Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Rækkefølge

Rækkefølgen på Inger Wolfs bøger

Af  Mia Wagner , 30. august 2018

Den anmelderroste danske krimiforfatter Inger Wolf kommer nu med 3. og sidste bog i trilogien om psykiateren Christian Falk. Her kommer et overblik over rækkefølgen på bøgerne, til hjælp for dig, som læser.

Den danske forfatter og foredragsholder Inger Wolf debuterede første gang som forfatter i 2000 med romanen ”sidespring”. Hun fik sit store gennembrud som forfatter med kriminalromanen ”sort sensommer” i 2006 for, hvilken hun modtog det danske kriminalakademis diplom for bedste debut, og som blev solgt til Holland, Norge og Tyskland. Bogen er den første i serien på i alt syv spændende krimi bøger med vicekriminalkommisær Daniel Trokic og IT-specialisten Lisa Kornelius i hovedrollerne.

Sidenhen er Inger Wolf udkommet med flere spændende bøger i en ny krimiserie om psykiateren Christian Falk. Senest udkommer 3. og sidste bind i trilogien ”En djævelsk plan” 30. august 2018.

 

Rækkefølgen på Inger Wolfs serie om psykiateren Christian Falk

2018 - En djævlsk plan

2017 - Kragemanden

2016 - Brændte sjæle

 

af Inger Wolf
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 180 kr.
  ( 299,95 kr. )
En djævelsk plan , af Inger Wolf
Beskrivelse:
Nu kommer det sidste bind i Inger Wolfs trilogi om Christian Falk!

I en forstad til Aarhus, findes en handicappet ung mand dræbt, liggende i en swimmingpool. Politiet overtaler endnu en gang psykiateren Christian Falk til at hjælpe med at lave en profil af gerningsmanden. Men det kommer han til at fortyde. 

Christian Falk kommer ud for sit livs værste mareridt, da han pludselig er midtpunkt i efterforskningen og risikerer at miste alt - både privat og professionelt. Mens politiet jagter ham, prøver han at finde ud af hvem der er efter ham. Han skal samtidigt kæmpe mod to gamle fjender, som forsøger at udnytte situationen til at tage en forfærdelig hævn over ham.

"En djævelsk plan" er det sidste bind i Inger Wolfs trilogi om psykiateren Christian Falk. De to første bøger i serien, "Brændte sjæle" og "Kragemanden", kan også købes til medlemspris her på Plusbog.

af Inger Wolf
Paperback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 129,95 kr. )
Kragemanden PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
Da man finder liget af en 12-årig pige i en garage i Brabrand, bliver psykiateren Christian Falk bedt om at kaste et blik på gerningsstedet. For der er noget rituelt ved drabet, som får politiet til at frygte, at de står over for en seriemorder - blandt andet har pigen fået skåret ansigtet af, hendes lig er makabert arrangeret på køleren af en bil, og i garagen vandrer en krage hvileløst rundt. 
Snart ser hele Aarhus krager, bl.a. en af Christians psykiatriske patienter hvis fobi for fugle har taget en uhyggelig drejning. Og da endnu en pige forsvinder, kommer Christian under pres for at finde ud af, både hvem Kragemanden er, men også hvilken forbindelse hans patient har til sagen.

Inger Wolf modtog i 2006 Det Danske Kriminalakademis Debutantpris for Sort sensommer, den første bog i en serie på syv om Daniel Trokic fra Østjyllands Politi. Serien er solgt til udgivelse i flere europæiske lande. 

KRAGEMANDEN er andet bind i en trilogi med psykiateren Christian Falk, som assisterer Østjyllands Politi med faglig ekspertise i en række spektakulære drabssager.

af Inger Wolf
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 76 kr.
  ( 129,95 kr. )
Brændte sjæle PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
BRÆNDTE SJÆLE er første bog i Inger Wolfs nye krimiserie om psykiateren Christian Falk.

Anton Jørgensen meldes savnet, og Østjyllands Politi må erkende, at de står med en drabssag af de mere usædvanlige og har brug for assistance. Til trods for at hans lig ikke er fundet, peger en række bizarre spor i retning af en forbrydelse - et afhugget øre, en stor samling euforiserende svampe, et badeværelse hvor der tydeligvis er foregået noget blodigt.

Østjyllands Politi tager kontakt til psykiater Christian Falk, som tidligere har bidraget med faglig bistand i forbindelse med deres efterforskninger. Christian Falk er ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner, og han har netop til sin overraskelse opdaget, at en deltager har oplyst falsk identitet. Han indvilger alligevel i at hjælpe.

Sagen viser sig at blive en sag, hvor Christian må sætte alt på spil, både professionelt og personligt. For da han går en mildest talt utraditionel vej for at skaffe sig indsigt i Antons sind, finder han ikke bare forklaringen på hans død; han finder også svar på nogle spørgsmål om sig selv, som han har tumlet med hele livet.

 

Rækkefølgen på Inger Wolfs serie om Vicekriminalkommissær Daniel Trokic og it-specialist Lisa Kornelius

2014 – Det perfekte sted at dø

2013 – Under en sort himmel

2012 – Ondt Vand

2011 – Hvepsereden

2009 – Sangfuglen

2008 – Frost og Aske

2006 – Sort sensommer

af Inger Wolf
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 129,95 kr. )
Det perfekte sted at dø PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
Da en ung dansker findes død i Japans mest berømte selvmordsskov, bliver politikommissær Daniel Trokic sendt derud for at undersøge sagen. For dels har det japanske politi meget hurtigt afskrevet dødsfaldet som selvmord, og dels har nogen anonymt sendt afdødes far et brev om, at en båndoptagelse peger i en anden retning. 
For Trokic bliver mødet med den japanske kultur en udfordring. Japanerne bryder sig ikke om at tale åbent om tingene, og ikke engang hos politiet kan han få de informationer, han har brug for.
Men trods modstanden opdager han snart, at noget er helt galt. I stedet for selvmord viser det sig at handle om et usædvanligt ondsindet drab, der trækker tråde tilbage til en af de modbydeligste forbrydelser i Japans historie.

af Inger Wolf
Paperback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Under en sort himmel PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
I Anchorage, Alaska findes en dansk vulkanforsker, hans kone og søn skudt i deres hjem. Drabsmanden har placeret ofrene omkring et bord med et dukkehus og en bunke aske, men der mangler én: familiens 11-årige datter. 
Politikommissær Daniel Trokic bliver sendt til Alaska for at bidrage til efterforskningen. Her bliver han sat sammen med kriminalassistent Angie Johnson, og snart går jagten gennem statens storslåede, men barske natur. Mens et vulkanudbrud truer, forsøger de at finde drabsmanden og den savnede pige, inden det er for sent.

af Inger Wolf
Paperback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 129,95 kr. )
Ondt vand PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
To kvinder findes myrdet og delvist skeletterede i hver sin kuffert under en stendynge i udkanten af Århus. Der er anbragt stearinlys på stedet, og den ene kvindes hud er oversået med små mærker, der ligner bogstavet Y, den anden har en sjælden prærieblomst i håret. 
Politikommissær Daniel Trokic leder efterforskningen, der peger i flere retninger: det afrikanske kontinent, religiøst vanvid og et uhyggeligt møde med det danske dyrerige. Men da endnu en kvinde forsvinder, haster det for Trokic og hans team med at finde ud af, hvad drabsmanden vil fortælle med sin makabre iscenesættelse.

af Inger Wolf
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 129,95 kr. )
Hvepsereden PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
I en tom villa i Århus bliver en teenagedreng fundet dræbt. Han er blevet mishandlet, og rundt om hans lig er der spredt døde hvepse. Politikommissær Daniel Trokic mistænker den dræbte drengs forældre for ikke at have rent mel i posen. For hvorfor kan han ikke få historien bag de mange ar på drengens krop? Og hvad er forbindelsen til hvepsene, en fanatisk samler og en gammel voldtægtssag?
ANMELDELSER
"En flot, spændende og uhyggelig krimi med mord, psykopati og macabre hemmeligheder... Inger Wolf fortæller historien lige på og råt." - Metroxpress
"Pas på, derude I liggestolen, når det engang bliver sommer: Det kommer til at krible over det hele. På den uhyggelige måde." - Fyens Stiftstidende
"HVEPSEREDEN holder et højt niveau, både hvad angår intrigens finurlighed og personkredsens psykologiske troværdighed." - Weekendavisen

af Inger Wolf
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 129,95 kr. )
Sangfuglen PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
En tidlig morgen i maj finder politiet det stærkt forslåede lig af Maja Nielsen i Rådhusparken i Århus – hun er faldet ned fra stor højde, og højre arm er fuld af snitsår. Alt tyder på selvmord, og da politiet dykker ned i hendes liv, viser det sig da også, at hun led af både forfølgelsesvanvid og voldsomme mareridt. Men en blodprofil med spor af et ukendt stof, en tatoveret colombianer og en særdeles kompromisløs dyreaktivist fører kriminalkommissær Trokic og hans team i en helt anden og mere blodig retning.
ANMELDELSER
"Den århusianske forfatter er en fabelagtig iscenesætter, der forstår at lave et plot og knytte enderne sammen i en effektfuld filmsk finale." - Jyske Vestkysten
"En gedigen og spændende, velskrevet og sammenhængende kriminalroman. Alle gode gange tre, Inger Wolf." - Femina

af Inger Wolf
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Frost og aske PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
Da en otteårig dreng midt under en snestorm bliver fundet død i Giber Å, har politiet flere spor at gå efter: Der er en mand med en stor billesamling, der er en dreng med en særdeles dårlig samvittighed, og der er en tredive år gammel drukneulykke i Giber Å. I den på overfladen så idylliske landsby døjer vicekriminalkommissær Daniel Trokic og resten af teamet med kulden, men i takt med at sneen smelter, blotlægges en smertelig historie.
ANMELDELSER
"Veldrejet og stemningsfyldt med et stort, varieret persongalleri." - Jyske Vestkysten
"Wolf kan helt klart noget ekstraordinært... hun har skrevet en gefigen kriminalroman, der udmærker sig ved sine fine persontegninger, troværdige psykologiske plots og et sprog befriende og lænset for krimiflom." - Femina
"Jo, der er både fremtid og gode krummer i Inger Wolf." - Politiken

af Inger Wolf
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 129,95 kr. )
Sort sensommer PB , af Inger Wolf
Beskrivelse:
Det er sidst i september, og antropologistuderende Anne Kiehl vender ikke hjem fra sin aftenløbetur i Marselisborg Skov. Næste morgen bliver hun fundet død – hun er nøgen og har fået halsen skåret over. På hendes bryst ligger en buket skarntyde. Vicekriminalkommissær Daniel Trokic sættes til at lede efterforskningen, som fører ham til sagen om en fremtrædende forsker i neurokemi, der forsvandt otte uger tidligere.
ANMELDELSER
"Inger Wolf kan noget med skæve vinkler, hurtige stemningsskift og dybt fascinerende persontegninger." - Alt For Damerne
"Det er mildt sagt god læsning... en yderst vellykket dansk kriminalroman." - Information
"Trokic og Kornelius vil man meget gerne møde igen... Med SORT SENSOMMER har Inger Wolf lagt meget lovende ud - fortsættelse udbedes!" - Weekendavisen

 

Andre udgivelser

2000 – Sidespring

 

 

 

 

 

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display