Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage373
blogImage373

Skolen kalder - vi hjælper dig

Ferietiden er snart forbi, og hverdagen melder sig igen. For mange af os er hverdagen lig med skolebørn, madpakker, lektier, fritidsaktiviteter og meget mere. Vi hjælper dig med at blive klar til skolestart.

af

- d. 01. august 2018

For mig føles et nyt skoleår altid lidt som at starte på en frisk, både for børn og forældre. Der er nye fag, nye lærer, nye klasseværelser og helt ny energi. På den første skoledag summer skolen igen af liv, og gensynsglæden ungerne imellem er stor. For nogen er det allerførste skoledag, og for dem er denne dag derfor noget helt særligt. Både for den lille purk, som skal starte i skolen og for forældrene, som skal sende deres dyrebareste ind i en stor ukendt verden. Jeg husker tydeligt fra min egne piger denne dag som værende en stor begivenhed. Børnene er klar i deres fineste tøj, blyanterne er spidset, skoletasken virker alt for stor og forventningerne stråler ud af dem. Både for de nye skoleelever og de større elever, betyder et nyt skoleår også, at skoletasken igen skal fyldes op med farver, blyanter, drikkedunke, madkasser og måske endda en ny skoletaske.

Hos Plusbog har vi sørget for at gøre det nemt og billigt for jer, så I kan give jeres børn en god skolestart – hvad enten børnene er store eller små. Herunder kan du se vores anbefalinger til de forskellige årgange. Nederst på siden finder du også forslag til notesbøger og bogpapir, som passer til alle aldre.

Mvh. Mia Wagner, Bogelsker & direktør.

0. Klasse

Skriveredskaber:

Et penalhus bør indeholde farver, tusser, blyanter og viskelæder. Vi anbefaler f.eks. STAEDTLERs Noris jumbo, da blyanternes trekantede, ergonomiske design, gør det nemt for små hænder at holde om dem.

>> Find flere her

 

Drikkedrunke og madkasser:

Vi har fundet et rigtig fint udvalg af drikkedunke og madkasser til de helt nye elever. Drikkedunken og madkassen i LEGO-madkassesættene er lidt mindre end de andre muligheder, og derfor er denne løsning tit nok til de mindste.

>> Find flere her

 

Skoletasker:

Du finder også et udvalg af skoletasker. LEGOs lille skoletaske-serie, der hedder Optimo, er perfekt til 0.-1. klasse. En skoletaske må maks. veje 10% af barnets vægt. LEGO-tasker vejer kun 720g, mens der stadig er god plads til bøger og madkassen. Der er samtidig en gymnastiktaske med på taskerne.

>> Find flere her

 

Penalhuse:

Vi har også et stort udvalg af penalhuse, der enten passer til Lego-skoletaskerne eller til en taske med et mere neutralt design.

>> Find flere her

 

1.-5. klasse

Skriveredskaber:

Et penalhus til de lidt større børn bør foruden farver, blyanter og tusser, også indeholde geometrisæt. Du får det hele i denne pakke – også viskelæder og blyantspidser.

 

Drikkedrunke og madkasser:

Uden mad og drikke, duer "de større helte" ikke. Drikkedunkene fra LEGO kan rumme 0,5 l., og der er god plads i madkasserne.

>> Find flere her

 

Skoletasker:

De fine skoletasker fra Herschel kan også fås til de små elever. Youth-størrelsen anbefales f.eks. til 7 år og op efter – og de lidt større børn kan også vælge mellem Herschels større modeller.

Hvis ungerne allerede er vokset ud af Optimo-størrelsen fra LEGO, som typisk passer til de 6-8 årige, så kan du forny med en Maxi- eller Starter Plus-størrelse, som passer til børn fra alderen 8-10 år.

Tommelfingerreglen om at en skoletaske maks. må veje 10% af barnets vægt gælder også for de lidt større børn.

 >> Find flere her

 

Fra 5. klasse og op

Vi har seje tasker, penalhuse og fede sleeves til de større elever.

>> Find flere her

   
Notesbøger til alle aldre:

>> Find flere her


Og tjek så lige det fine bogpapir 😊

Både indpakningspapir og bogpapir fra Rice kan bruges til at pakke skolebøgerne ind.

>> Find flere her

 

Dette er blot et lille udvalg af vores produkter, så kig rundt her på siden og lad dig inspirere.

Vi håber I får en god skolestart og første skoledag!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner