Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Top 3: Uge 51

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 18. december 2017

Her kan du se denne uges top 3, som er tre virkelig gode – og forskellige – bøger, så du finder noget for enhver smag her i vores anbefalinger til uge 51. Så er julelæsningen hjemme!

Her kan du se de tre bøger, som vi anbefaler denne uge. Kom godt i gang med julelæsningen her hos Plusbog.dk.

Top 3: Uge 51

Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Blækhat af danske Sissel-Jo Gazan er historien om Rosa og hendes søgen på at finde ud af, hvem hun er og for at finde sandheden om sin far. Rosa er vokset op i BZ’er miljøet i Aarhus uden at kende sin far. I Blækhat bor den voksne Rosa i Berlin efter et mislykket forhold, hvor hun forsker i street art. Og så forsøger hun at løse mysteriet om sin far.  

af Sissel-Jo Gazan
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 125 kr.
  ( 199,95 kr. )
Blækhat , af Sissel-Jo Gazan
Beskrivelse:
Bogen BLÆKHAT er en roman skrevet af Sissel-Jo Gazan.

Rosa vokser op blandt graffitikunstnere, hippier, venstreradikale og BZ’ere i 80’ernes Århus. Hun bor med sin mor, som interesserer sig mere for svampevidenskab og kampen mod kapitalismen, end for hvem der er Rosas biologiske far.

Rosa forsker i street art som voksen, og hun har specialiseret sig i Blækhat; den anonyme street art-kunstner, der fascinerer og provokerer verden med sin humoristiske, politiske kunst. Hun rejser i Blækhats fodspor efter et forlist kærlighedsforhold og ender i Berlin. Her kommer hun pludselig virkelig tæt på gåden om, hvem hun selv er.

BLÆKHAT er en overraskende og rørende roman om familiehemmeligheder og dybe venskaber. Om livskraftig kærlighed. Og om de politiske ekstremer, der enten binder os sammen eller skiller os ad.

Køb BLÆKHAT til en skarp pris på Plusbog.dk.

Båven om Gud af Hella Joof

Læs med når Hella Joof giver Kristendommen en kærlig behandling i hendes nyeste bog, Båven om Gud. I Båven om Gud får du de gode gamle bibelhistorier og -fortællinger på en fantastisk joofsk måde. Bogen om Kristendommen virker som et friskt pust til religionen i vores moderne verden. Læs mere om Hella Joofs nye ”båv” her:

af Hella Joof
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 188 kr.
  ( 299,95 kr. )
Båven om Gud , af Hella Joof
Beskrivelse:
BÅVEN OM GUD af Hella Joof er en fortolkning af de game fortællinger i Bbiblen, hvor Hella Joof puster nyt liv i de forskellige fortællinger ved at digte og trække paralleller til nutiden.
I sine fortællinger kommer Hella Joof bredt omkring temaer som for eksempel overspringshandlinger, hår under armene, omskæring, stening, samleje, ekstremsport, badmintons opståen, ligestilling, ældre mænd med yngre kvinder og meget mere.
Med andre ord er BÅVEN OM GUD Hella Joofs egenne og dybt charmerende beretning om, hvordan det hele begyndte, og hvordan vi kom til. I BÅVEN OM GUD er Gud beskrevet som en så kærlighedssøgende og dejlig gammel mand med hentehår, at det leder til Big Bang og skabelsen af universet. Som det første skaber han Adam og Eva, og gennem dem hele menneskeheden og en verden, som vi i dag ikke længere kender til.
Gud bliver nød til at sætte Adam og Eva fri, da de efter at tage en bid af æblet, pålægger sig selv den straf, at de vil forlade Paradiset. Efter de forlader Paradiset starter al balladen, idet Gud ikke længere står for at sætte reglerne.
Herefter betragter Gud undrende mennesket, og hvordan de gentagende gange gør hindanden og sig selv ondt samt forvalter den frie vilje. For Gud serDet ser det ud som om for Gud, at menneskene glemmer, at det vigtigste i livet er kærligheden, og at al ondskab blot er et råb om kærlighed.
Køb BÅVEN OM GUD af Hella Joof på Plusbog.dk, og bliv grebet af hvordan Hella Joof formår at puste liv i og modernisere de gamle fortællinger fra Biblen.

Den evige ild af Ken Follett

Få et indblik i Englands historie omkring tiden med Elizabeth 1. som regent med Ken Folletts nyeste bog Den evige ild, der er en fantastisk historisk roman. Igen vender man som læser tilbage til byens Kingsbridge og dens indbyggere, som også var udgangspunktet i f.eks. Jordens Søjler. Ken Folletts bøger, der tager udgangspunkt i Kingsbridge, hænger ikke som sådan sammen i en serie, men man kan med fordel læse dem alle, da de giver læseren et fantastisk indblik i Englands historie.

af Ken Follett
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 212 kr.
  ( 399,95 kr. )
Den evige ild , af Ken Follett
Beskrivelse:
Ken Follett er tilbage med en ny stor roman. Glæd dig til Den evige ild . Udkommer 12. september 2017.
Da den protestantiske Elizabeth 1. bliver dronning af England, vender resten af Europa sig mod England, og i kulissen i Paris venter kusinen, den unge, katolske Maria Stuart, som mange mener, er den retmæssige arving til Englands trone. Elizabeth opretter derfor landets første efterretningstjeneste, der skal advare hende om mulige sammensværgelser og attentatplaner.
I denne efterretningstjeneste kommer den unge mand Ned Willard i tjeneste som hemmelig agent hos den nye dronning i en tid, hvor den religiøse ekstremisme fører til vold rundtomkring i Europa, og hvor også Neds egen hjemby, den gamle katedralby Kingsbridge, er præget af religiøse stridigheder. Gamle venskaber og loyalitetsbånd er smuldret, og selv befinder Ned sig på en anden side end den pige, han længes efter at gifte sig med, Margery Fitzgerald.
Dengang som nu er den sande fjende ikke de stridende religioner, men kampen står mellem dem, der går ind for frisind og tolerance, og de tyranner, der vil underlægge alle andre deres syn på verden – koste hvad det vil.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display