SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
blogImage321
blogImage321

Top 3: Uge 51

Her kan du se denne uges top 3, som er tre virkelig gode – og forskellige – bøger, så du finder noget for enhver smag her i vores anbefalinger til uge 51. Så er julelæsningen hjemme!

af

- d. 18. december 2017

Her kan du se de tre bøger, som vi anbefaler denne uge. Kom godt i gang med julelæsningen her hos Plusbog.dk.

Top 3: Uge 51

Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Blækhat af danske Sissel-Jo Gazan er historien om Rosa og hendes søgen på at finde ud af, hvem hun er og for at finde sandheden om sin far. Rosa er vokset op i BZ’er miljøet i Aarhus uden at kende sin far. I Blækhat bor den voksne Rosa i Berlin efter et mislykket forhold, hvor hun forsker i street art. Og så forsøger hun at løse mysteriet om sin far.  

Blækhat

Sissel-Jo Gazan

Hæftet

Vores normalpris
74 kr
Medlemspris
49 kr

Båven om Gud af Hella Joof

Læs med når Hella Joof giver Kristendommen en kærlig behandling i hendes nyeste bog, Båven om Gud. I Båven om Gud får du de gode gamle bibelhistorier og -fortællinger på en fantastisk joofsk måde. Bogen om Kristendommen virker som et friskt pust til religionen i vores moderne verden. Læs mere om Hella Joofs nye ”båv” her:

Båven om Gud

Hella Joof

Hæftet

Vores normalpris
224 kr
Medlemspris
194 kr

Den evige ild af Ken Follett

Få et indblik i Englands historie omkring tiden med Elizabeth 1. som regent med Ken Folletts nyeste bog Den evige ild, der er en fantastisk historisk roman. Igen vender man som læser tilbage til byens Kingsbridge og dens indbyggere, som også var udgangspunktet i f.eks. Jordens Søjler. Ken Folletts bøger, der tager udgangspunkt i Kingsbridge, hænger ikke som sådan sammen i en serie, men man kan med fordel læse dem alle, da de giver læseren et fantastisk indblik i Englands historie.

Den evige ild

Ken Follett

Indbundet

Vores normalpris
280 kr
Medlemspris
243 kr

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner