Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Rækkefølge

Rækkefølgen på Julie Hastrups bøger

Af  Rune Larsen , 19. september 2018

Den anmelderroste, og bejler til den danske krimitrone, Julie Hastrup, er aktuel med nyeste bind i serien om Rebekka Holm. Om Julie Hastrup endnu engang har overgået sig selv, er op til dig, kære læser, at vurdere.

Julie Hastrup appellerer til den danske krimitrone og er med sine bøger om Rebekka Holm godt på vej helt til tops. Julie blev født i Ringkøbing i 1968 og uddannede sig som journalist og har inden forfatterkarrieren arbejdet hos både DR (Danmarks Radio) og hos TV2/Lorry. Hun har boet det meste af sit liv i København men kigger tilbage til sine rødder og hendes hovedperson, Rebekka Holm, kommer lige som hende selv også fra Ringkøbing.
Julie Hastrup peger selv på de store følelser som primær inspirationskilde – begær, hævn, skam, jalousi. Hendes krimier er et forsøg på at forstå de voldsomme følelser, som vi har, og igennem dette forsøger hun samtidig på at forstå det onde.

 

Rækkefølgen i Julie Hastrups bøger om/med Rebekka Holm:

 

Udkom i september 2018

af Julie Hastrup
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 250,00 kr. )
Blodspor , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Hvilken morder er dristig nok til at udrydde en hel familie?

I Blodspor af Julie Hastrup findes familien Friis dræbt i familiens hus i det nordlige København. Kernefamilien består af voksne og to yngre sønner, og da drabene efterlader store mængder blod, er gerningsstedet både kaotisk og kompliceret for drabsefterforsker Rebekka Holm og hendes team. Jette Friis har som den eneste under mordet været bundet til en stol, og hun har fået skudt ansigtet af. Det er en gåde for efterforskningsholdet, hvorfor det netop er familien Friis, som er blevet udset til at skulle dø, da de udadtil var en vellidt og velfungerende familie.

Rebekka kæmper med at anerkende hendes ulykkelige situation, efter at hendes kæreste Niclas blev myrdet i Finland. For ikke at bryde sammen dykker hun dybere og dybere ned i sagen om familiedrabet på familien Friis. Hun afdækker stump for stump de hemmeligholdte oplysninger og de løgne, som omgiver familien. Hemmeligheder som kan spores tilbage til frygtelige begivenheder, og en forfærdelig virkelighed, som udspillede sig i tiden under Francos regime i Spanien.

Hvem var Familien Friis i virkeligheden, og hvilken morder er koldblodig nok til at dræbe en hel familie på én gang? Få svaret i Julie Hastrups spændende krimi Blodspor.

Vær med helt fra starten og læs hele serien om Rebekka Holm;
7. Blodspor (2018)
6. Mirakelmanden (2017)
5. Farlig Fortid (2015)
4. Portræt af døden (2013)
3. Blodig genvej (2011)
2. Det blinde portræt (2010)
1. En torn i øjet (2009)

Udkom i marts 2018

af Julie Hastrup
Paperback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 130,00 kr. )
Mirakelmanden , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt.
Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab hemmelig, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.
Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net …
Mirakelmanden er sjette selvstændige bind i serien om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.

Udkom i marts 2016

af Julie Hastrup
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Farlig fortid , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Farlig fortid er det femte og selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm. En kold februarnat forulykker en ambulance på en jysk landevej. Den ene ambulanceredder findes dræbt i vognen, den anden er hårdt kvæstet, og patienten – en livstidsfange fra Østjyllands Statsfængsel – er pist væk. Dagen efter bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv lidt uden for Ringkøbing, og den lokale præst opdager chokeret sin egen dødsannonce i avisen. Få dage senere findes han dræbt i sin kirkeDen ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm, der er hjemme i barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter faderens død, involverer sig omgående i efterforskningen – en drabsefterforskning, der blotlægger nye og gamle synder og på mystisk vis knytter sig til en række hændelser, der fandt sted en stegende hed sommer i 1989. Pressen skriver:»Journalistuddannede Julie Hastrup anvender sin indhøstede viden både kreativt og utvungent, og samtidig skriver hun virkelig mundret og letlæst, ofte tilsat små fine registreringer af underliggende og uudtalte konflikter.«? Lars Brix Nielsen, Weekendavisen

Udkom i september 2014

af Julie Hastrup
Paperback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Portræt af døden, spb , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
To kvinder findes med kun en uges mellemrum dræbt ved Lyngby Sø - begge bizart klædt ud i 80'er tøj, stærkt sminket og placeret på den samme bænk. Begge kvinder har små injektionsstik i nakken, og det står klart, at en seriemorder er på fri fod. Imens opretter en enlig københavnsk kvinde en profil på et populært datingsite for 'courgar-kvinder'. Hun bliver hurtigt kontaktet af en yngre mand, og deres mailkorrespondance bliver gradvis mere og mere intens, indtil de til sidst aftaler at mødes. Rebekka Holm må handle hurtigt for at forhindre flere mord.
Med Portræt af døden, der er fjerde bind i serien om Rebekka Holm , er Julie Hastrup tilbage med en ny og grufuld krimigåde.
Pressen skriver:
»Julie Hastrup har atter engang ikke alene skrevet en spændende krimi, hun er også fortsat eminent til at skildre både den kriminelles syge virkelighedsopfattelse og politiets møjsommelige opklaringsarbejde … Vi ser med forventning frem til flere bind om Rebekka og hendes kreds.«
**** - Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau
»... Hastrup skriver veloplagt, afvekslende og vedkommende …«
**** - Lisbeth Helleskov, Nordjyske Stiftstidende

Udkom i maj 2013

af Julie Hastrup
Paperback, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Blodig genvej spb , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
En varm juliaften forsvinder den 9-årige Sofie Kyhn Larsen fra Naturlegepladsen i Valbyparken, hvor hun er på udflugt med sin familie. Politiet finder hurtigt hendes efterladte mobiltelefon, men ellers hører alle spor op. Hun er som forduftet. Rebekka Holm og hendes makker, Reza Aghajan, sættes på sagen og må arbejde mod tiden. Sporene er få og forvirrende, og pludselig peger flere af dem mod en af hendes nærmeste. Er morderen mon tættere på hende selv end hun tror? Rebekka må se efterforskningen række ind i hendes privatliv - med dramatiske konsekvenser.
Med Blodig genvej har Julie Hastrup skrevet sin tredje bog om kriminalefterforskeren Rebekka Holm. 
Pressen skriver:
»Det er lidt af et kunststykke Julie Hastrup præsterer i sin tredje bog om Rebekka Holm … Hastrup skildrer de involverede som hele personer man kommer til at føle for, miljøtegningerne står knivskarpe, og mordgåden mod slutningen udsættes for et overraskende men logisk twist.«
**** – Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau
»Julie Hastrup forstår at sparke gang i en historie, hvis spændingskurve er stadigt stigende - uden at sprænge rammen for den klassiske politikrimi.«
**** – Marianne Koch, Fyens Stiftstidende

Udkom i maj 2013

af Julie Hastrup
Paperback, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 79 kr.
  ( 129,95 kr. )
Det blinde punkt spb , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Med Det blinde punkt kommer Julie Hastrup med en forrygende fortsættelse til sin første bestsellerkrimi om Rebekka Holm. En midaldrende socialrådgiver findes dræbt på Kastellet i København. Hun ligger skjult i det høje græs ved voldgraven og bliver ikke fundet før, en gartner uforvarende kører ind i hende med sin plæneklipper. Rebekka Holm, efterforsker i drabssektionen ved Københavns politi, bliver sat på sagen med sin makker Reza Aghajan, men sporene er få.
Samtidig ryster en serie brutale voldtægter den sommervarme hovedstad. Lignende voldtægter er kendt fra Sverige, og der er ingen tvivl – gerningsmanden er den samme. Svenskpoliti involveres i sagen og sender straks en efterforsker til København for at deltage i opklaringen. Mens Rebekka kæmper med efterforskningen begynder personlige problemer at trænge sig på. For hvor er hun egentlig på vej hen? og med hvem?
Pressen skriver:
»Julie Hastrup har igen skrevet en krimi lige efter bogen. Derfor er ”Det blinde punkt” svær at lægge fra sig..«
**** – Jyllands-Posten
»frem for alt er man godt underholdt; siderne vender sig selv«
**** – Dagbladenes Bureau
» Det blinde punkt er en spændende krimi.«
– Kristeligt Dagblad

Udkom i maj 2010

af Julie Hastrup
Pocket, 2010
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 50 kr.
  ( 69,95 kr. )
En torn i øjet , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Løgne, svigt og bedragEn lun sensommernat cykler den unge, kønne Anna Gudbergsen hjem langs Ringkøbing Fjord efter en aften i byen. Men Anna når aldrig frem. Næste morgen bliver hun fundet brutalt myrdet i den nærliggende skov.Rebekka Holm, 35 år og efterforsker hos Rigspolitiets Rejsehold, bliver sendt til Ringkøbing, da det lokale politi tilkalder forstærkning. En by, som Rebekka kender særdeles goldt, men har holdt sig på lang afstand af i seksten år. Modvilligt vender hun tilbage, og sammen med den lokale politimand, Michael Bertelsen, hvirvles hun ind i et spind af løgne, svigt og bedrag.EN TORN I ØJET er første bog i en ny, dansk krimiserie med Rebekka Holm som hovedperson - en ung ambitiøs efterforsker med sans for forbrydelsens psykologi.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display