Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Rækkefølge af Jeffrey Archers bøger

Den tidligere politikker Jeffrey Archer har skrevet en lang række bestseller i de seneste årtier. Hans spændingsromaner har solgt mere end 250 millioner eksemplarer. Vi har her opstillet rækkefølgen på Jeffrey Archers serier.

af

- d. 05. marts 2021

Jeffrey Archer oplevede i sine yngre år at gå konkurs med det firma, som han havde investeret i . Dette blev en dyr fornøjelse, og han valgte derfor i en alder af 34 år at skrive sin første roman. Denne roman blev udgivet i 17 lande, og herefter er det blevet til mange flere bøger. Jeffrey Archer er især kendt for sin formidable Clifto-krønike-serien, som han udgav i 2011. Denne serie tog danskerne med storm, og førte ham til tops på de danske bestsellerlister.
 
 

Rækkefølgen af bøgerne i Warwick-serien

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - Øjet der ser (2020) 

Bog 2 - Ved højlys dag (2020)

Bog 3 - Det blinde øje (2021)

Bog 4 - Over mit lig (2022)

 

 

Ved højlys dag - Bog 2

Om Warwick-serien

Hovedpersonen i Warwick-serien hedder William Warwick. Han er ordensbetjent ved Metropolitan Police med store planer for fremtiden. Hans helt store drøm er at blive kriminalbetjent og senere politiinspektør ved Scotland Yard. I Warwick-serien følger vi William, hans op- og nedture og hans mål om at bekæmpe kriminaliteten i samfundet. En historie om vilje, kærlighed og retfærdighed.

Første bog i serien hedder Øjet der ser og derefter udkom Ved højlys dag, Det blinde øje og Over mit lig.

Ved højlys dag - Bog 2 Øjet der ser - Bog 1        

 

Rækkefølgen af bøgerne i Kane og Abel-serien

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - Kane og Abel (2020)

Bog 2 - Den fortabte datter (2020)

Bog 3 - Skal vi sige det til præsidenten? (1979/2020)

 

 

 

Den fortabte datter - Bog 3

Om Kane og Abel-serien

Serien om Kane og Abel, der af mange menes at være Jeffrey Archers gennembrud, handler om to drenge, senere mænd og dødsfjender. De er opvokset under vidt forskellige vilkår og i hver sin del af verden. De er født på samme dag i 1906, den ene har alt - den anden ingenting. Men de deler begge store ambitioner og drømme for fremtiden - og de vil gøre alt for at nå i mål. Tre generationer, 60 år og kampen mellem to mænd, der kæmper om at opnå den ultimative succes - men kun en kan sejre. 

Første bog i serien hedder Kane og Abel. Herefter kommer Den fortabte datter og sidste bog i serien hedder Skal vi sige det til præsidenten? Sidstnævnte bog blev dog skrevet først. Derefter skrev Jeffrey Archer de to andre bøger, som går forude i serien. Skal vi sige det til præsidenten? kan i 2019 fejre 40-års jubilæum, og dette fejres med en genudgivelse af bogen. Også kane og Abel og Den fortabte datter er blevet genudgivet i 2020. 

Kane og Abel - Bog 1 Den fortabte datter - Bog 2 Skal vi sige det til præsidenten ? - Bog 1      

 

Rækkefølgen af bøgerne i Clifton-krøniken-serien

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - Hvor der er vilje (2016)

Bog 2 - Faderens synder (2017)

Bog 3 - En velbevaret hemmelighed (2017)

Bog 4 - Pas på hvad du ønsker dig (2018)

Bog 5 - Mægtigere end sværdet (2018)

Bog 6 - Men der kommer en time (2019)

Bog 7 - Her var en mand (2019)

 

 

Her var en mand - Bog 7

Om Clifton-krøniken-serien

Dybe familiehemmeligheder, magt, intriger, løgne og kærlighed. Jeffrey Archers fortræffelige Clifton-krøniken-serie har det hele. I serien følger vi Clifton og familien Barrington. Historien strækker sig fra slutningen af 1. Verdenskrig og helt frem til året 2019. Harry Clifton bor sammen med sin mor i havnebyen Bristol. Han bliver optaget på en præstigefyldt drengeskole, og her møder han og bliver venner med Giles Barrington. En storslået saga mellem de to familier er startet. Serien binder de vigtigste begivenheder i århundredet sammen med hovedpersonernes personlige historie. Læseren er med i alle personlige og politiske kampe som foregår i Bristol, New York, Mumbai og på russisk jord.

Serien består af 7 bøger. Første bog i Clifton-krøniken-serien er Hvor der er vilje, og blev skrevet i 2016. Siden er Faderens synder, En velbevaret hemmelighed, Pas på hvad du ønsker dig, Mægtigere end sværdet, Men der kommer en time og Her var en mand kommet til. Bøgerne kan læses selvstændigt, men for at bevare det stor overblik anbefaler vi at serien læses i rækkefølge.

Her var en mand - Bog 7 Men der kommer en time - Bog 6 Mægtigere end sværdet - Bog 5 Pas på hvad du ønsker dig - Bog 4 En velbevaret hemmelighed - Bog 3 Faderens synder - Bog 2

 

Hvoe der er vilje - Bog 1          

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner