plusbog logo
Plusbog logo
blogImage332
blogImage332

Ugens Top 3: uge 5

Denne uges top tre byder på historien om Sveriges største kup, rigtig god Young Adult fra Cecelia Ahern og en sundhedsbog, der gør dig klog på, hvad probiotika og præbiotika kan gøre for kroppen.

af

- d. 29. januar 2018

Så er det blevet tid til ugens tre anbefalinger, og vi starter ud med en spændingsroman, der er baseret på den utrolige og virkelige historie om Sveriges største kup. Den anden titel på listen er den anden bog i Cecelia Aherns nye ungdomsserie, Perfekt. Den tredje bog er Probiotika & Præbiotika af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen, som kan lære dig lidt om, hvad det er, probiotika og præbiotika gør for kroppen.

Ugens Top 3

1: Helikopterkuppet af Jonas Bonnier

Jonas Bonniers Helikopterkuppet er en spændingsbog, der fortæller historien om det opsigtvækkende kup i G4S-bygningen. Så hvis du er til krimi og spænding eller er vild med true crime, så er dette bogen for dig – læs mere om Helikopterkuppet af Jonas Bonnier her.

Helikopterkuppet

Jonas Bonnier

Hæftet

Vores normalpris
140 kr
Medlemspris
121 kr

2: Perfekt af Cecelia Ahern

Cecelia Ahern er nok bedst kend for sine højtelskede kærlighedsromaner, heriblandt tårepresseren P.S. Jeg elsker dig. Perfekt er den anden bog i hendes YA serie om Celestine, som startede med bogen Flosset. Læs mere om bogen herunder.  

Perfekt

Cecelia Ahern

Hæftet

Vores normalpris
182 kr
Medlemspris
147 kr

3: Probiotika & Præbiotika af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen  

Man hører meget om probiotika og præbiotika, og deres gavnlige effekter – men det er ikke altid lige til at holde styr på, hvad det er, de sundhedsfremmende bakterier kan gøre for en. Det kan man heldigvis få styr på med Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensens bog Probiotika & Præbiotika.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner