Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv

Romaner til din sommerferie 2022

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til fordybelse, tid til familien og tid til at gøre alt det, man drømmer om i en travl hverdag. Hos Plusbog er det en tid, vi ser frem til, da det betyder mere tid til at læse.

af

- d. 11. maj 2022

Her finder du vores bud på de perfekte romaner til din sommerferie 2022. Og der er helt sikkert også en skøn roman til dig - uanset om ferien skal tilbringes hjemme i haven, i sydens sol, på vandretur eller camping. Vi har fundet romaner i alle genrer - spændingsromaner, historiske romaner og feel good-læsning.

Klik på bogen eller forfatternavnet for at læse mere om den enkelte titel og se andre bøger af samme forfatter. Læs også vores blogindlæg om krimier til din sommerferie her.

 

1. Tre dage i april - Mich Vraa & Jesper Bugge Kold


Ny selvstændig roman af makkerparret bag bestselleren Pigen fra den store hvide skib. Køb den her:

 

2. Uglens øje - Sissel-Jo Gazan


3. bind i Sissel-Jo Gazans anmelderroste serie og efterfølgeren til bestsellerne Dinosaurens fjer og Svalens graf. Den udkommer den 15.06.22. og kan købes her:

 

3. Dig og mig på ferie - Emily Henry


Selvstændig romantisk komedie af Emily Henry, som har ligget nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste og vundet Goodreads Choice Awards for årets bedste kærlighedsroman 2021. Køb den her:

 

4. Himmelstormere - Maggie Shipstead


Første udgivelse af Maggie Shipstead på dansk, som blev shortlistet til Booker-prisen 2021 og har ligget på New York Times' bestsellerliste. Bogen udkommer den 12.05.22. og kan købes her:

 

5. Den røde glente - Elsebeth Egholm


Fritstående kærlighedsdrama af bestsellerforfatter Elsebeth Egholm. Køb den her:

 

6. Hjerteknuseren - Anne B. Ragde


Selvstændig roman i Anne B. Ragdes imponerende forfatterskab, som handler om forholdet mellem forældre og deres børn. Bogen kan købes her:

 

7. Sommerens eventyr - Sarah Morgan


Skøn feel good-roman af Sarah Morgan, som er den perfekte hængekøje-læsning. Køb bogen her:

 

8. Sommeren ved havet - Veronica Henry


Hyggelig og hjertevarm roman om gamle hemmeligheder, hjertesorg og brændende kærlighed af forfatteren bag Villa Måneskin og Hjertets boghandel. Bogen kan købes her:

 

9. Vingården for vilde drømme - Caroline Säfstrand


Fin livsbekræftende feelgood-roman med kant fra svenske Caroline Säfstrand, forfatteren bag Villa Havbrise. Køb bogen her:

 

10. Sol over strandpromenaden - Jenny Colgan


Nyt bind i Jenny Colgans populære serie om Det lille bageri, som dog sagtens kan læses selvstændigt. En stemningsfuld lille godbid til sommerlæsningen. Bogen udkommer den 12.05.22. og kan købes her:

 

11. SULT - Tine Høeg


SULT
 er en selvstændig roman om fertilitetsbehandling og dens indvirkning på et menneske, en kvinde, en kæreste og en krop af den anmelderroste Tine Høeg. Den udkommer den 10.06.22. og kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner