Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage183
blogImage183

Ravneringene afsluttes

Norges fantasydronning har afsluttet sin populære serie Ravneringene med bogen EVNEN. Her kan du læse mere om den fantasytrilogi, der har taget læsere og anmeldere med storm.

af

- d. 17. maj 2017

Siri Pettersen er blevet kronet som Norges fantasydronning og er blevet hyldet for at skrive en serie, hvor alle kan være med – inkarneret fantasy-læser eller ej og uanset alder. Siri Pettersen har nemlig mødt læsere på både 11 og 90 år. Siri Pettersen, der foruden at skrive bøger også har lavet flere tegneserier, har haft det fortællende i sig, siden hun var barn. Den allerførste bog, hun skrev, var skrevet på hendes bedstefars brevpapir, og den blev hold sammen af en knappenål i siden.

Ravneringene af Siri Pettersen 

I 2015 blev den første bog i Raveneringene udgivet i Danmark med titlen Odinsbarn, og den blev hurtigt en læserfavorit. Året efter kom den anden bog, Råddenskab, på gaden og i dette forår var det så den tredje, og sidste, bog i serien, der udkom og fik titlen Evnen. Serien er blevet en kæmpe succes for forfatteren, der eller havde fået at vide, at man i Norge ikke læser fantasy, og serien derfor ikke ville blive oversat, lavet til lydbog osv. Det viste sig heldigvis ikke at være sandt, og Ravneringene serien blev rigtig godt modtaget i Norge. Her hjemme er læsere og anmeldere også vilde med serien, der er blevet kaldt for det perfekte trilogi, noget af det bedste som er sket for fantasy genren og har ført til sammenligninger med J.R.R. Tolkien!   

Ravneringene 1 - Odinsbarn

Ravneringene 2 - Råddenskab

Ravneringene 3 - Evnen


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner