Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Oversigt over thrillerserien om Jana Berzelius.
Oversigt over thrillerserien om Jana Berzelius.

Rækkefølgen på Emelie Schepps thrillerserie om Jana Berzelius

Ved du ikke hvad der er hoved eller hale i Emelie Schepps spændende krimiserie om anklageren Jana Berzelius? Så er det godt at vi har lavet denne oversigt til dig, så du nemt og overskueligt kan se hvilken rækkefølge bøgerne kommer i.

af

- d. 27. februar 2019

Det lå ikke i kortene at Emelie Schepp skulle blive et internationalt kriminavn og hun mødte da også en del modgang, inden hun tog sagen i egen hånd og selv udgav debutkrimien Mærket for livet. Hun fik hurtigt udsolgt alle 4999 eksemplarer, det tog kun 1 måned og efter det første halve år var hun Sveriges mest succesfulde selvudgiver med 40.000 solgte bøger.

Emelie Schepp har på imponerende vis gjort sin entre ind på den nordiske krimiscene og det med rette. Indtil videre er 5 bøger oversat til dansk og vi er spændte på at se den danske modtagelse af hendes bøger.

 

Rækkefølgen i thrillerserien om anklageren Jana Berzelius

Mester Jakob – 5. bind

En ny sag begynder for Jana, da to kvinder kort efter hinanden findes brutalt myrdet. Begge kvinder findes flydende i byens flod med benene syet sammen på langs som havfruer. Efterforskningen leder Jana til Simon Norell, men han nægter at tale med hende. Den eneste, der kan vinde hans tillid, er Janas voldelige fortid den farlige kriminelle Danilo Paña.

 

Fars dreng – 4. bind

Seksårige Jonathan ringer til sin far, som er på vej hjem, og siger, at nogen er brudt ind i deres hus. Derefter forsvinder Jonathan sporløst. Jana sættes på sagen, jo længere tid Jonathan er forsvundet, jo mere personligt involveres hun. Sporene til drengens forsvinden leder til familiens fortid. Fars dreng er fjerde bog i serien om Jana.

 

Ondt blod – 3. bind

Tredje bog i serien om Jana Berzelius er Ondt blod. Hvor en kvinde findes bagbundet og mishandlet. Den første ambulanceredder på gerningsstedet, Philip Engström, gør alt for at redde hende, men forgæves. Da et andet mishandlet offer findes, går det op for Philip, at han nu selv er i fare. Jana opsøges af en person fra fortiden, og tvinges til at gå længere end loven tillader.

 

Hvide spor – 2. bind

Jana Berzelius står igen ansigt til ansigt med sin mørke fortid, da hun ansættes i sagen, hvor en ung kvinde er fundet død med fråde om munden om bord på et tog. Kvindens veninde er sporløst forsvundet. Et spor får Jana til at indse, at det peger i retningen af en person tæt på hende, som hun helst vil glemme. Hvide spor er andet bind i serien om Jana Berzelius.

 

Mærket for livet – 1. bind og Emelie Schepps meget populære debutroman

Vi møder for første gang anklager Jana Berzelius i Mærket for livet, hvor afdelingschefen for Udlændingestyrelsen findes myrdet i sin stue, og hans kone er en af de mange mistænkte. Hvad man ikke havde forventet at finde, i et hjem uden børn, var et barnehåndtryk. Mordvåbnet findes sammen med liget af en ung dreng, hvis krop er arret og bærer initialer, der indikerer handel med børn.

 

 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner