Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Rækkefølgen på Lone Theils bøger

Lone Theils er tidligere journalist og nu laver hun spændende krimier og børneserier. Læs mere omkring de spændende serier, som er baseret på historier fra Lone Theils eget liv. Hun har skrevet den spændende krimiserie Nora Sand og børneserien Det hemmelige Detektivbureau.

Lone Theils kommer på krimimessen i Horsens d. 25.-26. marts 2023. 

af

- d. 07. marts 2023

 

Rækkefølgen af bøgerne i Nora Sand-serien


Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

  1. Pigerne fra Englandsbåden (2015)
  2. Den blå digters kone (2016)
  3. Heksedrengen (2018)
  4. Stilleleg (2019)
  5. De usynlige (2021)
  6. Troskyldigheden selv (2023)


 

 

 Nora Sand-serien startede med bogen fra 2015 Pigerne fra Englandsbåden som viste sig at være Lone Theils gennembrud. Siden gennembrudet med hendes første bog, har hun også udgivet Den blå digters kone, Heksedrengen, Stilleleg, De usynlige og nu Troskyldigheden selv. Serien omhandler journalisten Nora Sand som er hovedpersonen. Hendes arbejder viser sig at ende ud i opklaringer af forbrydelser. Serien er baseret ud fra Lone Theils eget liv, da hun igennem mange år har arbejdet som journalist og har oplevet en del gennem jobbet. Derved er nogle af historierne inspireret og taget ud fra Lone Theils eget liv. Det er en utrolig medrivende serie, som gør du får lyst til at læse alle bøgerne. Spændingen stiger ofte og man bliver overrasket igennem bogens handling. 

 

Rækkefølgen af bøgerne i børneserien Det Hemmelige Detektivbureau


Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

  1. Dræberfiskenes skat (2019)
  2. Kvinden uden navn (2019)
  3. Brevet fra Amerika (2020)
  4. Piratskibets hemmelighed (2021)

   Den første bog i serien er Dræberfiskens skat efterfulgt af Kvinden uden navn, Brevet fra Amerika og Piratskibets hemmelighed. Det hemmelige detektivbureau er en spændende krimiserie med børnebøger der er interessante for 8-12 årige. Serien omhandler to detektivbørn der løser mystiske og interssante gåder. Det hemmelige detektivbureau er ideelt til højtlæsning. Det er også en mulighed for børnene selv at læse, bøgerne har et lixtal på 21. 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner