Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage266
blogImage266

Ugens Top 3: Uge 40

I denne uge har vi samlet tre rigtig spændende bøger til jer. Den ene er en kæmpe international titel, den anden en god dansk krimi og til slut lidt dansk historie. Læs med her.  

af

- d. 02. oktober 2017

I denne uge har vi fokus på den nye bog fra Dan Brown, hvis bøger må siges at være umådeligt populære – på verdensplan! Du kan læse mere om den nye Dan Brown Oprindelse herunder. Vores anden titel er Sissel-Jo Gazans Blækhat, der handler om Rosas søgen efter at vide hvem hun og hendes biologiske far er. Den sidste bog vi præsenterer for jer i denne uge er andet bind i Historien om Danmark, der følger tv-programmet og fortæller os alle mere om vores historie, læs mere om bogen herunder og i blogindlægget Historien om Danmark.

Ugens Top 3

1: Oprindelse af Dan Brown

Dan Browns bøger er altid længe ventet, og Oprindelse er ikke en undtagelse! Læs mere om Dan Browns fantastiske nye bog her.

2: Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Danske Sissel-Jo Gazan er endnu engang på banen med en bog, der er virkelig god læsning!

3: Historien om Danmark

Uanset om du elsker historie med hele dit hjerte, eller om du bare gerne vil vide lidt mere om dit hjemlands historie, så er Historien om Danmark noget for dig!

Vi håber, at denne uges tre anbefalinger kan inspirere til nogle gode timer i selskab med en god bog i denne uge eller denne måned – for mon ikke oktober vejret indbyder til indendørs hygge? Uanset om det gør eller ej, så er et par timer med en god bog altid godt!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner