Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterportræt

Rækkefølgen på Jojo Moyes' bøger

Af  Martine Gjede , 15. december 2016

Jojo Moyes er forfatteren bag en af de seneste års største romansucceser – MIG FØR DIG. Men Jojo Moyes har skrevet flere romantiske romaner. Læs her i hvilken rækkefølge hendes bøger er udkommet.

En gang i mellem spørger vi alle vores venner på Plusbog.dk’s Facebook-side, hvilken bog der er den bedste. Herefter sker der to ting:

1. Vi får skæld ud. For man kan da umuligt nævne bare én bog.

2. Når man så alligevel skal vælge én, falder valget på Jojo Moyes: Mig før dig.

Efter tre lange år udkom fortsættelsen endelig på dansk i 2015. Fortsættelsen hedder Efter dig og er blevet en lige så stor succes som sin forgænger. 

Hvorfor blev Mig før dig så populær?

af Jojo Moyes
Paperback, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 129,95 kr. )

Mig før dig er en moderne romantisk klassiker, der handler om Lou Clark, der leder efter et nyt arbejde, efter hun mister jobbet på “The Buttered Bun”. Hun tager derfor job som handicaphjælper.

Den unge mand, Will, som hun skal passe, er utrolig negativ, sur og modarbejdende. Will har siddet i kørestol, og er lam i næsten hele kroppen, siden han blev påkørt af en motorcykel. Han er træt af livet og føler sig magtesløs.

Will og Lou er forskellige som dag og nat – Will kommer fra overklassen og er intelligent og smuk – og Lou kommer fra arbejderklassen og kæmper for at forsørge sine forældre. Og hun føler sig ikke speciel. Mødet mellem dem viser sig at forandre deres liv for altid.

Anmelder Ditte skriver om Mig før dig på Plusbog.dk: “Jeg lå vågen til kl 1.30 en nat og læste de sidste 100 sider, mens jeg hulkegræd så snottet løb, og jeg flere gange måtte stoppe op for at tørre tåre af mine briller for, at jeg overhovedet kunne læse den færdig. Og hvis ikke det beskriver en god bog; En man virkelig kan mærke, så ved jeg ikke, hvad der gør.”

Forfatteren bag bestselleren Mig før dig

Engelske Jojo Moyes er kendt for sine tankevækkende og livsbekræftende kærlighedsromaner. Hun debuterede som forfatter da hun var 34 år med romanen Sheltering Rain (2002). Siden har hun skrevet 11 bøger, hvoraf mange allerede er udkommet på dansk. Hendes store gennembrud som forfatter var med Mig før dig. Filmen har netop haft præmiere i biografer over hele verden.

Oprindeligt havde Jojo Moyes ikke tænkt at skrive en fortsættelse til Mig før dig. Men da hun begyndte at arbejde med filmmanuskriptet til filmen, kom hun på andre tanker. Det, der gjorde udslaget, var dog en strøm af e-mails og henvendelser fra læsere på Twitter, der ville vide hvad der skete med Lou.

Jojo fortæller om arbejdet med Efter dig: “Det har været en sand fornøjelse at være sammen med Lou, hendes familie og familien Traynor igen, samt at konfrontere dem med helt nye ting. De har som altid fået mig til at grine og græde. Jeg håber, læserne vil få det på samme måde”.

af Jojo Moyes
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 198 kr.
  ( 299,95 kr. )

Efter dig: Hvad der skete med Lou fra Mig før dig

“Du skal bare leve godt. Du skal bare leve.” Med de ord forlod Will – og læserne – Lou i Mig før dig, og siden har Lou forsøgt at komme videre i sit liv, selvom Will har efterladt et kæmpe hul fyldt med isolation og ensomhed. Hendes liv illustrerer en farveløshed, og det før så farverige tøj hun gik i og elskede er pakket ned i kasser.

Der er gået 18 måneder, og Lou arbejder i lufthavnen, hvor hun serverer drinks til passagerer. Lou iagttager alle flyene, der lander og letter, og passagererne der løber frem og tilbage. Hun tænker på, hvordan hun selv skal komme videre. Og så... en aften… sker der noget dramatisk, der vil ændre Lous liv for altid! 

Sophie Kinsella interviewer Jojo Moyes om Efter dig i videoen her. Her kan du desuden læse første kapitel af Efter dig

Det kan være en smule svært at holde styr på i hvilken rækkefølge Jojo Moyes’ bøger er udkommet, da de er udkommet senere på dansk og i en anden rækkefølge end på engelsk. Derfor får du her en guide med rækkefølgen på de populære bøger af bestsellerforfatteren, hvoraf ikke alle er udkommet på dansk endnu. Du kan læse meget mere om Jojo Moyes samt finde alle hendes bøger her – både på dansk og engelsk.

Rækkefølgen på Jojo Moyes’ bøger.

Sheltering Rain (2002)
Romanen er endnu ikke oversat til dansk. 

af Jojo Moyes
Paperback, 2008
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Sheltering Rain , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Bestselling author of Me Before You Jojo Moyes' captivating and emotional 2002 debut.

Sommeren jeg mødte dig (Foreign Fruit, 2003).
Romanen udkom i USA med titlen Windfallen. 

af Jojo Moyes
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 299,95 kr. )
Sommeren jeg mødte dig , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Endelig udkommer den i Danmark - Sommeren jeg mødte dig er en af Jojo Moyes' tidlige, skønne romaner, der foregår i en lille engelsk badeby, hvor mødet med en ung mand får skæbnesvangre konsekvenser for to hjerteveninders liv og lykke.

Celia kommer fra en engelsk middelklassefamilie, og voksede op i 1950’erne i den dødkedelige lille badeby Merham sammen med sin bedste ven Lottie. En gruppe boheme-kunstnertyper flytter til byen og vender op og ned på det hele. Gruppen overtager Arcadia, byens smukke art deco-hus på strandpromenaden. Merhams borgere er rystet over dem, men Celia og Lottie fristes til at udforske deres alternative livsstil, som byens spidsborgere har travlt med at sladre om. Det sætter en kæde af begivenheder i gang, der har langvarige og tragiske konsekvenser. Det bliver den sommer, hvor pigerne bliver voksne, men også den, hvor der bliver slået et uopretteligt skår i deres venskab.

Nu, næsten 50 år senere vækkes Arcadia og alle dens hemmeligheder igen til live, da en finansmand vil forvandle det misligholdte hus til et smart badehotel - hemmeligheder om det, der skete den sommer for så mange år siden. Man fristes til at stille spørgsmålet: kan du nogensinde forlade din fortid?

The Peacock Emporium (2004)
Romanen er endnu ikke udkommet på dansk. 

af Jojo Moyes
Paperback, 2008
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
The Peacock Emporium , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
A charming and multi-generational novel from the bestselling author of Me Before You and The Girl You Left Behind.

Brudeskibet (The Bride Ship, 2006)

af Jojo Moyes
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 129,95 kr. )
Brudeskibet, pb , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
I 1946 forlader mange unge kvinder Australien på skibet HMS Victoria for at slutte sig til deres engelske, næsten ukendte brudgomme. I en lille 4-mandskahyt slippes følelserne løs - både om det, der efterlades, og det, der venter

Hvalernes sang (Silver Bay, 2007)

af Jojo Moyes
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 79 kr.
  ( 129,95 kr. )
Hvalernes sang, pb , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Et lille hotel ved Australiens kyst, hvor hvalerne passerer, kæmper for at overleve. 75-årige Kathleen, hendes niece og dennes datter driver stedet, og da en englænder fra et stort byggekonsortium ankommer, får de store problemer.

Toner i natten (Night Music, 2008)

af Jojo Moyes
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 178 kr.
  ( 299,95 kr. )
Toner i natten , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Den berømte violinist Isabel Delancey, har altid levet et privilegeret liv, men så sker det værst tænkelige. Hendes mand dør i en bilulykke og efterlader hende med en kæmpegæld og livet i ruiner. Isabel må kæmpe en hård kamp for at at skabe et nyt liv for sig selv og sine børn.

Hun har ikke andet valg end at sælge deres dejlige hus i London og flytte ud i en faldefærdig rønne på landet med sine to børn. Her kæmper Isabel for at skabe sig et nyt liv. Hun bruger det sidste af sin opsparing på at forhindre huset i at falde sammen om ørerne på dem og hun slås for at gøre huset til et hjem. Isabel og børnene gennemgår en periode med urimelig meget modgang. Heldigvis tilbyder naboen Matt at tage sig af renoveringen og Isabel accepterer uden tøven. Matt er en flink mand og står altid klar til at hjælpe, men hvad Isabel ikke ved, er, at Matt har sine egne skumle hensigter, godt gemt bag den flinke facade.

Stærkere kræfter og modgang står konstant i kø for at modarbejde Isabel, som må mobilisere en styrke, hun ikke anede, hun havde – og lære sit hjerte at spille en ny melodi.

Det store spring (The Horse Dancer, 2009)

af Jojo Moyes
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 299,95 kr. )
Det store spring , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Ny roman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes om to mennesker, der umiddelbart intet har tilfælles, men alligevel kommer til at forandre hinandens liv for altid. I et fattigt hjørne af London vokser pigen Sarah op hos sin kærlige, men strenge morfar. Sammen har de en stor passion for heste, og i en stald under en af byens gamle jernbanebroer har de hesten Boo. Morfaren underviser Sarah og Boo i den ædle ridekunst, som han selv lærte det i sin ungdom i det hæderkronede franske rytterkorps Le Cadre Noir. Et andet sted i byen bor den succesrige børneadvokat Natasha Macauley i et stort hus, som hun stadig deler med sin charmerende, men umulige eksmand. Natasha har travlt på sit arbejde, men hendes privatliv er noget rod, og da det viser sig, at hun måske har begået en alvorlig fejl i en sag, hun har arbejdet på, begynder hendes liv at falde fra hinanden.Skæbnen får Sarahs og Natasha stier til at krydses på et tidspunkt, hvor Sarah har hårdt brug for hjælp og Natasha for at gøre noget godt, men spørgsmålet er, om de kan hjælpe hinanden.Pressen skriver:»Moyes er en dreven fortæller, ja måske den bedste på sit felt. «- Fyens Stiftstidende»Hvis man er vild med Mig før dig, vil man også elske Det store spring. I romanen understreger Jojo Moyes sin status som dronningen af romantiske feel good-romaner. Som forfatter er Jojo Moyes eminent god til at beskrive mennesker og ikke mindst relationerne mellem mennesker. «- Anne Juul Andersen, Litteratursiden.dk

Det sidste brev fra din elsker (The Last Letter from your Lover, 2010)

af Jojo Moyes
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 153 kr.
  ( 249,95 kr. )
Det sidste brev fra din elsker , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Det sidste brev fra din elsker af Jojo Moyes. Bogen, Det sidste brev til din elsker, er en smuk og rørende historie om kærlighedens kringlede veje og vildveje. Det sidste brev fra din elsker er samtidig historien om utroskab, tab, den helt store lidenskab og fremfor alt om to kvinders skæbner, hvis veje krydser på tværs af tid.
London 1960. 
Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske - hverken bilulykken, der gik forud, eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at han er hendes mand. Ikke engang sit eget navn kan hun huske. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev underskrevet med et B fra en mand, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for. Men hvem er han? Og hvorfor prøver han ikke at kontakte hende?
London 2003.
Journalisten Ellie Haworth falder over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Ellies eget kærlighedsliv er mildest talt noget rod, og hun bliver nærmest besat af at finde ud af, hvad der skete med brevets to elskende. Hvis de levede lykkeligt til deres dages ende, er der måske også håb for hendes egen håbløse affære.

Mig før dig (Me before you, 2012)

af Jojo Moyes
Paperback, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 129,95 kr. )
Mig før dig, pb , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Jojo Moyes internationale bestseller MIG FØR DIG er en både sjov og sørgelig kærlighedsroman. En varm, tankevækkende og livsbekræftende historie, som det er umuligt at lægge fra sig.
Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou Ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.
Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen - og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.
Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.
Pressen skriver:
»Her er chicklit med hjerte, hjerne og sjæl for alle os, der godt véd, vi burde leve livet og tænde nogle flere stearinlys.«
****** – Julia, Femina
»… mine tårer begyndte at trille på den behageligt tårekanalrensende måde.«
**** – Marie Tetzlaff, Politiken


Tag et kig i bogen her:

Honeymoon i Paris (Honeymoon in Paris, 2012)
Romanen er en miniroman og udkommer på dansk i en fin miniudgave, der nemt kan være i tasken. 

af Jojo Moyes
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 43 kr.
  ( 69,95 kr. )
Honeymoon i Paris , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Fin lille kærlighedsfortælling fra byernes by om to nygifte par, hvis historier på overraskende vis griber ind i hinanden, selvom næsten et helt århundrede skiller dem.Året er 1998. Liv Halston har noget impulsivt giftet sig med arkitekten David, som hun kun har kendt i kort tid. Nu er de taget til Paris på bryllupsrejse, men det er på ingen måde den romantiske tur, som Liv havde glædet sig til.Små halvfems år tidligere er et andet par netop blevet gift i Paris: Provinspigen Sophie har forelsket sig i Édouard, en talentfuld kunstner uden sans for penge, og Sophie opdager, at livet som kunstnerhustru er noget mere kompliceret, end hun havde forestillet sig.Begge kvinder må sande, at lykken er lunefuld, og at jalousien og tvivlen ligger på lur, lige når man tror sig allermest lykkelig.Honeymoon i Paris er den selvstændige forhistorie til romanen Hende du forlod (2015). Pressen skriver:»En fin, lille kærlighedsfortælling fra Jojo Moyes, som kan skrive chick lit med karakterer, der er til at identificere sig med.«– Femina

Hende du forlod (The girl you left behind, 2012)

af Jojo Moyes
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 178 kr.
  ( 299,95 kr. )
Hende du forlod , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Fortællingen om to unge kvinder, adskilt af et århundrede, der begge er parat til at kæmpe for det, de elsker – for hver en pris. Frankrig 1916. Kunstmaleren Édouard Lefèvre har forladt sin kone Sophie for at kæmpe ved fronten. Hjemme i St Péronne kæmper Sophie for at drive hotellet Le Coq Rouge sammen med sin søster trods fødevaremangel og den trykkede stemning, der hersker i den lille tyskbesatte by. Da den tyske kommandant i byen kaster sin kærlighed på et portræt, Édouard har malet af Sophie, øjner hun en mulighed for en genforening med Édouard - vel at mærke hvis hun er villig til at sætte sit liv, sin familie og sit gode navn og rygte på spil.Næsten hundrede år senere hænger Sophies portræt hjemme hos Liv Halston. Billedet har Liv fået af sin afdøde mand, David, og det minder Liv om deres kærlighed og den korte tid, de fik sammen. Men hvad Liv ikke ved er, at hun ikke er den eneste, billedet betyder noget for.Pressen skriver:»Dronningen af romantik udvider sit repertoire […] Rørende og originalt«***** – Katrine Nadia Jørgensen, Alt For Damerne»Stærke personligheder, en historisk vinkel og en rørende kærlighedshistorie. Romantik og god underholdning i en skøn forening og på ingen måde plat. Jeg er fan! «­ – Bogblogger.dk»Ægte følelser og høj moral belønnes overalt i dette univers, der er lige så enkelt og sort-hvidt, som plottet er kompliceret. Forfatteren Jojo Moyes er fiks og ferm helt ud til bestsellerfingerspidserne, når hun i sit mylder af et persongalleri fremstiller befolkningen i den tyskbesatte landsby og i den moderne kunst-og pengeverden. Jeg er sikker på, at hendes roman nok skal nå verden rundt, ligesom maleriet af Sophie gjorde det.«– May Schack, Politiken»Smuk. Smuk. Smuk. Hold op hvor er Jojo Moyes fantastisk til bare at skrive smukke historier om mennesker og om kærlighed imellem mennesker.«****** - Skrivepulten.dk

En plus en (The One Plus One, 2014)
Romanen udkom i USA med titlen One Plus One

af Jojo Moyes
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 198 kr.
  ( 299,95 kr. )
En plus en , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
EN PLUS EN er endnu en dejlig og mindeværdig kærlighedshistorie af forfatteren Jojo Moyes.
Vi møder den rapkæftede enlige mor til to, Jess Thomas, med et gåpåmod langt udover det normale. Desværre er en skarp tunge og ben i næsen ikke tilstrækkeligt til at skaffe mad på bordet og penge til regningerne. Til trods for at Jess arbejder hårdt fra morgen til aften, slår det alligevel ikke helt til.
Datteren Tanzie er mere end almindeligt velbegavet. Hun er nærmest et geni til tal. Men Jess må skaffe penge til at sende hende på en bedre skole, hvis hendes talenter skal udvikles. Og hvad gør Jess ved stedsønnen Nicky, som altid får bank af de lokale bøller? 
Ind i deres liv træder forretningsmanden Ed Nicholls. Til trods for at Jess og Ed fra første blik ikke kan fordrage hinanden, så vil Ed gerne hjælpe Tanzie.
EN PLUS EN er en uimodståelig romantisk fortælling om to mennesker, der er faret vild i livet, og som føres sammen under højst usædvanlige omstændigheder.

Alene i Paris (Paris for One, 2014)
Romanen er en miniroman og udkommer på dansk i en fin miniudgave, der nemt kan være i tasken.

af Jojo Moyes
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 41 kr.
  ( 69,95 kr. )
Alene i Paris , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Charmerende og hjertevarm miniroman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes, der tager os med på en romantisk weekend til byernes by.

Nell er 26 år og har aldrig været i Paris. Hun har heller aldrig været på weekend med sin kæreste. I det hele taget er hun ikke kendt for at være den mest eventyrlystne type, men det er det vist på tide at få lavet om på.

Nell arrangerer en romantisk weekend for to i byernes by, men i sidste øjeblik brænder kæresten hende af, og Nell beslutter noget impulsivt at tage af sted på egen hånd.

Alene i Paris møder Nell tjeneren Fabien, og sammen med Fabien og hans venner oplever Nell sit livs eventyr.

Efter dig (After you, 2015)

af Jojo Moyes
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 198 kr.
  ( 299,95 kr. )
Efter dig , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
Bogen EFTER DIG er Jojo Moyes’ efterfølger til romanen MIG FØR DIG, som har taget verden med storm.

I MIG FØR DIG forlod Will Lou - og læserne - med ordene »Du skal bare leve godt. Du skal bare leve.« Men hvad valgte Lou efterfølgende at gøre med sit liv? Det får vi her svaret på i EFTER DIG - efterfølgeren til dette årtis sødeste, sjoveste og sørgeligste kærlighedsroman MIG FØR DIG. Du vil helt sikkert både klukke og græde lidt under læsningen…

Halvandet år er gået siden Will forlod Lou, og hun kæmper stadig for at komme videre i livet. Dagene tilbringer hun i en trøstesløs lufthavnspub, hvor hun arbejder som servitrice. De ensomme nætter i den halvtomme lejlighed er triste - lige indtil det en sen aften ringer på hendes dør…

MIG FØR DIG har solgt over 5 millioner eksemplarer verden over. Jojo Moyes havde ikke regnet med at skulle skrive denne fortsættelse - men nu er den her, for selvfølgelig er vi nysgerrige efter, hvordan det siden er gået Lou.

Tag et kig i bogen her:

Bøger der minder om Jojo Moyes’ bøger

Hvis du elsker Jojo Moyes, kan det være du også har lyst til at læse:

af Liane Moriarty
Paperback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 27 kr.
  ( 50,00 kr. )
Min mands hemmelighed , af Liane Moriarty
Beskrivelse:
Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog. Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser. Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.

af Lisa Genova
Hæftet, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 129,95 kr. )
Et helt nyt liv, spb , af Lisa Genova
Beskrivelse:
Sarah Nickerson elsker sit job, sin mand og sine tre børn – og ikke mindst sin ultrastabile barnepige, der får det hele til at hænge sammen. Det er et godt liv, men hun har travlt, alt, alt for travlt, og det kan næsten ikke andet end at gå galt.Et splitsekunds uopmærksomhed, da mobilen ringer på vej til arbejde, og Sarah vågner op på hospitalet til et helt nyt liv, hvor intet er, som det var før, og hvor hun ikke længere kan se og forstå alt, hvad der er til venstre. Pressen skriver:»Lisa Genovas ET HELT NYT LIV er en overbevisende og vellykket roman om at leve med en svær hjerneskade (…) Romanen er skrevet med stor indføling i Sarahs problemer. Selv om omdrejningspunktet er hjerneskade og genoptræning, er bogen underholdende og til tider humoristisk.«**** – 24timer»Venstre neglekt er et fascinerende fænomen, som Genova på fornem vis formår at sætte læseren ind i. Sproget er let flydende og opfindsomt. Tonen er venskabelig. Galgenhumor og Sarahs vidunderlige selvironi er tro følgesvende. (…) ET HELT NYT LIV handler med andre ord om at kæmpe sig tilbage, og om at blive en succes efter en helt anden målestok.« – Weekendavisen**** – Politiken

af Lucinda Riley
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 198 kr.
  ( 299,95 kr. )
Midnatsrosen , af Lucinda Riley
Beskrivelse:
Romantisk slægtsroman, der tager læseren med på en rejse gennem det 20. århundrede – fra de indiske maharajaers storslåede paladser til de statelige engelske herresæder.Indien 1911. Pigen Anahita kommer fra en respektabel, men fattig indisk familie. Da hun møder den indiske prinsesse Indira og knytter et stærkt venskab til hende, viser der sig imidlertid en vej ud af fattigdommen. Anahita får nemlig mulighed for at rejse med Indira til England og gå på kostskole der. I England møder hun også Donald Astbury, der er arving til det smukke og afsidesbeliggende gods Astbury Hall.Næsten hundrede år senere kommer Anahitas oldebarn, Ari Malik, til Astbury Hall for at forske i sin oldemors historie. Her møder han den berømte amerikanske skuespillerinde Rebecca Bradley, som er på godset for at indspille en film, og sammen begynder de at grave i Astbury-slægtens mørke hemmeligheder.

Sophie Kinsella, der her i videoen interviewer Jojo Moyes skriver selv dejlige og humoristiske chicklit-bøger, og vi kan næsten ikke vente til den næste shopaholic bog kommer. Her kan du få styr på alle shopaholic bøgerne.

 

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display