Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage47
blogImage47

To nye bøger fra træningseksperten Anne Bech

Anne Bech er en af Danmarks mest populære fitness-eksperter, og hun er forfatteren bag nogle af de bedst sælgende træningsbøger i Danmark. Nu er hun aktuel med intet mindre end to nye bøger ­– begge udkommer i dag.

af

- d. 27. december 2016

De fleste kender Anne Bech fra TV, hvor hun jævnligt optræder som fitness- og træningsekspert i blandt andet Go’ Morgen Danmark. Her deler hun ud af sine erfaringer og giver gode råd til, hvordan du kan tilpasse din træning til en travl hverdag.

Anne Bech har desuden været personlig træner for en lang række af skuespillere og TV-personligheder, men hendes fokus er nu at skrive bøger til den almene dansker samt at lave online-forløb, hvor flere kan få glæde af hendes trænings- og livsstilsmetode.

Metoden bag succesen

Anne Bech har været i fitnessbranchen siden 1996, hvor hun startede som underviser og aerobicinstruktør ved Fredie-Pedersen Dance- & Fitness Studio. Herefter gik det stærkt, og Anne har mange års erfaring fra både dans, fitness, styrketræning, gymnastik, løb, yoga og pilates. Alle disse træningsformer danner grundlaget for hendes egen trænings- og livsstilsmetode – FIT (Firming Intensive Training).

FIT er således en blanding af alle de bedste teknikker fra forskellige træningsformer, og med FIT er det eneste du behøver din egen kropsvægt og et par løbesko! Anne Bech arbejder ud fra et ideal om, at træning skal være hård, men ikke ulidelig hård. Træning skal være sjovt og energigivende og ikke en kedelig rutine, der bare skal overstås. Anne Bechs kropsideal er en slank og elegant kvindekrop, og en stærk og smidig mandekrop.

To nye bøger fra Anne Bech

Anne Bech er netop nu aktuel med to nye trænings- og kostvejledningsbøger. Den ene er Sund og slank på 6 uger, der henvender sig til kvinder, som ønsker en stærk, slank og elegant krop med intensiv og effektiv træning og kostomlægning. Kom i form på 6 uger er derimod til mændene, der ønsker at forvandle hverdagskroppen til en veltrænet og stærk krop.

Hvis du vil vide mere om Anne Bech og hendes træningsmetode og -filosofi, så læs vores indlæg her, hvor Anne Bech svarer på spørgsmål fra vores Facebookfølgere. Du kan læse meget mere om Anne Bech og finde alle hendes inspirerende bøger her

Øvrige bøger fra Anne Bech:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner