Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 2

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 8. januar 2018

Denne uges tre anbefalinger byder på nordisk krimi a la Jungstedt og Sigurðardóttir og en bogguide, der hjælper læseren med at finde motivationen til at snøre løbeskoene.

Denne uges tre anbefalede bøger tager dig med på tur til Gran Canaria og Island fra hjemmets fire vægge med Jungstedt og Sigurðardóttir eller en bog, der motiverer dig til at trække i løbeskoene og komme en tur ud.

Ugens Top 3

1: Et forjættet land af Mari Jungstedt

Tag med Mari Jungstedt med til Gran Canaria i Et forjættet land – en del af hendes populære Gran Canaria serie – hvor Bengt Andersson vågner op til et chokerende syn og et grusomt spørgsmål: dræbte han sin kone? Læs mere om Mari Jungstedts nyeste bog i Gran Canaria serien herunder.

af Mari Jungstedt
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 159 kr.
  ( 299,95 kr. )
Et forjættet land , af Mari Jungstedt
Beskrivelse:
I ET FORJÆTTET LAND af Mari Jungstedt vågner Bengt Andersson en tidlig morgen i Gran Canarias ferieparadis, og på besynderlig vis husker han ikke, hvad der foregik aftenen før. Han ser sig forvildet rundt og opdager hans kone liggende død, sandsynligvis brutalt myrdet – har Bengt Andersson mon selv myrdet sin kone, eller hvad er der foregået?
Politiet ankommer og mordgåden virker simpel til at begynde med, men Bengt husker ikke, hvad der er sket. På samme tid opstår en række attentater mod nogle af Gran Canarias populære feriemål.
Journalisten Sara Moberg finder sagen interessant og skaber kontakt til Kristian Wede fra det svensk-norske konsulat. Sammen finder makkerparret spor, som leder tilbage til 1950’erne. Året hvor de første charterturister satte deres fod på Gran Canaria. Pludselig myrdes en svensk guide i den nærliggende kirke, og mordsagen tager en ny drejning.
I mens opklaringen finder sted, tager Sara sit liv op til revision. Hun er nær de 50 år og hendes kommende runde fødselsdag, sætter tankerne i gang. Hvor blev hendes drømme af? Hvilken vej tog hendes liv? Skal hun tage til takke med det, hun har, og det, hun har bedrevet?
ET FORJÆTTET LAND er den anden udgivelse i Mari Jungstedts nye krimiserie, om journalisten Sara Moberg. Serien udspiller sig på De Kanariske Øer med bagende sol, turistfælder, pastelfarvet neon, smukke bjergtinder og en perlerække af små landsbyer med løfter om sjælefred og velvære.
Køb ET FORJÆTTET LAND af Mari Jungstedt til en god pris hos Plusbog.dk

2: MK Løbecamp af Michelle Kristensen

Med Michelle Kristensens MK Løbecamp får man et redskab til at gøre sin løbetur endnu bedre – uanset hvor man er med sit løb, om man er nybegynder eller har mange kilometer i løbeskoene, så kan Michelle Kristensen hjælpe dig til at forbedre dit løb og give dig en større glæde ved at trække i løbeskoene. Læs mere om hendes populære camp i MK Løbecamp.

af Michelle Kristense...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 165 kr.
  ( 249,95 kr. )
MK Løbecamp , af Michelle Kristensen
Beskrivelse:
Lær at elske dine løbeture med bogen MK LØBECAMP skrevet af Michelle Kristensen!

Er du ny løber, som har brug for hjælp til at komme godt i gang? Eller er du allerede godt kørende, men kunne tænke dig en bedre løbetid? Måske går du og drømmer om at stille op til halvmaraton? Uanset hvad, så kan du helt sikkert få glæde af bogen MK LØBECAMP.

Lige meget hvor du befinder dig i dit løbeliv, får du gode råd af Michelle Kristensen til at blive en endnu bedre løber. Din grundform skal forbedres med styrketræning, og det giver bogen dig inspiration til. Din kost spiller også en stor rolle - det er vigtigt at spise rigtigt, så dine ben føles lettere og kroppen restituerer hurtigere.

I MK LØBECAMP får du:
- 4 forskellige løbeprogrammer
- Øvelser til styrketræning og udstræk
- 40 opskrifter på løberigtig mad.

MK-principperne går ud på, at du skal spise, så du holder blodsukkeret stabilt og energiniveauet højt.

“Løb er godt, både fysisk og mentalt. Det styrker muskler, øger blodcirkulationen og giver derfor ilt til muskler og hjernen, så vi får energi. Og så frigiver det en masse endorfiner i kroppen, som gør os glade…”

Tag et kig i bogen her:

3: Tilgivelse af Yrsa Sigurðardóttir

Yrsa Sigurðardóttir er en prisbelønnet islandsk krimiforfatter, og nu er hun tilbage med endnu en fantastisk krimi, Tilgivelse. Kriminalassistent Huldar Traustasson bliver inddraget i efterforskningen af mordene på to teenagere, der er blevet brutalt myrdet efter at have sendt beskeder til deres venner, hvori de beder om tilgivelse. Læs mere om den tredje, selvstændige, bog i serien om kriminalassistenten Huldar og børnepsykologen Freya herunder.   

af Yrsa Sigurðardótti...
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 144 kr.
  ( 299,95 kr. )
Tilgivelse , af Yrsa Sigurðardóttir
Beskrivelse:
En teenagepiges skolekammerater modtager en række skrækslagende videoer på Snapchat, hvor hun desperat beder om tilgivelse, inden hun bliver myrdet i den biograf hun arbejder i. Teenagepigens lig er blevet slæbt ud i natten af hendes maskerede morder, og da liget endelig bliver fundet, er det markeret med ’’2’’. Der går ikke længe, før en teenagedreng går samme skæbne i møde. Også teenagedrengens venner modtager brutale videoer inden han myrdes. Drengens lig bliver også fundet markeret med et tal. Denne gang er det tallet ’’3’’. Kriminalassistenten Huldar Traustasson, den rapkæftede Erla som hans overordnede og børnepsykologen Freya går sammen på jagt efter den maskerede morder. Nu er spørgsmålet bare; findes der endnu et lig derude - et lig markeret med ’’1’’? TILGIVELSE, som er skrevet af Yrsa Sigurðardóttirs, er det tredje selvstændige bind i hendes krimiserie om efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freya. TILGIVELSE er uafhængig af sine forgængere, og kan derfor godt læses for sig.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display