Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: uge 5

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 29. januar 2018

Denne uges top tre byder på historien om Sveriges største kup, rigtig god Young Adult fra Cecelia Ahern og en sundhedsbog, der gør dig klog på, hvad probiotika og præbiotika kan gøre for kroppen.

Så er det blevet tid til ugens tre anbefalinger, og vi starter ud med en spændingsroman, der er baseret på den utrolige og virkelige historie om Sveriges største kup. Den anden titel på listen er den anden bog i Cecelia Aherns nye ungdomsserie, Perfekt. Den tredje bog er Probiotika & Præbiotika af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen, som kan lære dig lidt om, hvad det er, probiotika og præbiotika gør for kroppen.

Ugens Top 3

1: Helikopterkuppet af Jonas Bonnier

Jonas Bonniers Helikopterkuppet er en spændingsbog, der fortæller historien om det opsigtvækkende kup i G4S-bygningen. Så hvis du er til krimi og spænding eller er vild med true crime, så er dette bogen for dig – læs mere om Helikopterkuppet af Jonas Bonnier her.

af Jonas Bonnier
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 118 kr.
  ( 199,95 kr. )
Helikopterkuppet , af Jonas Bonnier
Beskrivelse:
I Helikopterkuppet af Jonas Bonnier mødes to yngre og en ældre mand, en sen aftentime, i en skov et sted i Sverige. Den ældre mand giver de to yngre en udfordring, som går ud på at røve et topsikret værdihåndteringsselskab, der ligger i udkanten af Stockholm. Det er faktisk så gennemsikret, at det gør kuppet fuldstændig umuligt at udføre, men den ældre man har en hemmelig plan, som udføres 4 måneder senere.
Meget tidligt om morgenen, d. 23. september, sætter fire røvere alarmen i gang i G4S-bygningen i Västberga. Dette er blot starten på en af de mest storslåede røverier verden nogensinde har set. De fire røvere flyver, i en helikopter, op på taget af G4S bygningen, og borer sig ind til bankboksen. Inde i bygningen sidder der G4S’s medarbejdere fanget som gidsler, og tilbage på jorden står ordensmagten helt magtesløse, og observerer det store kup. Faktisk vidste ordensmagten godt at kuppet ville foregå, de vidste bare ikke hvornår. Forfatteren af bogen ’Helikopterkuppet’ fik mulighed for at interviewe de fire røvere af G4S, og har på baggrund af det, skrevet en spændingsfyldt true crime-krimi, fyldt med twist and turns.
Helikopterkuppet er solgt til udgivelse i 31 lande. Derudover er det solgt til Netflix og til produktionsselskabet Nine Stores, der indspiller bogen til en film, med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

2: Perfekt af Cecelia Ahern

Cecelia Ahern er nok bedst kend for sine højtelskede kærlighedsromaner, heriblandt tårepresseren P.S. Jeg elsker dig. Perfekt er den anden bog i hendes YA serie om Celestine, som startede med bogen Flosset. Læs mere om bogen herunder.  

af Cecelia Ahern
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 138 kr.
  ( 250,00 kr. )
Perfekt , af Cecelia Ahern
Beskrivelse:
Celestine North lever i et samfund, der kræver perfektion. Efter at være blevet mærket som FLOSSET af den moralske domstol, har Celestine mistet sin frihed. Dommer Crevan har erklæret hende til at være samfundets største trussel, og hun lever nu under jorden, konstant på flugt fra myndighederne. Med sig har hun den indadvendte, men stærkt attraktive Carrick, det eneste menneske hun kan stole på – og sammen har de en plan, der kan få hele det PERFEKTE samfund til at smuldre. Dommer Crevan har overtaget, og tiden er ved at løbe ud for Celestine, der er nødt til at træffe en livsfarlig beslutning: Skal hun redde sig selv eller sætte livet på spil for at redde alle de andre FLOSSEDE? Og vigtigst af alt: Kan hun bevise, at man ikke skal være fejlfri for at være et menneske?

3: Probiotika & Præbiotika af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen  

Man hører meget om probiotika og præbiotika, og deres gavnlige effekter – men det er ikke altid lige til at holde styr på, hvad det er, de sundhedsfremmende bakterier kan gøre for en. Det kan man heldigvis få styr på med Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensens bog Probiotika & Præbiotika.

af Sandra Pugliese, A...
Paperback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 140 kr.
  ( 199,95 kr. )
Probiotika & præbiotika , af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen
Beskrivelse:
Mikrofloraen i vores tarmsystem er helt afgørende for vores immunitet, fordøjelsesevne samt optagelse og omdannelse af næringsstoffer m.m. Ny forskning viser, at vores tarmbakterier også har stærk indflydelse på vores hjernekemi og psyke. Den absolut enkleste vej til at styrke mikrofloraen er via fermenteret mad og de rigtige fibre til bak-terierne.
Om serien: Functional foods
Functional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så -tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi -bruger maden som medicin. 
I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen. En slags ‘Karolines Køkken’ med fokus på funktionelle fødevarer, som alle kan bruge. 
Andre bøger i serien: Bone broth, Gurkemeje og Kokos.
Om forfatterne
Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i -mange år arbejde med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning i kreationsfasen omkring opskrifterne til denne bogserie. Hun kurerer hellere en halsbetændelse med fx timiante, ingefær og koldslynget honning end med en recept fra lægen, og hun brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind. 
Anna Iben Hollensberg er speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Graduate, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder. 
Charlotte Gylling Mortensen er cand.scient i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Graduate som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdens-fødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display