Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage331
blogImage331

Ugens Top 3: Uge 4

Så er det igen blevet tid til tre gode anbefalinger med Ugens Top 3. Denne uge byder på nyt fra fantastiske Jojo Moyes, en gribende spændingsfortælling og en dansk thriller.

af

- d. 22. januar 2018

Uanset om du er til hjertevarmende og hjerteknusende romantik, en spændingsroman eller en dansk thriller, som begge kan få hårene i nakken til at rejse sig – eller måske alle tre – så kan du finde din næste læseoplevelse lige her. 

Ugens Top 3

1: Stadig mig af Jojo Moyes

Jojo Moyes er endelig tilbage! Og det er Louise Clark også – Jojo Moyes har nemlig skrevet tredje bog med heltinden Louise Clark, hvis personlighed vi alle faldt for i Mig før dig, i hovedrollen. I bogen Stadig mig er Louisa – eller Lou – taget til New York, hvor hun stadig forsøger at opfylde Wills ønske, om at hun skulle være eventyrlysten. Men det er ikke altid så let som det lyder.

2: Dyndkongens datter af Karen Dionne

Lee Child kaldte Karen Dionnes Dyndkongens datter "sensationel god spænding" og Karen Slaugther var ”meget begejstret”! Læs historien om Helena, der er vokset op isoleret i den amerikanske ødemark. Det viser sig at være sket, fordi hendes far havde kidnappet hendes mor. Da hun som voksen hører, at han er flygtet fra fængslet, giver hun sig bevæbnet med en riffel til at jagte ham. 

3: Dødens kode af Michael Larsen

Jan Folmer fra Drabsafdelingen bliver sendt til Ærø efter et brutalt mord på en pige i denne danske thriller. Læs mere om bogen og hvordan mordet på Ærø hænger sammen med andre mord via en række påfaldende tegn – en kode herunder. Michael Larsens Dødens kode er blevet beskrevet som et gensyn med karaktererne fra Mordet på Øen.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner