Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Rækkefølgen af Hjorth Rosenfeldts krimiserie

Hjorth Rosenfeldt er i virkeligheden ikke én men hele to forfattere, som skriver sammen under navnet Hjorth Rosenfeldt, hvor de er kendte for bestsellerserien om den arrogante kriminalpsykolog Sebastian Bergman. Serien er solgt i millioner af eksemplarer verden over og oversat til 34 sprog.

Michael Hjorth er en af Sveriges mest kendte manuskriptforfattere og filmproducere. Han har bl.a. skrevet manuskripterne til filmatiseringen af serien om Wallander. Hans Rosenfeldt er også en internationalt anerkendt manuskriptforfatter og står bag blandt andet tv-serien Broen og Netflixserien Marcella.

af

- d. 11. marts 2022

Du kan købe alle bind i serien om Sebastian Bergman hos os og læse rækkefølgen af alle bind i serien herunder. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, men - som med de fleste andre krimiserier - får du flest personlige detaljer med, hvis du læser bøgerne i rækkefølge. Serien forventes at bestå af i alt otte bind, men det er lige nu uvist, hvornår sidste bind udkommer på dansk.

  1. Manden der ikke var morder (2010)

  2. Disciplen (2011)  3. Fjeldgraven (2012)  4. Den stumme pige (2014)  5. De uegnede (2015)  6. En højere retfærdighed (2018)  7. Som man sår (2022)


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner