Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Guide til den rigtige skoletaske
Guide til den rigtige skoletaske

Plusbogs guide til den helt rigtige skoletaske

Så nærmer skolestart sig for de små poder, og forventningsglæden bliver kun større, når skoletasken købes i god tid. Mange bruger vinterferien til at finde den helt rigtige skoletaske, og vi har derfor lavet en lille guide til de forskellige modeller i LEGO skoletasker. 

 

 

af

- d. 11. februar 2019

Modellerne fås i mange farver og mønstrer, samtidig har vi madpakker, penalhuse og selvfølgelig alt hvad der hører sig til i penalhuset. Med det store udvalgt, kan det være svært at købe skoletasken på nettet, og derfor har vi lavet en lille guide. Vær ikke bange for at købe taskerne på nettet, LEGO skoletaskerne passer fint til de fleste børn og med en lille smule guiden, finder du helt sikkert den helt rigtige taske. Du kan også altid skrive til vores kundeservice og få god rådgivning til hvilken taske, som passer. Skulle du fortryde, kan du selvfølgelig sende tasken retur!

Se et udvalg af vores LEGO tasker herunder:

 

Optimo - LEGO skoletaske

Optimo er tasken til den nye elev, som starter i 0. klasse eller til den lidt lave elev. Tasken sidder helt perfekt på ryggen og er nem at bære. Tasken vejer KUN 750g, hvilket gør, at den lever op til alle ergonomiske krav. Tasken har en fast bund, som gør, at den kan stå selv.

 

Skoletaske - LEGO Ninjago Comic, Optimo

 

Skoletaske - LEGO Friends Patchwork, Optimo

 

 

Maxi - LEGO skoletaske

Maxi er til eleverne mellem 8-10 år eller en høj 0. klasse elev. Tasken er rummelig og har plads til mange bøger, som det typisk kræves i 1. og 2. klasse. Tasken vejer 850 gram og sidder godt på ryggen. Tasken har en fast bund, som gør, at den kan stå selv.

 

Skoletaske - LEGO Ninjago Lloyd, Maxi

 

Skoletaske - LEGO Friends Confetti, Maxi

 

 

Starter Plus - LEGO skoletaske

Starter Plus er tasken til børn mellem 8-10 år eller en skolestarter med en højde over gennemsnit. Tasken er en flot rygsæk, hvor der er plads til bøger, computer m.m. 

 

Skoletaske - LEGO Star Wars Darth Vader, Starter Plus

 

 

Gode råd:
  • Tasken må ikke veje mere end 15% af barnets vægt.
  • Køb en skoletaske som passer til dit barn nu, og ikke om 2 år.
  • Køb på nettet – der mange penge at sparre!

Find alle vores LEGO-tasker her.

 

Held og lykke med at finde den HELT rigtige skoletaske, og må de små få en fantastisk skolestart.

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner