Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterportræt

Rækkefølgen på Dan Browns bøger

Af  Uffe Aalborg , 4. maj 2018

Dan Brown er en af nutidens mest succesfulde forfattere. Han står bag den mytiske serien om Robert Langdon. En serie som startede med Da Vinci Mysteriet og nu tæller fem bind.

Dan Brown er kendt som mesteren af gådefulde spændingsromaner, hvor talrige nøgler, koder og oldgamle savn skal opklares undervejs. Dan brown fængsler sine læsere i mysterier, som først virker uopklarlige, men som til sidst giver mening - kode for kode. 

Dan Brown blev verdenskendt, da han udgav 'Da Vinci Mysteriet'. En bog som i dag er en af verdens bedstsælgende bøger, og udgivet på 44 sprog. Men i modsætning til hvad mange tror, så er hverken 'Engle og dæmoner' eller 'Da Vinci Mysteriet' Dan Browns første spændingsroman. Det er derimod 'Tankados Kode', som han udgav i 1998. Her under følger rækkefølgen på Dan browns titler.  

Rækkefølgen på Dan Browns Robert Langdon serie

2000 - Engle og Dæmoner
2003 - Da Vinci Mysteriet
2009 - Det forsvundne tegn
2013 - Inferno
2017 - Oprindelse

Andre udgivelser af Dan Brown

1998 - Tankados Kode
2001 - Morderisk bedrag

Oprindelse er 5. bind i Robert Langdon serien

Dan Brown er kendt for, at ligge en usædvanlige mængde research i sine bøger, hvilket også er hemmeligheden bag bøgernes detaljegrad. Før udgivelsen af 'Oprindelse', som udspiller sig i Spanien, tilbragte Dan Brown to år i Spanien, hvor han lærte landets historie, kultur og landskaber at kende. Han brugte tiden på at læse bøger, og tale med personer, som besad viden om landets historie. 

I 'Oprindelse' begiver Robert Langdon sig ud på et mysterie, som rejser de evolutionære spørgsmålene om hvor menneskeheden kommer fra, hvor vi skal hen i fremtiden, samt det spørgsmål om hvorledes gud vil overleve videnskaben. Dan Brown tager os igen med i katolske myter, æld gamle savner, og mysterier som aldrig før er løst. I dette klip fortæller Dan Brown om skriveprocessen samt hvordan han forbereder sig, og så fortæller han hvor han kærlighed til koder kommer fra. 

Credit to BBC

af Dan Brown
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 170 kr.
  ( 300,00 kr. )
Oprindelse , af Dan Brown
Beskrivelse:
Bogen OPRINDELSE er skrevet af Dan Brown.

Her har vi Dan Brown tilbage, hvor vi kender ham bedst; på en vild jagt gennem skjulte koder, symboler, religion og kunst. Tidligere har skjulte symboler i klassisk kunst udfordret hovedpersonen professor Robert Langdon. Men her i OPRINDELSE bevæger han sig i en verden af moderne kunst. To grundlæggende spørgsmål i menneskets historie udfordrer ham. Fra start til slut er spændingen intens, og du har alle grunde til at glæde dig til denne nye klassiske Brown-roman!

Dan Brown er konspirationsteoriernes og cliff-hangernes mester. Det slår han en tyk streg under her i OPRINDELSE. Ikke mange forfattere har så trofaste og dedikerede læsere som Dan Brown. Og årsagen er ganske simpel; han skuffer ikke sine læsere. Gang på gang bliver man revet med af hans bøger, og der er altid garanti for tankevækkende spænding og underholdning i hans bøger.

Dan Browns seneste roman INFERNO er solgt i flere end 160.000 eksemplarer i Danmark i originaludgaven.

Dan Brown startede med Tankados Kode fra 1998

Dan Brown var egentlig i gang med at gå i sin fars fodspor, som underviser på universitet, da han i 1996 besluttede sig for at skrive en Psy-fi kriminalroman. Den roman blev til 'Tankados Kode'. En roman, som først blev kendt i Danmark efter, at Brown havde slået igennem med 'Da Vinvi Mysteriet'. I Tankados Kode er USAs efterrastningstjeneste i besidelse af computere, som kan knække alle koder, men en dag dukker en kode op som computeren ikke kan løse. Kryptografen Susan Fletcher blev hidkaldt for at opklare mysteriet, og få løst koden. Det bliver i bedste Dan Brown stil et kapløb mod tiden, hvor Susan Fletcher skal løse et utal af små koder før hun måske kan løse koden som truer med at udrydde hele den amerikanske efterratningstjeneste.    

af Dan Brown
Ebog, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 47 kr.
  ( 75,00 kr. )
Tankados kode , af Dan Brown
Beskrivelse:
Tankados kode er en hæsblæsende krimi med et intelligent og nervepirrende plot – med andre ord en ægte Brown-bog.National Security Agency – USA’s mest magtfulde efterretningsagentur også kaldet NSA – er i besiddelse af supercomputere, som kan bryde selv de bedst krypterede koder. Men en dag dukker en kode op, som sætter NSA’s kodebrydere ud af spillet – og så begynder det at blive farligt.NSA’s dygtigste kryptograf, Susan Fletcher, bliver tilkaldt, og inden længe står det klart, at NSA holdes som gidsel – ikke af våben, men af en ubrydelig computerkode. Hvis koden ikke bliver brudt, vil den rykke tæppet væk under efterretningstjenesten og den nationale sikkerhed.Susan Fletcher er med ét viklet ind i et spind, hvor hun med livet som indsats og sit fædrelands sikkerhed på spil må forsøge at rede trådene ud.___________________________________________________”Tankados kode er tættere på sandheden end vi tør forestille os.”– MacDonnell Ulsch, leder af National Security Institute“Mesterlig… med et accelererende tempo og en konstant stigende spænding holdt den mig fast fra første side.”– The Providence Sunday Journal ”Læs Tankados kode – og forsvind fra resten af verden i en dags tid.”– Sentura

Fremtidige udgivelser fra Dan Brown 

Dan Brown har for vane at forberede sig ned til mindste detalje, inden han starter skriveprocessen. Derfor er der heller kommet noget ud om, hvad næste roman kommer til at omhandle. I følge Dan Browns forlag planlægger Dan Brown dog, at udgive 6. afsnit i Robert Langdon serien i 2019, samt endnu en i 2023. 

Herunder kan du læse bogbeskrivelserne på Dan Browns bøger. 

af Dan Brown
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Engle og dæmoner , af Dan Brown
Beskrivelse:
En nervepirrende spændingsroman af forfatteren bag Da Vinci Mysteriet.Da symbolforsker Robert Langdon kaldes til forskningscentret CERN i Schweiz for at se nærmere på et mystisk symbol – brændt på brystkassen af en myrdet fysiker – finder han beviser på det utænkelige: et gammelt broderskab, kendt som Illuminati, er dukket op til jordens overflade igen, og de ønsker hævn over deres værste fjende – den katolske kirke.Langdon hvirvles ind i en intens og farefuld jagt på en nådesløs morder – en jagt, som fører ham gennem Vatikanet og Rom, hvor han kommer på sporet af en række ældgamle, hemmelighedsfulde tegn, der fører ham til broderskabets inderste kerne.Var du vild med Da Vinci Mysteriet, vil du ikke blive skuffet over Engle og dæmoner …

af Dan Brown
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Da Vinci Mysteriet , af Dan Brown
Beskrivelse:
Alle tiders ultimative bestseller! En forrygende krimi, som har taget verden med storm.Under en konference i Paris bliver Robert Langdon, en amerikansk symbolforsker, ringet op midt om natten på sit hotelværelse. Museumsdirektøren på Louvre er fundet myrdet inde på museet, og på gulvet ved siden af ham står der skrevet en mystisk, kodet meddelelse.Langdon får følgeskab af den franske kryptograf Sophie Neveu og sammen kastes de ud i et forrygende opklaringsarbejde. Sagens alvor går i høj grad op for dem da Langdon finder ud af at den afdøde museumsdirektør var medlem af Priory of Sion – en hemmelig loge der eksisterer i virkeligheden, og som Da Vinci i sin tid var medlem af. Langdon og Neveu har med forundring opdaget at mange af de mystiske meddelelser har forbindelse til Da Vincis værker der er fyldt med camouflerede hentydninger til en eksplosiv, men velbevaret hemmelighed. Det står pludselig klart at det ikke alene er en morder Langdon og Neveu er på sporet af, men også en af de største hemmeligheder gennem tiderne – en hemmelighed som er lige så opsigtsvækkende som den er farlig.Langdon og Neveu hvirvles ind i en hæsblæsende jagt hvor det efterhånden går op for dem at de er oppe mod en yderst magtfuld modstander. Med mindre de kan gennemskue det net af mystiske meddelelser der dukker op, vil ikke alene morderen gå fri – en ældgammel, skæbnesvanger sandhed vil også være tabt for evigt.

af Dan Brown
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Det forsvundne tegn , af Dan Brown
Beskrivelse:
Det er igen Robert Langdon, hovedpersonen fra Da Vinci Mysteriet, der er på færde, og at der vil være fart over feltet fra første side, er der ingen tvivl om. Browns redaktør udtaler: “Intet er nogensinde, som det umiddelbart ser ud til i Dan Browns bøger. Denne bogs handling forløber over en periode på 12 timer, og fra første side vil læseren mærke spændingen og opdagelseslysten, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. The Lost Symbol er fuld af overraskelser.”Dan Brown selv udtaler: “Denne bog har været en både underlig og vidunderlig rejse. At flette fem års research sammen til en fortælling, der strækker sig over 12 timer var en fantastisk udfordring. Robert Langdons liv bevæger sig tydeligvis i et højere tempo end mit.”

af Dan Brown
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 194 kr.
  ( 299,00 kr. )
Inferno , af Dan Brown
Beskrivelse:
Når man åbner en roman af Dan Brown, suges man ind i et univers af historie, hemmeligheder, kunst, koder og symboler. Med megabestsellerne Da Vinci Mysteriet, Engle og dæmoner og Det forsvundne tegn har Dan Brown vist, at hans evne til at skabe dette fascinerende og spændingsmættede univers er enestående. Og med Inferno gør han det igen, mere nervepirrende end nogensinde før.
I hjertet af Italien trækkes symbolforskeren Robert Langdon ind i en nervepirrende verden, som samler sig omkring et af historiens mest fascinerende, dystre og mystiske litterære mesterværker – Dantes Inferno . Langdon er oppe mod en uhyggelig modstander og kæmper med koder og symboler som fører ham dybt ind i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avanceret videnskab. Gennem en hæsblæsende jagt, hvor det er umuligt at afgøre, hvem han kan stole på, kæmper Langdon for at finde svar – før det er for sent, og verden uigenkaldeligt vil være forandret.
En unik cocktail af hæsblæsende underholdning og forrygende spænding.

af Dan Brown
Ebog, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 47 kr.
  ( 75,00 kr. )
Morderisk bedrag , af Dan Brown
Beskrivelse:
En forrygende spændingsroman af forfatteren bag Da Vinci Mysteriet og Engle & Dæmoner.En NASA-satellit gør en chokerende opdagelse dybt nede i den arktiske is, og følgerne er katastrofale. Den unge efterretningsagent Rachel Sexton sættes på sagen, som viser sig at være skæbnesvanger. Inden hun får set sig om, er hun med livet som indsats viklet ind i et bedragerisk magtspil, hvor det er umuligt at gennemskue, hvem der er på hvis side. Det nervepirrende plot strækker sig fra Nordpolen til Washington og langt ind i magtens korridorer, hvor et uhyggeligt bedrag afsløres.En krimi i bedste Dan Brown-stil – tempoet er hæsblæsende, og plottet tager konstant uventede drejninger, så spændingen holdes, til sidste side er vendt.

Tags:   ForfatterRækkefølge

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display