Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Spørgsmål og svar fra Julie Hastrup
Spørgsmål og svar fra Julie Hastrup

Q & A med Julie Hastrup om Kryb

Kom med ind i Julie Hastrups proces omkring den nye krimi "Kryb"

af

- d. 31. maj 2022

 

  • Hvor møder vi Rebekka Holm?

Vi møder Rebekka Holm i tiden lige efter ’Vildskud’. Hun er knust over, at hendes mangeårige svenske kollega og kæreste, Niclas, har forladt hende, men heldigvis dukker der en død kvinde op, og Rebekka kan bruge alt sin energi på en drabsefterforskning, der vokser sig større, mørkere og farligere jo mere hun dykker ned i den.

 

  • Hvilke temaer er de vigtigste i ’Kryb’?

Temaet i ’Kryb’ er overordnet en grufuld og dødens farlig tendens på nettet. Mere kan og vil jeg ikke sige for, jeg vil ikke plotspoile.

 

  • Hvor kommer ideen til plottet fra?

Jeg faldt over en artikel på et tidspunkt om det emne, som har givet mig ideen til plottet i ’Kryb’. Det er så uhyggeligt og desværre hverdag for en gruppe unge piger og kvinder i virkeligheden.

 

  • Hvordan har du researchet til bogen:

Jeg har fundet artikler og set dokumentarer, og så har jeg talt med en drabsefterforsker. Men det meste af bogen er pure opspind, præcis som det skal være, når man skriver om noget, som er så sårbart og forfærdeligt som dette emne er.

 

  • Det er 9. bog om Rebekka Holm. Bliver I to aldrig trætte af hinanden?

Jeg trives fantastisk i Rebekka Holms selskab. Det er jo virkelig dejligt. at det er lykkedes mig at skabe en langtidsholdbar hovedperson. som både jeg og alle læserne nyder at være sammen med. Selvom Rebekka og jeg i udgangspunktet lever meget forskellige liv, så har vi flere fællestræk – og indimellem støder vi også ind i de samme problematikker, feks i ’Kryb’ hvor Rebekka funderer over kærligheden efter. Niclas har brudt med hende. Jeg funderer også over kærligheden lige nu, hvor jeg er blevet skilt.

 

  • Hvilke andre personer skal vi holde øje med her?

Sara, Rebekka ukendte niece, er helt klart a person of interest, og jeg glæder mig helt vildt til, at mine læsere skal møde hende. Det bliver spændende.

 

  • Hvad håber du, at læserne får med, når de læser bogen?

’Kryb’ er virkelig en virkelig uhyggelig, men også tankevækkende krimi, om hvilke uhyrligheder der sker lige for næsen af os – hver eneste dag.

 

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner