Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 50

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 13. december 2017

I denne uge har vi fundet en interessant og lærerig bog frem til børnene og rigtig spændende krimier til de voksne. Læs mere, og se hvilke titler, vi har fundet frem i til uge 50, her.  

I denne uge står den på dansk historie med Sigurd Barrett og rigtig god Skandinavisk krimi med David Lagercrantz og Mikael Katz Krefeld.

Ugens Top 3

Sigurd fortæller om kongerækken

Sigurd Barrett er endnu en gang tilbage med en spændende bog om dansk historie til de mindste. Denne gang er det den danske kongerække, som han tager under kærlig behandling og formidler på bedste vis til børn. I bogen, som meget passende hedder Sigurd fortæller om kongerækken, tager Sigurd Barrett fat langt tilbage i tiden – helt tilbage til de danske sagnkonger – og arbejder sig på sædvanlig vis op til i dag. Hvis I har været glade for Sigurd fortæller Danmarkshistorie hjemme hos jer, eller hvis det med konger, dronninger, prinser og prinsesser bare er et hit, så er Sigurd fortæller om kongerækken bogen for jer.

af Sigurd Barrett
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 150 kr.
  ( 250,00 kr. )
Sigurd fortæller om kongerækken , af Sigurd Barrett
Beskrivelse:
I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.
Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, og Sigurd fortæller om kongerækken egner sig både som højtlæsning og som læsselv. Med bogen følger en mp3-cd, hvor Sigurd læser hele bogen samt spiller og synger nogle af sine eventyrlige sange om de danske konger. Bogen er rigt illustreret af Stine Rosenberg.
Aldersgruppe 5+

Manden der søgte sin skygge

Manden der søgte sin skygge er den femte bog i serien om Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander – bedre kendt som Millenium serien. Serien var oprindelig en trilogi af Stieg Larsson, men efter hans død greb David Lagercratnz pennen og har nu skrevet to bøger i den fantastisk spændende krimiserie, der er en international succes og er blevet filmatiseret både i Skandinavien og Hollywood. I bogen finder vi Lisbeth Salander i kvindefængslet Flodberga, hvor hun får nye oplysninger om sin barndom, og hun for brug for Mikael Blomkvists hjælp til at undersøge sagen nærmere.

af David Lagercrantz
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 180 kr.
  ( 299,95 kr. )
Manden der søgte sin skygge , af David Lagercrantz
Beskrivelse:
Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er skrevet af David Lagercrantz. Bogen er den femte i Millennium-serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Lisbeth Salander sidder fængslet i kvindefængslet Flodberga, hvor hun afsoner en kortere straf. Hun holder sig langt fra konflikterne mellem fængslets fanger. Men hun griber alligevel ind, da en ung kvinde fra Bangladesh mishandles i sin celle. Det leder til en konflikt med den brutale livstidsfange Benito, som har gode forbindelser både inden for og uden for fængselsmurene.

I fængslet får Lisbeth Salander besøg af Holger Palmgren, som er kommet i besiddelse af nogle dokumenter, der kaster lys over Lisbeths barndom. Hun får Mikael Blomkvists assistance til nogle undersøgelser, og sporene peger i retning af Leo Mannheimer, som er partner i Alfred Ögrens Kapitalfond.

Hvad har en velhavende finansmands baggrund at gøre med Lisbeths? Hvordan håndterer hun den stadig alvorligere trussel fra Benito og hendes bande?

Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er Millennium-seriens femte bog. Bogen er en historie om æresrelaterede konflikter, statslige overgreb og barndommens skygger, som Lisbeth Salander stadig plages af.

De første tre bøger i Millennium-serien MÆND DER HADER KVINDER, PIGEN DER LEGEDE MED ILDEN og LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT blev skrevet af Stieg Larsson, inden han døde i 2004. Efterfølgende skrev David Lagercrantz seriens fjerde bog DET DER IKKE SLÅR OS IHJEL. Serien er blevet en international bestseller, som er udgivet i over 50 lande.

Køb MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE til en skarp pris på Plusbog.dk!

Dybet

Dybet er den fjerde bog i Michael Katz Krefelds populære Ravn serie, hvori Thomas Ravn opklarer en række forbrydelser, samtidig med at han forsøger at opklare det største mysterium i hans eget liv: hvem dræbte hans kæreste Eva. I Dybet får Ravn den mest uhyggelige sag i hans karriere, da han bliver bedt om at finde en forsvunden klassekammerat, som klienten ikke har set i mere end 15 år, da klienten mistænker kammeraten for at have begået en række bestialske overfald.

af Michael Katz Krefe...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 113 kr.
  ( 299,95 kr. )
Dybet (Ravn-serien) , af Michael Katz Krefeld
Beskrivelse:
Bogen DYBET er skrevet af Michael Katz Krefeldt. DYBET er den fjerde selvstændige bog i hans populære serie om privatopdageren Ravn. Der findes ingen grænser for ondskab.

Den garvede privatopdager Ravn kommer på sin mest uhyggelige sag hidtil. En klient har brug for hjælp til at finde frem til en gammel skolekammerat. Det er 17 år siden, han sidst har haft kontakt med ham. Han mistænker ham for at stå bag en række rystende bestialske overfald på kvinder i København. Overfald, som ligner det, som han sammen med kammeraten tilbage i 1993 begik på en lille pige, og som endte katastrofalt.

Siden drengenes frigivelse har de levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter af frygt for hævnangreb. De er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde overfaldes, og denne gang myrdes, efterforsker Ravn sagen, og jagten går ind på den anonyme drabsmand. Hvem som helst kan være gerningsmanden. Når som helst kan han slå til igen. Kender Ravn sin klients sande identitet og hans motiver?

DYBET er fjerde selvstændige bog i den populære serie om privatopdageren Ravn, som sammen med sin engelske bulldog Møffe holder til på en båd i Christianshavns kanal. Serien udgives i 20 lande. Læs også de tidligere bøger i serien AFSPORET, SAVNET og SEKTEN.
Tag et kig i bogen her:

 

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display