiske medlemmer er Plusbog.dk vokset og vokset. Du kan læse mere om Plusbog.dks første 7 år her.

af

- d. 10. juni 2017

Den spæde start

Plusbog.dk startede, som mange andre virksomheder, i det små. Faktisk var det til at starte med kun vores CEO Andreas og to halvtidsmedarbejdere, der stod for det hele. De sad i et lille bitte kontor, og direktøren stod for alt fra at kontakte forlag til at tage telefonen. I den tid blev alt gjort manuelt, men stille og roligt gik det frem ad. Siden da har Plusbog.dk haft vokseværk, og fødselsdagsbarnet har i dag knapt 20 medarbejdere – der heldigvis er flyttet til noget større lokaler – og mere end 25.000 medlemmer!

Blev lagt ned af Vild med Dans

Det gik pludselig stærkt, og det blev besluttet, at der skulle laves en tv-reklame – som naturligvis skulle vises i den absolut bedste sendte tid! Nemlig under finalen af Vild med Dans. Det blev en kæmpe succes, og det gik over alle forventninger – faktisk i en sådan grad at alle serverne crashede! Og så fik de nu tre fuldtidsmedarbejdere travlt! Og der blev rigtig travlt, så travlt alt de op til jul stort set var nødt til at arbejde i døgndrift for at kunne følge med.

Vokseværk

Ja, der er sket meget siden dengang. Plusbog.dk må siges at have haft vokseværk – og det har vi på mange måder stadig. Vi gør nemlig, hvad vi kan, for at vokse os store og stærke med spændende tiltag. Det betyder blandt andet, at vi i 2013 kunne byde velkommen til Plusbok.se i Sverige! Derudover arbejder vi altid på nye og spændende tiltag fra at kunne tilbyde bøger på engelsk, nye betalingsløsninger til da vi i starten af 2017 åbnede op for køb af bøger uden medlemskab.

Men det er ikke kun på den måde, man kan mærke at Plusbog.dk vokser – det kan man selvfølgelig også mærke på siden, hvor vi får flere og flere produkter og bøger! Vi kan i dag tilbyde mere end 250.000 titler på siden, og det tal stiger dag for dag!

Spændende produkter til hygge, fordybelse og forkælelse

Men det er ikke kun antallet af bøger, som stiger. Plusbog.dk har sagt velkommen til en række spændende produkter, der fremmer hygge, fordybelse og forkælelse. Vi kan nu tilbyde STAEDTLER varer, så man kan få sine malebøger og farveblyanter på ét sted, men vi har også sjove spil for hele familien! Vi arbejder altid på at få flere gode brætspil, puslespil og andre spil ind på siden, ligesom vi lige har fået endnu flere STAEDTLER varer.  Vi er altid på udkig efter nye og spændende produkter til vores medlemmer, og vi glæder os meget til at kunne løfte sløret for, hvad det næste bliver!

Fejr med os!

Vi elsker at hygge om vores medlemmer og kunder, og vi elsker at møde jer, når vi ses på BogForum til Krimimessen eller et andet event. For at markere Plusbog.dks 7 års fødselsdag har vi valgt at fejre det med jer, som vi allerbedst kan lide det – med masser af billige bøger. Så hvis du skal have fingrene i et af vores gode fødselsdagstilbud, så smut over på vores hovedside, hvor vi holder fødselsdagsfest!        

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner