Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage348
blogImage348

Sara Omar er månedens forfatter

Månedens forfatter er for marts måned er Sara Omar. Hos Plusbog.dk vil vi gerne anerkende Sara Omars mod med udgivelsen af Dødevaskren, som beskriver kvinders vilkår under Saddam Husseins regime.

af

- d. 26. marts 2018

Her på Plusbog har vi ikke tilstrækkelige ord til at formidle, hvad Sara Omars Dødevaskeren rummer og formår. Bogen giver en smertefuld indsigt i kurdiske kvinders vilkår i Kurdistan under Saddam Husseins regime og i nutidens Danmark. Den berører både det forfærdelige folkedrab i slutfirserne og de, for danskerne, næsten ubegribelige fortrædeligheder, som kvinder levede under i Irak.

Det står helt klart, at Sara Omar skal kåres, som månedens forfatter for marts måned. Den samme måned, som vi fejrer kvindernes kampdag. Må Dødevaskeren give tusindvis af kvinder styrken til at tro på deres egen værd og kæmpe for det!

Når Sara Omars bog fortjener særlig hyldest, er det ikke alene på baggrund af det ansvar, hun har taget ved at formidle hendes erfaringer og indsigt til os andre. Det er også fordi, hun gør det så fuldendt. Der er en sikker modenhed bag hendes sprog, som rummer hårde kendsgerninger og smukke billeder i et.

På vegne af alle dine læsere, kære Sara, siger vi tak for dette mesterværk!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner