Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Rækkefølgen på Lone Theils bøger

Lone Theils er tidligere journalist og nu skriver hun spændende krimier og børneserier. Læs mere omkring de spændende serier, som er baseret på historier fra Lone Theils eget liv. Hun har skrevet de spændende krimiserier Nora Sand og Hjemvendt samt børneserien Det hemmelige Detektivbureau. Senest har hun givet sig i kast med Britiske seriemordere.

 

af

- d. 07. marts 2023

Rækkefølgen i Hjemvendt-serien

 

  1. Savnet (2019)
  2. Uforløst (2023)
 

Om serien:

Hjemvendt er en afsluttet trilogi, som er fyldt med dyster vestjysk uhygge da den foregår i Nordvestjylland, hvor Lone Theils er født og opvokset. Vi følger den nyuddannede politiassistent Signe Brask i opklaringsarbejdet af mystiske sager, men Signe undgår ikke at hendes eget privatliv også bliver berørt og hun risikerer at sagerne bliver personlige og farlige.

 

Rækkefølgen i Nora Sand-serien

 

  1. Stilleleg (2019)

 

Om Serien:

Nora Sand-serien startede med bogen fra 2015 Pigerne fra Englandsbåden som viste sig at være Lone Theils' gennembrud. Siden gennembrudet med hendes første bog, er serien med god grund blevet populær og er endda lavet til tv-serien Pigerne fra Englandsbåden.
Serien omhandler journalisten Nora Sand som er hovedpersonen. Hendes arbejder viser sig at ende ud i opklaringer af forbrydelser. Serien er skrevet ud fra Lone Theils eget liv, da hun igennem mange år har arbejdet som journalist og har oplevet en del gennem jobbet. Derved er nogle af historierne inspireret og taget ud fra Lone Theils eget liv. Det er en utrolig medrivende serie, som giver dig lyst til at læse alle bøgerne. Spændingen stiger ofte og man bliver overrasket igennem bogens handling.
 

 

 

Britiske seriemordere

 

Her en serie udenfor fiktionens verden. Lone Theils har arbejdet som jorunalist i Storbritanninen og selvom hun finder inspiration i virkelighedens verden til sine krimier, så overgår virkeligheden nogle gange selv den mest uhyggelige fiktion.

I denne true crime serie undersøger Lone Theils hvorfor nogle mennesker slår ihjel igen og igen og hun tager fat på nogle af de mest gruopvækkende sager fra Storbritannien.

Fælles for sagerne i den første bog er, at alle sagerne blev opklaret efter mange års intens politiindsats. I bind 2 dykker LoneTheils ned i 3 sager om hhv. Dennis Nilsen, Robert Black og dødens doktor Harold Frederick Shipman.

 

 

Rækkefølgen af bøgerne i børneserien Det Hemmelige Detektivbureau

 

 

Om serien:

Det hemmelige detektivbureau er en spændende krimiserie for børn, der er primært er henvendt til de 8-12 årige. Serien omhandler to detektivbørn der løser mystiske og interssante gåder. Det hemmelige detektivbureau er ideelt til højtlæsning, men børnene kan også sagtens selv læse dem, da bøgerne har et lixtal på 21.
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner