Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage345
blogImage345

Skrivepulten anbefaler 5 bøger du skal læse i foråret

Vi er så småt på vej ind i foråret. Med foråret kommer ikke blot lysere dage, men også en masse spændende titler. I dette indlæg giver bog-bloggeren Karin Hald fra Skrivepulten dig 5 titler, som hun glæder sig til.

af

- d. 13. marts 2018


Udover ’Kraften’ af Naomi Alderman og ’Pas på hvad du ønsker dig’ af Jeffrey Archer, der netop er udkommet, så har jeg store planer for min forårslæsning. Der udkommer nemlig masser af nye skønne bøger, op til sommeren.

India Place af Samantha Young

’India Place’ er fjerde, selvstændige bind i Dublin street serien, og jeg har med stor fornøjelse læst de tre første bind i serien, så der er ingen tvivl om, at jeg også skal læse denne. ’Dublin Street’ er en serie, der handler om kærlighed og forelskelse, og den er derfor helt perfekt på en regnvejrsdag. I ’India Place’ møder vi Hannah Nichols, som aldrig rigtigt er kommet sig over Marco D’Alessandro, der knuste hendes hjerte fem år forinden. I bogen mødes de igen, men denne gang kommer der en stor hemmelighed imellem dem. 

 

 

 

 

Mitfordmordene første bog - Mysteriet på Asthall Manor af Jessica Fellowes

Udover kærlighed og fantasy, så elsker jeg også, at læse historiske romaner. Denne forgår i 1920’ernes London, og det er en af de perioder i historien, jeg holder mest af at læse om. Derudover lover bogen et forrygende mysterium, som jeg glæder mig til at sidde og gætte med på. Bogen bygger på en virkelig familie - Familie Mitford og dennes døtre. I første bog følger vi Louisa Cannon og Nancy Mitford, der sammen forsøger at opklare et mord.

 

 

 

 

 

Dam af Claire-Louise Bennett

’Dam’ bliver mit helt store sprog-fix til foråret. Bogen lover nemlig tankefulde stemninger, detaljerigdom og fordybelse i de nærliggende omgivelser og oplevelser. Bogen handler om en kvinde, der har afbrudt sin karriere og nu bor i et lille stenhus, i en lille landsby i Irland. Her går tiden med at gå i køkkenhaven og med at have indre monologer og tanker – blandt andet omkring - ensomheden. Forfatteren Claire-Louise Bennett besøger desuden snart Danmark, og jeg håber sådan, at jeg kan nå at tage til et af arrangementerne.

 

 

 

 

Små påstatte brande af Celeste Ng

Jeg elsker at læse om små samfund, der bliver rystet godt og grund i deres opfattelse af verden. For de historier handler altid om at se verden på en anden måde end man måske er vant til, og om modsætninger, og det synes jeg er utrolig spændende at læse om. Og det er lige hvad denne bog lover. I bogen møder vi Elena, der elsker at følge reglerne og som får en kontrovers med tilflytteren Mia, der er alenemor og kunstner - Og det sætter hele byen på den anden ende.

 

 

 

 

 

Children of Blood and Bone, Ildstenen af Tomi Adeyemi

Når der bliver varslet en ny stor fantasy fortælling, så er jeg med det samme på. For jeg elsker store eventyrlige fortællinger om magi. I dette tilfælde er det manglen på magien, der er problemet. Men bogens hovedperson Zélie, vil forsøge at omvende kronprinsen, der ellers gør alt hvad han kan for at holde magien væk. Lykkes det mon for Zélie, at få magien tilbage til landet?

 

Du kan læse mange flere boganbefalinger på Karins blog: Skrivepulten


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner