Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage197
blogImage197

Rejs væk med Katy Colins

Den tredje bog i Katy Colins populære Lonely Hearts Travel Club serie. Følg Georgina Green på hendes rejse rundt i verden, som er inspireret af forfatterens egen rejse efter, hun blev droppet lige inden brylluppet.

af

- d. 02. juni 2017

Man skulle tro, det var starten på en romantisk komedie. Pige bliver efterladt af sin kæreste lige inden brylluppet og rejser væk. Men for Katy Colins var det virkeligheden. Virkeligheden der fik hende til at ige sit job op, sælge sine ejendele og rejse langt, langt væk alt imens hun følte sig forvirret, desillusioneret og knust.

Katy Colins rejste, på trods af at hun aldrig havde rejst alene, til Sydøst Asien, og hun startede bloggen Not Wed Or Dead, så hendes venner og familie kunne følge med i, hvordan hun havde det. Hvad hun på det tidspunkt ikke vidste var, at det ville vise sig at være startskuddet på et helt nyt liv, der ville resultere i at forfatterdrømmen ville blive virkelighed.

Destination: Thailand, India og Chile.

Den første bog i Katy Colins Lonely Hearts Travel Club serien er Destination: Thailand, hvor vi møder Georgina Green, som gennemgår sammen ”livskrise” som Katy Colins og bliver droppet lige inden brylluppet.  Med inspiration i egne oplevelser håber Katy Colins, at hun kan inspirere andre til at komme ud og se verden, samtidig med at hun også deler, hvordan hun tog afsted i et forsøg på at hele sit hjerte.

Den anden bog i serien er Destination: India, hvor vi får at se om det pulserende Indien, kan hjælpe Georgina på vej mod et helet hjerte. Katy Colins har fortalt, at hendes rejse har gjort meget for hende som person. Når man rejser på egen hånd, bliver man på mange måder tvunget til at snakke med helt fremmede mennesker, hvilket er skræmmende for mange, med det er nødvendigt, når man er alene. Det er bare en af de færdigheder solorejsen har givet Katy Colins, som har givet hende mere selvtillid. Mon Indiens smukke strande, de majestætiske Taj Mahal og Bollywood kan hjælpe Georgina Green i samme retning?

Destination: Chile er den tredje bog i serien. Georgina Green er nu klar på endnu et eventyr – skal du med?


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner