Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Jo Nesbøs bøger

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 27. marts 2017

Den 11. bog i serien om Harry Hole er netop udkommet, og med hele 11 bøger i en serie, kan det godt være lidt svært at holde styr på rækkefølgen. Her har vi her lavet en liste, så du kan holde styr på Jo Nesbøs krimier.

Den 11. bog i Jo Nesbøs populære krimiserie om Harry Holde er netop kommet på gaden. Vi har kunne følge Harry Hole på hans rejse gennem de sidste 20 år og nu 11 romaner. Med så mange bøger i en serie, kan det nogle gang godt være lidt svært at holde styr på hvilke bøger, der kommer først eller sidst. Krimiserien har solgt mere en 30 millioner eksemplarer verdenen rundt, og den er blevet oversat til mere end 50 sprog – så det er ikke kun her i Norden, at vi er vilde med Harry Hole.

Rækkefølgen på Jo Nesbøs Harry Hole serie

Den første bog i serien: Flagermusmanden
Den anden bog i serien: Kakerlakkerne
Den tredje bog i serien: Rødhals
Den fjerde bog i serien: Sorgenfri
Den femte bog i serien: Marekors
Den sjette bog i serien: Frelseren
Den syvende bog i serien: Snemanden
Den ottende bog i serien: Panserhjerte
Den niende bog i serien: Genfærd
Den tiende bog i serien: Politi
Den ellevte bog i serien: Tørst

Ny Harry Hole Krimi

Den nyeste bog om Harry Hole er Tørst, som udkom i sidste uge! Den kan du læse meget mere om herunder:

af Jo Nesbø
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 150 kr.
  ( 299,95 kr. )

I Tørst vender vi tilbage til Harry Hole, der nu  er underviser ved Politiskolen. Da vi møder ham, har Harry Hole levet et fredeligt liv sammen med Rakel de sidste tre år, og han har intet ønske om at vende tilbage til den verden, som næsten havde taget alt fra ham.

En kvinde bliver fundet i sin lejlighed, myrdet og drænet for blod. Hendes krop er tømt for blod, og hun har bidemærker på halsen, så både politiets ledelse og medierne presser hårdt på efter en hurtig opklaring på det bestialske mord. Men hos politiet ved de godt, at der er en enkelt mand, der er opgaven voksen og ville kunne opklare mordet: Harry Hole. Det går op for en betænkende Hole, at han er nødt til at sætte alt andet til side, så han kan fange morderen, som det ikke er lykkedes ham at fange. 

Harry Hole a la Hollywood

Vidste du, at Snemanden er blevet filmatiseret og kommer i biograferne til oktober? Rollerne er besat af store stjerner, f.eks. spiller Michael Fassbender, som du måske kender fra X-Men og Inglourious Basterds, Harry Hole og rollen som Rakel er besat af Charlotte Gainsbourg. 

af Jo Nesbø
Hæftet, 2007
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 180 kr.
  ( 299,95 kr. )
Snemanden , af Jo Nesbø
Beskrivelse:
Det er november, og årets første sne er faldet i Oslo. Birte Becker kommer hjem fra arbejde og roser sin mand og søn for snemanden, de har lavet i haven. Men de har ikke lavet nogen snemand. Da familien stiller sig ved stuevinduet og ser ud på snemanden, slår det sønnen, at den står vendt mod huset. At de sorte øjne stirrer direkte mod vinduet. På dem.
Vicekommissær Harry Hole har modtaget et anonymt brev underskrevet Snemanden. Og han har fundet alarmerende fællestræk ved en række gamle forsvindingssager: Gifte kvinder er forsvundet samme dag, som den første sne er faldet.
Snemanden , den syvende roman om den stædige, umulige, fordrukne, elskelige og charmerende vicekommissær Harry Hole, er en isnende thriller. Jo Nesbø cementerer hermed sin placering som et internationalt topnavn i moderne kriminallitteratur.
Omslag ved Henrik Koitzsch

 

Mest populære

TheBookCollector anbefaler: 5 forårstitler du bør holde øje med


Skrivepulten anbefaler 5 bøger du skal læse i foråret


Simone fra Boghjørnet anmelder 9. November af Colleen Hoover


Bogfidusen anmelder Glasvinge


Tilgivelse af Yrsa Sigurdardottir


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display