Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

September-læseoplevelser du skal kaste dig over

I årets første efterårsmåned er der masser af ny spænding til krimielskeren, store følelser til romantikeren og gode råd til den selvudviklingsglade. Læs om de mange spændende udgivelser lige her i månedens anbefalinger fra Plusbog til dig.

af

- d. 01. september 2020

Som natten kender stjernerne af Elsebeth Egholm

 
De fleste kender nok bedst Elsebeth Egholm som krimiforfatter. Men hendes nyeste udgivelse Som natten kender stjernerne er en kærlighedsroman. Her finder koncertpianisten Malou en helt speciel indspilning af et stykke Chopin, da hun rydder op i sin afdøde mors lejlighed. Det er den franske pianist Sophie Costeau, der spiller, og fotoet af hende på omslaget får Sophie til at overveje, om hendes mor har gemt på en stor hemmelighed. Derfor går turen nu til Frankrig i jagten på sandheden. Og måske den store kærlighed venter på vejen?  
 
Som natten kender stjernerne udkommer den 10. september. Du kan som altid forudbestille den lige her på Plusbog.dk.
 
 

Jytte vender tilbage af Morten Münster

 
Er du en af de mange, der har læst bestselleren Jytte fra marketing er desværre fået for i dag? Så bliver du helt vild med Jytte vender tilbage. Med den i hånden kan du blive mester i at få sat skub i forandringerne, og de gode råd kan både bruges i parforholdet, i din virksomhed eller et helt tredje sted. Undervejs deler Morten Münster masser af relaterbare eksempler på hverdagens mange benspænd, der kan stå i vejen for forandringer. Lær blandt andet om, hvad køen i Netto kan lære os om, hvorfor forandringer går så langsomt, og hvorfor det faktisk er en konkurrencefordel at være uambitiøs.
 
 

Vinger af sølv af Camilla Läckberg

 
Så er der godt nyt til alle Camilla Läckberg-fans! Den 18. september er den svenske krimidronning tilbage med thrilleren Vinger af sølv. Fayes tilværelse bringes i fare, da hun ellers lige er faldet til ro og tror, at alt er, som det skal være. Hendes virksomhed Revenge er i vækst, men da den skal indtage det amerikanske marked, rammes den af en alvorlig trussel. Faye må tage tilbage til Stockholm, og her må hun gøre alt, hvad hun kan, for at redde Revenge sammen med en gruppe særligt udvalgte kvinder. For redder hun ikke virksomheden, redder hun heller ikke sig selv eller dem, hun holder af.. 
 
Forudbestil Vinger af sølv allerede nu på Plusbog.dk.
 
 

Ødemark af Stina Jackson

 
Stina Jacksons nyeste fortælling Ødemark er af de svenske læsere blevet kaldt både ’et mesterværk’, ’spændende’ og ’skræmmende realistisk’. Den handler om Liv, der bor sammen med sin sære far og teenagesøn i en lille by i det nordligste Sverige. Naboerne undrer sig over familiekonstellationen og snakker i krogene: Hvordan kan det være, Liv har valgt at blive hos sin far ude på landet i denne lillebitte by? Mange mener, Vidar må være stenrig, efter han har handlet med jord og skovbrug i en årrække, og måske netop den lille familie må være lette ofre…
 
 

Øens hemmelighed af Guillaume Musso

 
Mathilde Monney tager til den franske ø Beaumont i sin jagt på den franske tidligere bestsellerforfatter Nathan Fawkes. For 20 år siden stoppede han pludselig med at skrive og isolerede sig på den lille ø. Nu vil hun finde ud af, hvorfor han ikke længere bevæger sig omkring i offentligheden – hvad gemmer han på? Men da hun ankommer til øen, bliver der samtidig gjort et uhyggeligt fund på stranden: Liget af en kvinde er skyllet i land. Øen bliver lukket ned i forsøget på at forhindre gerningsmanden i at flygte. Hvem kan man stole på, og hvem gemmer på øens hemmelighed? 
 
Øens hemmelighed udkommer den 29. september 2020.
 
 

De stumme piger af Steffen Jacobsen

 
Voldtægtsforbryderen Gordon Nimb findes dræbt, og efterforsker Tanya Nielsen må dykke ned i hans mørke fortid for at finde ud af, om et af hans ofre kan have valgt at hævne sig, og gerningsmanden derfor skal findes blandt dem. Tanya er uden sin normale mentor Jakob Nordsted, da han er sygemeldt. Og pludselig er han også blandt de mistænkte. Nu må hun sammen med sin nye kollega kortlægge Nimbs mange ofre for at finde ud af, om morderen er blandt dem, og Nordsted kan blive renset. 
 
De stumme piger udkommer den 18. september 2020.
 
 
Vi håber, du får en måned med masser af gode læseoplevelser. Læser du noget, du vil anbefale andre, så husk du kan gøre det lige her på Plusbog.dk!

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner