Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefaling

Ugens Top 3

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 15. januar 2018

Se de tre bøger, som vi anbefaler i denne uge lige her. Vi har fundet fantastisk og spændende svensk krimi og en fængslende roman frem til jer, så er den gode læseoplevelse i hus.

Kom godt i gang med at læse i 2018 med disse gribende titler – her er både spændende svensk krimi og en rigtig god roman! Se de tre bøger, vi har udvalgt til dig, herunder!

Ugens Top 3

1: Bag din ryg af Sofie Sarenbrant

Ny fantastisk krimi af svenske Sofie SarenbrantBag din ryg er den nyeste krimi fra fantastiske Sarenbrandt, og det er den første bog i en ny trilogi. Hvor meget tør du fortælle din frisør? I Bag din ryg møder vi frisøren Jenny, der får en ny kollega. Grebet af jalousi beslutter hun sig for at finde ud af, hvem den nye frisør er bag facaden, da en af salonens kunder pludselig bliver myrdet. Som forlagets beskrivelse fortæller: ”Du afslører alle dine hemmeligheder til en person, der står bag dig med en skarp saks i hånden. Vælg ikke den forkerte frisør.” Læs mere her.

af Sofie Sarenbrant
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 140 kr.
  ( 249,95 kr. )
Bag din ryg , af Sofie Sarenbrant
Beskrivelse:
I BAG DIN RYG af Sodie Sarenbrendt har Jenny en god hverdag, men alting ændrer sig den dag hvor Jenny får en ny kollega på Salong De Luca, Östermalms mest moderigtige frisørsalon. Salonens ejer øjner kun den nye frisør Angela. I en rus af vrede og jalousi beslutter Jenny derfor at undersøge, hvem den nye kollega er, og hvem der gemmer sig bag hendes perfekte facade. En morgen bliver en af salonens kunder fundet - sandsynligvis myrdet, og kort tid efter finder endnu et dødsfald sted blandt salonens kunder. Jenny og hendes kolleger forsøger at holde facaden, men under overfladen kæmper de et psykologisk spil, som kan risikere at ødelægge liv, og Jenny risikerer at miste alt. Mistankerne i salonen vokser stødt i gennem bogen, men sandheden omkring mordene opklares først, alt for sent.
I en frisørsalon afslører du dine dybeste hemmeligheder til en, der står bag dig med en skarp saks – Vælg ikke den forkerte frisør. BAG DIN RYG af Sofie Sarenbrendt er første bind i en ny trilogi af den populære forfatter bag Emma Sköld serien.

2: Fortidens skygger af Kelli Estes

Hvis du var vild med Pigen uden navn, bør du med sikkerhed læse Kelli Estes’ bog Fortidens skygger, der er en fængslende roman med en fantastisk beskrivende atmosfære. Inaras liv vendes på hovedet da hendes højt elskede tante dør og efterlader hende en ejendom. Her finder hun en smuk silkekimono, der tager hende med på en rejse, hun aldrig havde forudset.

af Kelli Estes
Hardback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
Fortidens skygger , af Kelli Estes
Beskrivelse:
Til læsere af Pigen uden navn : En atmosfærefyldt og gribende roman inspireret af virkelige hændelser.
Inara Erickson er single og bor og arbejder i Seattle, hvor hun netop har sikret sig en stor stilling. Hendes tilværelse forandrer sig imidlertid brat, da hendes elskede tante Dahlia dør og efterlader hende sin ejendom, Rothesay, på en lille ø, hvor Inara tilbragte alle sin barndoms somre.
Da Inara gennemgår huset, falder hun over et usædvanligt smukt silkebroderet ærme fra en kimono. Hun sætter sig for at undersøge historien bag det fortryllende broderi og afdækker dermed en grusom historie, som viser sig at være flettet sammen med hendes eget liv. Ærmet er broderet af Mei Lien, som for et århundrede siden blev tvunget bort fra sit hjem og sendt ud på en rejse, der beseglede hendes og hendes slægts skæbne, og som ikke alene ryster Inara i sin grundvold men også tvinger hende til at træffe et umuligt valg …

3: Manden der søgte sin skygge af David Lagercrantz

Tag med på den nyeste del af Millenium serien med David Lagercrantz. Lisbeth Salander får et tip, der kan hjælpe hende med at afdække mysteriet fra hendes barndom, men da hun sidder i kvindefængslet Flodberga, skal hun bruge Mikael Blomkvists hjælp. I fængslet forsøger hun at holde sig på lang afstand konflikterne mellem de indsætte, men hun griber alligevel ind, da en ung kvinde mishandles i sin celle. Læs mere om Manden der søgte sin skygge her.

af David Lagercrantz
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 180 kr.
  ( 299,95 kr. )
Manden der søgte sin skygge , af David Lagercrantz
Beskrivelse:
Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er skrevet af David Lagercrantz. Bogen er den femte i Millennium-serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Lisbeth Salander sidder fængslet i kvindefængslet Flodberga, hvor hun afsoner en kortere straf. Hun holder sig langt fra konflikterne mellem fængslets fanger. Men hun griber alligevel ind, da en ung kvinde fra Bangladesh mishandles i sin celle. Det leder til en konflikt med den brutale livstidsfange Benito, som har gode forbindelser både inden for og uden for fængselsmurene.

I fængslet får Lisbeth Salander besøg af Holger Palmgren, som er kommet i besiddelse af nogle dokumenter, der kaster lys over Lisbeths barndom. Hun får Mikael Blomkvists assistance til nogle undersøgelser, og sporene peger i retning af Leo Mannheimer, som er partner i Alfred Ögrens Kapitalfond.

Hvad har en velhavende finansmands baggrund at gøre med Lisbeths? Hvordan håndterer hun den stadig alvorligere trussel fra Benito og hendes bande?

Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er Millennium-seriens femte bog. Bogen er en historie om æresrelaterede konflikter, statslige overgreb og barndommens skygger, som Lisbeth Salander stadig plages af.

De første tre bøger i Millennium-serien MÆND DER HADER KVINDER, PIGEN DER LEGEDE MED ILDEN og LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT blev skrevet af Stieg Larsson, inden han døde i 2004. Efterfølgende skrev David Lagercrantz seriens fjerde bog DET DER IKKE SLÅR OS IHJEL. Serien er blevet en international bestseller, som er udgivet i over 50 lande.

Køb MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE til en skarp pris på Plusbog.dk!

  

 

 

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display