Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Træning & livsstil

To nye bøger fra træningseksperten Anne Bech

Af  Kathrine Nyhus Laursen , 27. december 2016

Anne Bech er en af Danmarks mest populære fitness-eksperter, og hun er forfatteren bag nogle af de bedst sælgende træningsbøger i Danmark. Nu er hun aktuel med intet mindre end to nye bøger ­– begge udkommer i dag.

De fleste kender Anne Bech fra TV, hvor hun jævnligt optræder som fitness- og træningsekspert i blandt andet Go’ Morgen Danmark. Her deler hun ud af sine erfaringer og giver gode råd til, hvordan du kan tilpasse din træning til en travl hverdag.

Anne Bech har desuden været personlig træner for en lang række af skuespillere og TV-personligheder, men hendes fokus er nu at skrive bøger til den almene dansker samt at lave online-forløb, hvor flere kan få glæde af hendes trænings- og livsstilsmetode.

Metoden bag succesen

Anne Bech har været i fitnessbranchen siden 1996, hvor hun startede som underviser og aerobicinstruktør ved Fredie-Pedersen Dance- & Fitness Studio. Herefter gik det stærkt, og Anne har mange års erfaring fra både dans, fitness, styrketræning, gymnastik, løb, yoga og pilates. Alle disse træningsformer danner grundlaget for hendes egen trænings- og livsstilsmetode – FIT (Firming Intensive Training).

FIT er således en blanding af alle de bedste teknikker fra forskellige træningsformer, og med FIT er det eneste du behøver din egen kropsvægt og et par løbesko! Anne Bech arbejder ud fra et ideal om, at træning skal være hård, men ikke ulidelig hård. Træning skal være sjovt og energigivende og ikke en kedelig rutine, der bare skal overstås. Anne Bechs kropsideal er en slank og elegant kvindekrop, og en stærk og smidig mandekrop.

To nye bøger fra Anne Bech

Anne Bech er netop nu aktuel med to nye trænings- og kostvejledningsbøger. Den ene er Sund og slank på 6 uger, der henvender sig til kvinder, som ønsker en stærk, slank og elegant krop med intensiv og effektiv træning og kostomlægning. Kom i form på 6 uger er derimod til mændene, der ønsker at forvandle hverdagskroppen til en veltrænet og stærk krop.

af Anne Bech
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Sund og slank på 6 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
SUND OG SLANK PÅ 6 UGER er til dig, der ønsker at være fit, feminin og i form – nu!Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech har samlet de nemmeste og mest effektive øvelser og opskrifter fra sine bøger i et program, som gør det helt ligetil at gå i gang eller komme tilbage på sporet. Du kan træne hjemme hos dig selv, når det passer dig – og hvis du følger bogens anvisninger, er du allerede på vej til at få den krop, du ønsker dig.BOGEN INDEHOLDER Beskrivelse af kropstyper – også din Kostplan med nemme opskrifter til de 6 uger Træningsplan, der bygger din krop op i løbet af 6 uger Tips og teknikker til at holde motivationen i top undervejs.

af Anne Bech
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Kom i form på 6 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
KOM I FORM PÅ 6 UGER er til mænd, der ønsker at forvandle hverdagskroppe til veltrænede kroppe. Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech har plukket fra sine bøger og skærer nu ind til benet og giver præcis det, der behøves for at komme i form på 6 uger – hverken mere eller mindre. Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja. Hemmeligheden ligger i et effektivt, gennemplanlagt træningsprogram og en stram kostplanlægning, der booster fedtforbrændingen, muskelopbygningen og holder stressniveauet nede.BOGEN INDEHOLDER Nøjagtig kostplan med nemme opskrifter Komplet træningsplan, der bygger kroppen op på 6 uger Tips og tricks til at holde motivationen i top

Hvis du vil vide mere om Anne Bech og hendes træningsmetode og -filosofi, så læs vores indlæg her, hvor Anne Bech svarer på spørgsmål fra vores Facebookfølgere. Du kan læse meget mere om Anne Bech og finde alle hendes inspirerende bøger her

Øvrige bøger fra Anne Bech:

af Anne Bech
Indbundet, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 143 kr.
  ( 199,95 kr. )
Guide til gudindekrop , af Anne Bech
Beskrivelse:
Er du træt af at være utilfreds med din krop? Ved at følge Anne Bechs kostråd og 4-ugers træningsprogram kickstarter du en ny livsstil, der forvandler din krop og giver dig mere overskud og velvære. GUIDE TIL GUDINDEKROP er baseret på FIT-metoden, Firming Intensive Training, som er Annes helt enkle og gennemprøvede metode til at få en gudindekrop. Du styrketræner ved at bruges din egen kropsvægt og derfor kan du lave bogens 45 øvelser hvor og hvornår, det passer dig.Anne Bech har arbejdet som personlig træner i over 10 år. Hun er tidligere danser og har prøvet alle tænkelig træningsformer på egen krop, indtil hun udviklede sin egen metoder.

af Anne Bech
Indbundet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 133 kr.
  ( 199,95 kr. )
Bikini Bootcamp , af Anne Bech
Beskrivelse:
Bliv bikiniklar på 28 dage!Vi vil alle gerne være den bedste udgave af os selv, ikke mindst når sommeren nærmer sig, og det snart er bikinitid igen. I BIKINI BOOTCAMP får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid.Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre opskrifter på velsmagende og slankende bikinimad.I forhold til Annes tidligere bog, Guide til gudindekrop, er skruen strammet en smule, for det kræver en ekstra indsats at komme i bikiniform på 28 dage. Men når du først har fået kickstartet strandformen, vil det være det hele værd. Og forhåbentlig vil dine nye, sunde vaner sidde fast – de kan nemlig sagtens fungere side om side med et glas koldt vin på terrassen eller en dejlig is på ferien.

af Anne Bech
Indbundet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 249,95 kr. )
FIT på 100 dage , af Anne Bech
Beskrivelse:
Alt, du behøver at vide for at komme i dit livs form og ændre din krop for altid, er forklaret lige her i denne bog.I FIT PÅ 100 DAGE får du en komplet plan for, hvordan dit liv skal se ud de næste 100 dage – både din kost, din træning og din livsstil. Så bliver det ikke nemmere.Anne Bechs helt egen FIT-metode er nem at gå til og passer perfekt ind i din travle hverdag. Du kan lave øvelserne hjemme på stuegulvet, og opskrifterne er enkle og overskuelige, så du slipper for at stå i køkkenet i timevis.Og alle kan klare det, også dig, for Anne giver masser af tips, motivation og vejledning undervejs.Indeholder:Komplet dag for dag-træningsprogramDetaljerede ugeplaner for alle dine måltiderOver 40 nemme og slankende FIT-opskrifter, som du også kan bruge efter de 100 dage, når dit nye liv fortsætter

af Christiane Schaumb...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 151 kr.
  ( 249,95 kr. )
Dit sunde liv , af Christiane Schaumburg-Müller & Anne Bech
Beskrivelse:
Anne Bechs & Christianes opskrift på en sund hverdag. Spækket med humor, motivation og opskrifter på sunde måltider fulde af superfoods og næring.
4 kostplaner, der kan få dig klar til festen, gøre maven flad eller udrense din krop.
Effektive og nemme FIT-træningsprogrammer med konkrete øvelser, der kan udføres på stuegulvet, og som vil få din krop til at stråle.
”Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejentil en sundere og stærkere krop.Men det er jo ikke alle, der har en sundhedsekspert på speed-dial!Derfor har vi samlet Annes viden og gode råd, mine egne erfaringer og vores fælles baggrund som dansere og motionselskere, så alle kan få glæde af de fordele, der er ved bedre vaner og en slankere krop.” – Christiane

af Anne Bech
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 249,95 kr. )
TOPTRIMMET på 12 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
Bogen TOPTRIMMET på 12 uger er skrevet af den erfarne - og efterhånde kendte fitness-ekspert Anne Bech. Hun har, igennem de sidste år, skrevet flere bøger omkring træning og hvordan man kommer i sit livs form og får det bedre med sig selv.
I denne bog - TOPTRIMMET på 12 uger, har hun udarbejdet en lettilgængelig guide, som kan bruges af alle - også dem der i dag ligger på sofaen, men som gerne vil være en lean mean fitness maschine på rekordtid.
Hvis guiden følges, kan man på 12 uger få en mere markeret krop med større muskler og for at gennemteste konceptet, har hun fået tv-værterne Thomas Skov Gaardsvig, Joakim Ingversen, Emil Thorup, Esben Pretzmann til at følge den komplette guide. Resultatet blev fantastisk - de 4 drenge opnåede alle en vanvittig kropsforvandling helt uden snyd!
Bogen indeholder en detaljeret kostplan for alle dine måltider - det vil sige sund og nærende kost, en hård og målrettet træning og en stram tilrettelagt hverdag. Du får også fif til hvordan du kan booste træningen med f.eks. kosttilskud og dobbelttræning. Alt sammen noget der er med til at give dig en lavere fedtprocent, øge din muskelmasse og få din krop til at stråle og se bedre ud end nogensinde før.
Anne Bech har også skrevet;
FIT på 100 dage
Bikini Bootcamp
Dit sunde liv (i samarbejde med  Christiane Schaumburg-Müller)
Guide til gudindekrop
Tab dig hvor du vil 

af Anne Bech og Masch...
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 143 kr.
  ( 199,95 kr. )
Kom i gang med Mascha Vang , af Anne Bech og Mascha Vang
Beskrivelse:
Med denne her bog kan du foretage de ændringer, der skal til at få den krop og opnå det velvære, du har drømt om. Du bliver guidet med nemme dag-for-dag programmer, en komplet kostplan til 4 uger og enkle, målrettede træningsprogrammer, som du kan udføre hjemme på stuegulvet. Fik jeg sagt, at jeg tabte mig næsten 5 kilo på de fire uger? Med hjælp fra min træner Anne Bech, som også har været med til at sammensætte kosten og træningen i denne bog for at sikre, at du kan opleve præcis samme forvandling. Glæd dig til en supereffektiv kostplan, der for en gangs skyld giver dig energi og gør det overskueligt at gennemføre de fire uger uden sult og afsavn. Farvel sofa. Farvel. træthed. Farvel kilo.

af Anne Bech
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 130 kr.
  ( 199,95 kr. )
Spis dig FIT , af Anne Bech
Beskrivelse:
SPIS DIG FIT er til dig, der ønsker en sund og slank livsstil, men også gerne vil spise andet end kål og kylling.Anne Bech har samlet de bedste, enkle opskrifter fra sit sunde, slanke og grønne køkken og viser dig, hvordan du både kan tabe dig overflødige kilo, have det godt i din krop og samtidig spise dessert på en hverdag.Du får sunde alternativer til comfort food, morgenmad du bliver stærk og glad af, lækker frokost, aftensmad som hele familien kan være med på, søde fristende desserter og godt glutenfrit brød.Bogen indeholder: 70 opskrifter til dit nye slankere liv. Kostplaner til dig, der er begynder og til dig, der allerede lever FIT. Ny inspiration til hvordan du kan sætte dine måltider sammen.Anne Bech er fitness-ekspert, personlig træner og kendt fra både radio og tv. Hun er forfatter til bestsellerne Guide til gudindekrop, Bikini bootcamp, FIT på 100 dage, Toptrimmet på 12 uger og senest Tab dig hvor du vil. SPIS DIG FIT er Anne Bechs første opskriftsbog.

af Anne Bech
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Kom i form på 6 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
KOM I FORM PÅ 6 UGER er til mænd, der ønsker at forvandle hverdagskroppe til veltrænede kroppe. Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech har plukket fra sine bøger og skærer nu ind til benet og giver præcis det, der behøves for at komme i form på 6 uger – hverken mere eller mindre. Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja. Hemmeligheden ligger i et effektivt, gennemplanlagt træningsprogram og en stram kostplanlægning, der booster fedtforbrændingen, muskelopbygningen og holder stressniveauet nede.BOGEN INDEHOLDER Nøjagtig kostplan med nemme opskrifter Komplet træningsplan, der bygger kroppen op på 6 uger Tips og tricks til at holde motivationen i top

af Anne Bech
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Sund og slank på 6 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
SUND OG SLANK PÅ 6 UGER er til dig, der ønsker at være fit, feminin og i form – nu!Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech har samlet de nemmeste og mest effektive øvelser og opskrifter fra sine bøger i et program, som gør det helt ligetil at gå i gang eller komme tilbage på sporet. Du kan træne hjemme hos dig selv, når det passer dig – og hvis du følger bogens anvisninger, er du allerede på vej til at få den krop, du ønsker dig.BOGEN INDEHOLDER Beskrivelse af kropstyper – også din Kostplan med nemme opskrifter til de 6 uger Træningsplan, der bygger din krop op i løbet af 6 uger Tips og teknikker til at holde motivationen i top undervejs.

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display