Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage329
blogImage329

Ugens Top 3

Se de tre bøger, som vi anbefaler i denne uge lige her. Vi har fundet fantastisk og spændende svensk krimi og en fængslende roman frem til jer, så er den gode læseoplevelse i hus.

af

- d. 15. januar 2018

Kom godt i gang med at læse i 2018 med disse gribende titler – her er både spændende svensk krimi og en rigtig god roman! Se de tre bøger, vi har udvalgt til dig, herunder!

Ugens Top 3

1: Bag din ryg af Sofie Sarenbrant

Ny fantastisk krimi af svenske Sofie SarenbrantBag din ryg er den nyeste krimi fra fantastiske Sarenbrandt, og det er den første bog i en ny trilogi. Hvor meget tør du fortælle din frisør? I Bag din ryg møder vi frisøren Jenny, der får en ny kollega. Grebet af jalousi beslutter hun sig for at finde ud af, hvem den nye frisør er bag facaden, da en af salonens kunder pludselig bliver myrdet. Som forlagets beskrivelse fortæller: ”Du afslører alle dine hemmeligheder til en person, der står bag dig med en skarp saks i hånden. Vælg ikke den forkerte frisør.” Læs mere her.

2: Fortidens skygger af Kelli Estes

Hvis du var vild med Pigen uden navn, bør du med sikkerhed læse Kelli Estes’ bog Fortidens skygger, der er en fængslende roman med en fantastisk beskrivende atmosfære. Inaras liv vendes på hovedet da hendes højt elskede tante dør og efterlader hende en ejendom. Her finder hun en smuk silkekimono, der tager hende med på en rejse, hun aldrig havde forudset.

3: Manden der søgte sin skygge af David Lagercrantz

Tag med på den nyeste del af Millenium serien med David Lagercrantz. Lisbeth Salander får et tip, der kan hjælpe hende med at afdække mysteriet fra hendes barndom, men da hun sidder i kvindefængslet Flodberga, skal hun bruge Mikael Blomkvists hjælp. I fængslet forsøger hun at holde sig på lang afstand konflikterne mellem de indsætte, men hun griber alligevel ind, da en ung kvinde mishandles i sin celle. Læs mere om Manden der søgte sin skygge her.

  

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner